CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: watachiwa

Norjuma didakwa tendang, cakar dan tampar tiga individu

  [Copy link]
Post time 31-5-2024 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 31-5-2024 08:51 AM
zmn uia dr matrik lagi dia mcm lone rangers.'bila masuk main camp di Gombak dia join silat cekak k ...

Oh sheols ni introvert la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2024 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tggu latest info psl husband vvvip dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2024 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 1-6-2024 04:01 AM
Tggu latest info psl husband vvvip dia

VvIP tu SB ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2024 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 1-6-2024 04:01 AM
Tggu latest info psl husband vvvip dia

Ada gusip baru ke kaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2024 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 1-6-2024 04:01 AM
Tggu latest info psl husband vvvip dia

Tak kan husband biarkan isteri jadi bankrap?
Vvip tak kan tak ada ADC tolong bayarkan
Eeee malu je
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2024 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah cerai tapi dia still guna datin
So if dah cerai dgn SB dia tentu still guna che puan
So sokabar kena la troll dia dgn datin che puan utk acknowledge dia kawin 2x
Eh?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 4-6-2024 10:20 AM | Show all posts
bioessence replied at 3-6-2024 11:52 PM
Dah cerai tapi dia still guna datin
So if dah cerai dgn SB dia tentu still guna che puan
So sokabar  ...

dia betol ke kawen dgn SB tu?
kalo betol mmg makin parah la mental condisen
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 4-6-2024 10:20 AM
dia betol ke kawen dgn SB tu?
kalo betol mmg makin parah la mental condisen

Buat geli2 je kot..tu yg mental..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-6-2024 08:40 AM | Show all posts
None68 replied at 5-6-2024 11:45 AM
Buat geli2 je kot..tu yg mental..

ms awal2 kecoh ade kate SB booked restoreng mewah kat london sbb nak dating. tp sis mcm konpius tu bkn zmn dgn azrinaz ke?
koh koh koh
acik juma ni campur realiti dgn fantasi dah kot?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 6-6-2024 08:40 AM
ms awal2 kecoh ade kate SB booked restoreng mewah kat london sbb nak dating. tp sis mcm konpius tu ...

Ada dengar kesah ni..mmg masa SB dgn AMH pun, dah beranak 2..OKT pun masih bersuami..tp bila dah bercerai berai tu sempat ke jadi Bini Pengiran?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 4-6-2024 10:20 AM
dia betol ke kawen dgn SB tu?
kalo betol mmg makin parah la mental condisen

Tak kawin
Stok geli geli
Dia minta cerai dari nazim sebab nak kejar SB. So long jadi skandal. Siapa nak janda anak 3? SB pun ada taste. Dia kawin semua gadis. Dgn AMH tak tunggu lama, kenan terus ajak kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikut Jilian Lauren circa 2014 dia di pas ke SB oleh adik SB. Dia siap tulis buku. So mmg biasa SB pasang byk gf. So jgn la perasan. U the only one. Juma claim dia jutawan so dia pileh Siapa dia nak bersama..Dia kata dia di gilai oleh org2 kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bioessence at 6-6-2024 10:08 PM

Both cantik tapi juma ni foundation tebal irl. AMH fair n lovely. Regal
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 6-6-2024 05:44 PM
Kalau ikut Jilian Lauren circa 2014 dia di pas ke SB oleh adik SB. Dia siap tulis buku. So mmg biasa ...

Wow.
Makan hati RI.
Dgn AMH xde nak gf2 terus angkat jadi bini kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 6-6-2024 05:38 PM
Tak kawin
Stok geli geli
Dia minta cerai dari nazim sebab nak kejar SB. So long jadi skandal. Siap ...

Omg. Ingat dah kawen nazim settle down dah.
Mcm mana boleh aim SB masa masih isteri org? Plus senang pulak access dia ke SB. Ada contact mak/pak ayam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 6-6-2024 02:21 PM
Ada dengar kesah ni..mmg masa SB dgn AMH pun, dah beranak 2..OKT pun masih bersuami..tp bila dah b ...

Juma ni masa bersuami liar ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 1-6-2024 04:01 AM
Tggu latest info psl husband vvvip dia

Ok kita tunggu.
Sape akan inform?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 7-6-2024 03:25 AM
Omg. Ingat dah kawen nazim settle down dah.
Mcm mana boleh aim SB masa masih isteri org? Plus sena ...

PM Msia masa tu dgn SB ni mcm colleague kan? Berapa lama dah DSN as tpm and PM. Golongan atasan mcm ni mmg ada mingle. Selalu tak la tapi ada. Senang access. Dia perasan terpaling cantik kot. Padahal SB baik dgn whole family.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 7-6-2024 03:23 AM
Wow.
Makan hati RI.
Dgn AMH xde nak gf2 terus angkat jadi bini kan?

Orang biasa pun dah berbini still gatal nak ada gf. Lagi la orang Yg byk kemudahan. Tentu nak share kemudahan dgn orang lain. Murah hati gitu.

Dgn AMH aku rasa SB fall in love first sight sebab she reminds him of TF. Aku rasa dia kawin Mariam after TF reject him. Mariam tu setahun je tua dari TF. Masih terkenang lagi dgn TF tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 7-6-2024 08:52 AM
Orang biasa pun dah berbini still gatal nak ada gf. Lagi la orang Yg byk kemudahan. Tentu nak shar ...

Siapa TF?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 10:11 PM GMT+8 , Processed in 0.105193 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list