CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: watachiwa

Norjuma didakwa tendang, cakar dan tampar tiga individu

  [Copy link]
 Author| Post time 7-6-2024 10:49 AM | Show all posts
None68 replied at 6-6-2024 02:21 PM
Ada dengar kesah ni..mmg masa SB dgn AMH pun, dah beranak 2..OKT pun masih bersuami..tp bila dah b ...

khennn tapi itulah dia punya cerita bertebaran tu sampai kerajaan sinun kuar statement kan yg itu tidak benar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bioessence at 7-6-2024 10:56 AM
None68 replied at 7-6-2024 09:23 AM
Siapa TF?


Sebelum aku jawab Siapa, aku nak tunjuk video ni Yg menganggu fikiran aku. Kejam dan jahat betul SI bankrap ni

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-6-2024 10:59 AM | Show all posts
bioessence replied at 6-6-2024 05:38 PM
Tak kawin
Stok geli geli
Dia minta cerai dari nazim sebab nak kejar SB. So long jadi skandal. Siap ...

khen. padahal kat tv3 org tahu jek camne mendonia ms J ni hulur wedding card dia wedding of the year. ms tu AMH senyum2 sinis la i rs. hahahaha. lps AMH serai tu boom kuar citer kate SB menikoh dgn J.
n J mcm perli2 AMH psl x btudung la ape la perang kat IG iols rs. teringat plak kes jahlop perang dgn mamatima
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-6-2024 11:03 AM | Show all posts
bioessence replied at 6-6-2024 05:48 PM
Both cantik tapi juma ni foundation tebal irl. AMH fair n lovely. Regal

semenjak dia kuar kat tv n join PJN tu mmg berbedak tebal. jaga makan nak bitau seantero dunia lah dia jaga makan sbb nak jaga kulit muka gitew.
teringat dia pi order kat HS Cafe (Human Science Cafe- ni cafe yg meriah jualan malam2). nak nasik goreng x nak minyak2 sgt. weols yg duk tgu order mcm what the heck hang.hahaahah
tapi ms sis mula2 ms MCIIUM jakun jugak bkn tgk J jek urusetia2 lain pon ramai muke ala2 J sbb IIUM kan lot of foreigners n muke2 sepesen je paki, timur tengah semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 01:24 PM | Show all posts
bioessence replied at 6-6-2024 05:44 PM
Kalau ikut Jilian Lauren circa 2014 dia di pas ke SB oleh adik SB. Dia siap tulis buku. So mmg biasa ...

org kaya gila mana yg nak kt dia tu???
hahahaa cari penyakit la klau nk kwen dgn dia ni.. sewel tahap ape dh ngn baran nyer lagi..
mau msuk spital kena bambu laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 7-6-2024 10:59 AM
khen. padahal kat tv3 org tahu jek camne mendonia ms J ni hulur wedding card dia wedding of the ye ...


Kalau betul di buat bini apasal sengkek sangat. Dapat Bentley je ke. CRV pun tak ada road tax. Itu pun tak mampu? Nak release dari bankrap bayar je la rm300k tu. Baru Brunei dollar 100k. Tak sampai pun sebab peg pada Sg dollar

Beza SB treat 2nd n 3rd xwives. AMH lepas rugi 11 juta buat Telco biz still bole tai2 SB make sure exes tak susah

Nampaaaaak?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-6-2024 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 7-6-2024 01:24 PM
org kaya gila mana yg nak kt dia tu???
hahahaa cari penyakit la klau nk kwen dgn dia ni.. sewel ta ...

Kalau orang biasa dia berani Bambu kot
Rasa nya ada gossip dia ni kena penampar dgn Kak mala. Staff baru so as senior Yg baik ajak le ke rumah. Lain jadi nya. Penyondol. Tapi juma pun kata nya balas balik. Wow
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:55 PM | Show all posts
sape TF?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa gerangannya TF???
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 7-6-2024 04:48 PM
sapa gerangannya TF???

Dah 2x di tanya
Miss Malaysia universe 1976 lepas tu ada berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 7-6-2024 05:12 PM
Dah 2x di tanya
Miss Malaysia universe 1976 lepas tu ada berlakon

tq.. tak lahir lagi zaman ni… terus zasss google dah jumpa dah..tq byk2 bg hint
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 7-6-2024 05:39 PM
Clone pun tak apa la
https://youtu.be/lWdl050hsCQ?si=np-XZYrP23Ps_r6k

mata iols ke nampak ada iras amh kat bibir munggil
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimau ke ni.


Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 7-6-2024 03:10 PM
Kalau orang biasa dia berani Bambu kot
Rasa nya ada gossip dia ni kena penampar dgn Kak mala. Staf ...

Drama bergaduh kat lobi reception stmb. Masa ofis jalan liku lah kan?

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul che puan tak kan kedutaan Brunei tak tolong dia. Ni nak keluar negeri pun dah susah. Mcm mana nak ke Brunei jumpa suami? Nampaaaaak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ytjt
Kifarah iyerr
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 1-5-2024 06:38 PM
aiyo teruk dia konflik dengan AMH. Sekali SB ambik AMH jadi bini
gila terus

Dia claim SB kenan dgn dia dulu tu betul ke
B4 AMH
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 26-4-2024 08:59 AM
anak dia yg sulong umo berapa dah?

gambar throwback mudo2

Rasa 18tahun, baru lepas SPM
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
@afie_m nazim ni nikah umah konoha tu bila? 2022 ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:11 PM GMT+8 , Processed in 0.137234 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list