CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10092|Reply: 14

Britney Spears berkaki ayam, balut badan guna selimut

[Copy link]
Post time 4-5-2024 11:13 AM | Show all posts |Read mode

Britney (kiri) dilihat keluar rumah dengan menutup bahagian dada menggunakan bantal.

PENYANYI Britney Spears didakwa sedang mengalami gangguan kesihatan mental kerana dilihat dalam keadaan 'mengerikan' selepas dipercayai bergaduh dengan teman lelakinya iaitu Paul Richard Soliz pada malam Rabu.

Menurut laporan TMZ, Britney berada dalam keadaan luar kawalan apabila menjerit-jerit di kawasan lorong kediamannya.

Beberapa jiran tetangga yang melihat situasi itu menyangka penyanyi pop berkenaan sedang mengalami gangguan mental dan menghubungi pasukan paramedik untuk bantuan.



Britney menafikan dirinya mengalami gangguan mental.

Bagaimanapun, Britney menafikan dakwaan tersebut dan memberitahu dirinya hanya memerlukan pertolongan kerana buku lalinya terseliuh.

"Saya hanya ingin memaklumkan kepada orang ramai bahawa berita itu adalah palsu (gangguan mental).


"Saya hanya mengalami gangguan hormon (haid) dan kaki saya terseliuh disebabkan itu pasukan paramedik tidak sengaja datang ke rumah saya," katanya.

Britney berkongsi perkara itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat di Instagram miliknya.

Menerusi perkongsian yang sama, Britney turut berkongsi sebuah video yang menunjukkan buku lalinya bengkak.

Sebelum itu, foto penyanyi lagu Oops! I Did It Again tular di media sosial apabila dirinya dilihat hanya berkaki ayam sambil badannya dibalut dengan selimut tanpa memakai baju.

Britney kelihatan tertekan sambil memegang bantal berwarna putih yang didakap pada dada dan diiringi oleh pengawal keselamatan.

https://www.mstar.com.my/spotlig ... ana-buku-lali-terse
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2024 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm smlm je baca dia ni kawen.harini dah ada bf lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2024 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Xmas thn lps ke bila, tak pasti,  , sheols menyandar kat mak. Mcm budak ja. Now gaduh balik. Nk berbaik tp ada isu kepercayaan. Bf skrg katanya ada criminal record plak. Hadoi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2024 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Depress teruk sgt dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2024 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg suka bogel kt rmh eh?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2024 03:10 PM | Show all posts
Risau nengok ig dia..macam bukan2 je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-5-2024 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesan byk ngat mkn batu.
Mess with yr head.
Xcaya tgk tekya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2024 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Britney ni cam damage beyond repair dah gayanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2024 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ahriman at 8-5-2024 10:54 PM

Woah oh oh,Crazy,but it feels alright.
Baby,thinking of you keeps me up all night.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak mcm malas mandi..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2024 07:23 AM | Show all posts
Yoonggi replied at 6-5-2024 06:38 PM
Dia ni mmg suka bogel kt rmh eh?

yup. Ai think sheols ni naturist plus ada isu mental. Kat beach pun buka baju. Puak naturist klo stabil (mental) pun nmpk weng. Idea body positivity & freedom dgn vogel. Heidi klump stori parent sheols bawa ke nude kem & anggap satu yg positif. Ai kenot brain. Tak lama dulu gunung kinabalu pun dicemari puak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2024 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian si Britney ni, teruk sangat sakit mentalnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:12 PM | Show all posts
borrow replied at 4-5-2024 05:21 PM
Xmas thn lps ke bila, tak pasti,  , sheols menyandar kat mak. Mcm budak ja. Now gaduh balik. Nk berb ...

"mama i"m in love with the criminal" - Britney Spears- Criminal
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:53 PM | Show all posts
Sayang betul britney ni
Screw loose dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa m tu pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Influencer miliki Porsche Carrera 911 4S Cabriolet, Range Rover
ultra78Influencer miliki Porsche Carrera 911 4S
Views : 25059 Replies : 71
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 366119 Replies : 8991
Tandas duduk vs Tandas cangkung
YgBenarTandas duduk vs Tandas cangkung
Views : 22728 Replies : 20
Rakyat Malaysia kerja di Singapura buang sampah merata-rata buat netizen bengang!
AbahmungRakyat Malaysia kerja di Singapura buang
Views : 25068 Replies : 19
Lelaki ini kata beli durian guna sistem timbang tidak adil bagi pembeli.Anda setuju?
YgBenarLelaki ini kata beli durian guna sistem
Views : 5539 Replies : 15
Angkasawan NASA rakam fenomena pari-pari merah dari tingkap ISS
AbahmungAngkasawan NASA rakam fenomena pari-pari
Views : 5105 Replies : 2
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 20628 Replies : 151
Ringgit antara mata wang terbaik Asia, tertinggi dalam enam bulan
AbahmungRinggit antara mata wang terbaik Asia, t
Views : 3060 Replies : 2
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 16977 Replies : 211
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 81626 Replies : 3438

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 09:20 PM GMT+8 , Processed in 0.071144 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list