CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Kaya tetapi sunyi, Cik B faham kesunyian yang dialami ibunya - “Mama nak ke suami baharu? kalau mama nak, ikut mama lah"

[Copy link]
Post time 16-5-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hint nak suruh ikebal meminang mak dia balik kettew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2024 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang mak dh menopos
Dulu masa mak boleh beranak nk kawen ikbal awok x bg... ni ikbal pun dh moveonnn
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 08:19 PM | Show all posts
putericahaya999 replied at 16-5-2024 08:02 PM
Sekarang mak dh menopos
Dulu masa mak boleh beranak nk kawen ikbal awok x bg... ni ikbal pun dh move ...

kann??dh kuruih blum sikebal tuh lps telan belon dh bole nampak bebird sendiri ka camna??
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alalala adik b.. baru skrg nak restu.. kesian mama awak dgn chenta hati ikebal dulu.. tp mmg bukan jodoh, ada hikmah la tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gorgos replied at 16-5-2024 02:54 PM
Bole terangkan dgn lebih detail tak? Atau cuba lukis????

Penah terbaca kat majalah mana tah dedolu, kalo bibiaq tebai, napsu kuat. Lagi satu kalo dada besau. Hehehhh. Patut wanita apreka mcmtu, tp sepadanlah dgn lelaki2 mereka
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 10:36 PM | Show all posts
semoga menikah dgn jantan congo saiz 8 inci. mungkin kurang sikit la tengok aksi acik scammer mulut tebal nih.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-5-2024 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau bagi la mama kau cucu. Kompem dia lupa nak menikoh lagi. Hang pun x nak berlaki ke Cik B?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 11:42 AM | Show all posts

hahahaha aduh dia baru 19 tahun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 11:44 AM | Show all posts
doubleA replied at 16-5-2024 07:40 PM
Hint nak suruh ikebal meminang mak dia balik kettew

iqbal dah move on, takmau dah dato vida
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dato Vida kalau you atau PA you baca forum. Tolong bawa cik B pi jumpa Dr untuk mendapat nasihat kalau dia boleh guna oxempic to loose weight.

I risau badan cik B making besar. Bukan body shaming cuma sharing dan untuk kesihatan, Sebab I pun guna oxcempic sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 07:12 PM | Show all posts
8Queen8 replied at 17-5-2024 11:53 AM
Dato Vida kalau you atau PA you baca forum. Tolong bawa cik B pi jumpa Dr untuk mendapat nasihat kal ...

mahai dak oxempic neh sis?? dok baca komen2 ig kt US nun katanya mahai & stok sgt laris susah dpt

you mmg dpt prescription dari doktor ka camna sis?


Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada anak pun sunyi lagi ke. Sbb tu aku setuju dgn same sex marriage. Prempuan dah byk kali kahwin ada anak pun sunyi lg. Apa tah lagi gayboi2
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah umur 19 ke cik B ni ye..level2 masuk kolej uni dah eh...apasal ko tak belajar ah cik B..nuntut ilmu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 17-5-2024 07:12 PM
mahai dak oxempic neh sis?? dok baca komen2 ig kt US nun katanya mahai & stok sgt laris susah dpt
...

Oxempic i beli tablet sis. I takot yang jarum.Tapi i lose 3kg jer sis selama 2 bulan sebab i tak bersenam.

I beli dari doctor mahal. Beli pharmacy mahal juga tapi tak sampai rm700. Yang jarum tu i tak tau harga. Kena ada surat doctor sis, kalau tak pharmacy x jual.

Harap2 mak cik B bawa dia ke dietician. Kasihan cik B nanti dapat sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:20 PM | Show all posts
8Queen8 replied at 17-5-2024 07:52 PM
Oxempic i beli tablet sis. I takot yang jarum.Tapi i lose 3kg jer sis selama 2 bulan sebab i tak b ...

you mmg ada diabetis ka camna sis??rm700 stok utk brapa bln sis??mahainya la weyyy patut la ummah B40 kt US dok marah oprah kelly clarksen kim k segala pasai depa borong habih stok utk org diabetic

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 16-5-2024 06:43 PM
Dua beranak yg sgt2 sesuai masuk Blocklist. Netizen buta ke dia baru beli Brabus?

Sebelum itu beli beberapa LV before buat Umrah raya baru2 ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
8Queen8 replied at 17-5-2024 11:53 AM
Dato Vida kalau you atau PA you baca forum. Tolong bawa cik B pi jumpa Dr untuk mendapat nasihat kal ...

Mak dia si Hasmiza kan jual produk untuk kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu cikB tak bagi...hehe..
Ok la tu cikB, bg lah mama mu kahwin lainn..tp cari laki jernih sikitt..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 17-5-2024 09:29 PM

cik b nk mulakan hidup sendiri, enjoy dgn kawan2 ke nk kawen ke. tokbida dia suh kawen. kang ngacau dia pulak duk chekbih chekbih.. pastu ttbe ngilai ketawa… pasni boleh ngilai dgn laki..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 17-5-2024 09:18 PM
Mak dia si Hasmiza kan jual produk untuk kurus.

I tau, produk kurus, produk ku puteh. Both dia tak bagi anak dia try. Kenapa agaknya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 05:09 AM GMT+8 , Processed in 0.531589 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list