CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9649|Reply: 63

Muat Naik Foto Wanita Tak Berbaju Dalam Gelap, Fathia Latif Diminta Segera Dapatkan Rawatan

[Copy link]
Post time 17-5-2024 11:27 PM | Show all posts |Read mode






Baru je beberapa jam lepas, pelakon Fathia Latiff ada mendedahkan yang dia menderita masalah gangguan mental skizofrenia sekali lagi nama pelakon ini menjadi tumpuan netizen.


Memetik laporan mStar, pelakon berusia 37 tahun itu dilihat memuat naik foto seorang wanita di dalam sebuah bilik dalam keadaan gelap.


Walau bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada wanita dalam foto itu adalah Fathia atau bukan.


Namun foto itu telah mengundang pelbagai reaksi netizen yang berasa terkejut dengan apa yang dilakukan Fathia.


"Sudah kenapa macam ini pula? Kesian, berubatlah."


"Kesihatan mental dia makin merosot."


"Adik beradik dia tak kisah ke fasal dia ini?"


Mungkin orang yang rapat dengan Fathia perlu beri nasihat supaya Fathia mendapatkan rawatan dan nasihat doktor?


Sumber : Mstar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 11:38 PM | Show all posts
Fathia netizen tunggu ko punye respond
Pasal mantan ko laki bini tayang gmbr bercium
Cpt lah meroyan.hahaha
Punya lah org puji si bini tu class la apa la
Last2 merentan juga sound netizen
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nama pun tekya apo nk heran, dia pun dh ngaku dia gila..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sempat eh setting camera
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 12:35 AM | Show all posts
motip kena gelap? dah nak tayang tu terus je la bogel habis full front tunjuk tek tu biar sesuai dengan tekya nama panggilan ko oleh acik porum kohkohkohhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kategori blockout x???
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-5-2024 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi pornstar ajelah kakya.


Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kakya jangan jual kat OF sbb OF proisrael.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2024 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bambimo at 18-5-2024 02:19 AM

Ok gambar d cium bf dh boleh relaks..ada gambar sensasi dh keluar
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 18-5-2024 12:39 AM
Ni kategori blockout x???

Ni kategori gila. So org gila exception
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia baca forum ni...Cuba dia bogel...

Attention seeker sgt kan....lepas ni ko ambik gambar bogel...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
family dia langsung tak function?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 18-5-2024 10:20 AM
family dia langsung tak function?

Dia dah dewasa. Payah nak paksa kalau dia tak nak ikut nasihat. Silap2 makin jauh dia pergi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 18-5-2024 10:20 AM
family dia langsung tak function?

iols rasa mungkin family dia dah putus asa ngan perangai sheols
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 10:39 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 18-5-2024 12:35 AM
motip kena gelap? dah nak tayang tu terus je la bogel habis full front tunjuk tek tu biar sesuai den ...

Bukan sebab zaman bigo, sheols tunjuk tek terus dpt nama tekya ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2024 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi kalau la betul dia ada skizofrenia, mmg kesian juga sbb bahaya skizofrenia kat orang2 sekeliling dia. dan mostly kes skizofrenia mmg end ngan suicide atau bunuh orang sbb asyik rasa orang sekeliling berniat jahat kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 10:52 AM | Show all posts
sygnye la tekya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 11:16 AM | Show all posts
reddots replied at 18-5-2024 10:39 AM
Bukan sebab zaman bigo, sheols tunjuk tek terus dpt nama tekya ke?

haah tapi acik porum yang panggil heshe tekya kan. tak nampak pulak acik2 kat fb twitter now x panggil dia tekya

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dia mengaku skizo kan jadi harap2 dia makan la ubat jgn diskip ubat tu
bahaya nnt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.076373 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list