CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6068|Reply: 37

Lebih 10 tahun diabaikan, anak Tom Cruise tukar nama keluarga

[Copy link]
Post time 18-5-2024 04:28 PM | Show all posts |Read mode

Suri tidak lagu menggunakan nama keluarga ayahnya, Tom.

ANAK perempuan Tom Cruise dilaporkan menggugurkan nama keluarga aktor terkenal itu selepas menyambut ulang tahun ke-18 pada April lalu.

Hello! melaporkan Suri Cruise kini menggunakan nama baharu iaitu Suri Noelle di dalam buku program produksi muzikal sekolahnya.

Nama Noelle itu juga diambil bersempena nama tengah ibunya yang juga pelakon Katie Holmes.




Suri kini dikenali sebagai Suri Noelle.

Suri didakwa mengambil keputusan itu kerana tidak mahu lagi ada kaitan dengan Tom, 61, memandangkan sudah lebih 10 tahun mereka tidak bertemu.

Gadis berkenaan sudah lama memendam rasa kecewa apabila diabaikan dan merasakan menukar namanya sebagai keputusan tepat.

Sebelum ini, Tom didakwa gagal muncul pada sambutan hari jadi Suri yang ke-18 kerana memilih menghadiri pesta ulang tahun penyanyi Victoria Beckham yang diadakan di London.

Sumber terdekat pelakon filem Mission Impossible itu memberitahu, Tom kesal tak dapat berada di samping Suri pada hari penting tersebut.

https://www.mstar.com.my/spotlig ... tukar-nama-keluarga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2024 09:44 PM | Show all posts
Mmg betul ka. Igtkan adalah jumpa senyap2. Taat betul pacik tom dgn scientology
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Keras betul hati acik tom ni. Tah tah acok tom ni mcm bapak2 melayu. 'Kau anak, kau lah kene cari aku. Elaun semua ckup aku bagi kan'
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 18-5-2024 10:23 PM
Keras betul hati acik tom ni. Tah tah acok tom ni mcm bapak2 melayu. 'Kau anak, kau lah kene cari ak ...

Bukan masalah cari atau tak cari tapi dia terlalu berpegang dengan rules scientology. Sama jugak dengan Nicole Kidman, dia pun dah putus hubungan anak² angkat dia, diorang pengikut scientology, sama dengan TC.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suri ni masa kecik comel je, dah besar ni kuat betul ikut muka TC.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cian suri..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-5-2024 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
I speku TC xjumpa demi selamatkan nyawa ank dia. If dia pegi jumpa n scientology dpt tau, nyawa ank dia dlm bahaya. Silap2 mmg ada jumpa senyap2, mgkin dpt dihidu oleh pihak scientology, so ank dia create diversion buang nama ayah

Susah nk percaya tc ni good human being xkn la xrindu n syg ank sdri?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 18-5-2024 11:28 PM
Suri ni masa kecik comel je, dah besar ni kuat betul ikut muka TC.

Masa kecik muka mak comel gila dah besar gmbar pakai headphone tu biasa sgt muka she. I plg xnk mcm ni la. Masa kecik kemain comel dah besar alahai biasa. Baik masa kecik2 biasa dah besar lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2024 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-5-2024 02:49 AM
I speku TC xjumpa demi selamatkan nyawa ank dia. If dia pegi jumpa n scientology dpt tau, nyawa ank  ...

Anak² angkat dia dengan Nicole ada je dengan Tom C sebab dua² tu pun pengikut Scientology, Nicole pulak yang tak dapat jumpa diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 19-5-2024 10:19 AM
Anak² angkat dia dengan Nicole ada je dengan Tom C sebab dua² tu pun pengikut Scientology, Nicol ...

Mgkin sbb ank angkat dia xkisah kot. Suri mmg Katie Holmes xbg. I baca ada mat salleh komen, ayah Katie yg byk tlg Katie n Suri lepaskan diri dari TC smpai kena guna burner phone takut scientology tau. Nampak inesen je scientology tp mcm menakutkan jgk.pelik org mcm tc boleh terpengaruh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 12:31 PM | Show all posts
nak tahu apa doktrin scientology, boleh tonton siri Leah Remini : Scientology and the Aftermath..mmg giler betul ajaran dia..keluarga pecah belah, byk fund cult ni, pengikut mmg sanggup habiskan duit utk benda nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 01:09 PM | Show all posts
Leah klaim tanya Bella(ank nicole) , ada jumpa maknya tak.Sheols ckp tak , sbb tada pilihan. Nicole tu SP (supressive person). Tom dh pegang anak, Nicole tak vley buat apa. Dikatakan katie belajar dr kes ni , so sheols plan awal2 spy Tom tak dpt Suri. Ayahnya pun lawyer.


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu stage name lahh..
Stage name!
Bukan tukaq on paper
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 02:13 PM | Show all posts
muka dia aku tgk mcm mak nya. dah mcm cut ties plak dia dgn TC
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 02:23 PM | Show all posts
ler... Suri Neolle tu kan stage name yg di pilih je.. byk je lah nepo baby pilih utk guna nama lain tak gunakan nama family kick start career, sebab apaaa... nnt netijen juga menuduh nepo babi spoilt brat takda bakat tapi popular dpt kerjaya mantap sebab mak bapak yada yadaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:09 PM | Show all posts
Edited by noell at 20-5-2024 04:11 PM
_blackbird replied at 20-5-2024 02:23 PM
ler... Suri Neolle tu kan stage name yg di pilih je.. byk je lah nepo baby pilih utk guna nama lain  ...

tom pun tak pakai surname sebenaq dia mapoter so suri mapoter tak sedapla kut bunyi dia tp tom ada cousin pelakon jgk maintan nama mapoter

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 04:12 PM | Show all posts
_blackbird replied at 20-5-2024 02:23 PM
ler... Suri Neolle tu kan stage name yg di pilih je.. byk je lah nepo baby pilih utk guna nama lain  ...

Sheols level lain. Satu2nya anak bio TC. Letak seripah nuar pun tetap terheret Dari kecik dh ada pengikut. Klo btown , anak aishu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:36 PM | Show all posts
Hidung Ayahnye.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 06:56 PM | Show all posts
Edited by delia3003 at 20-5-2024 06:57 PM
borrow replied at 20-5-2024 04:12 PM
Sheols level lain. Satu2nya anak bio TC. Letak seripah nuar pun tetap terheret  Dari kecik dh ...

itu lah pasal, dia popular sebagai anak Tom C, letak le nama senah pun tetap takkan hilang gelaran nepo baby tu, guna nama Cruise ket tak, tetap sama.

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 20-5-2024 04:12 PM
Sheols level lain. Satu2nya anak bio TC. Letak seripah nuar pun tetap terheret  Dari kecik dh ...

Dia kan baru nak kick start career, bila nama dia dlm casting suri neolle, siapa ni. Semua org mcm curious new talent. Tapi kalau bubuh nama suri cruise, ooo anak tom, ni mesti pakai cable ni. Sebab tu dpt jadi lead actor dlm projek mega juta2 megah holding Ahhgittewww acik bawang porum mengata
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 10:37 PM GMT+8 , Processed in 0.596504 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list