CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: mattzzx

Lebih 10 tahun diabaikan, anak Tom Cruise tukar nama keluarga

[Copy link]
Post time 20-5-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 20-5-2024 04:09 PM
tom pun tak pakai surname sebenaq dia mapoter so suri mapoter tak sedapla kut bunyi dia tp tom ada  ...

Ha ah. Dlm surat beranak dia mesti suri mopoter. Wakakaka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 10:42 AM | Show all posts
_blackbird replied at 20-5-2024 07:47 PM
Dia kan baru nak kick start career, bila nama dia dlm casting suri neolle, siapa ni. Semua org mcm ...

while in malaysia...demi nak masuk industri, ngaku bapak dj dikenali.. lepas tu buat busuk nama bapak... walaupun teman idak gemar si HO tu.. anak dia lagi le idak berkenan teman
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
best tgk suri ni membesar normal as remaja.. bare face. Xde heavy make up or overdressed
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-5-2024 02:49 AM
I speku TC xjumpa demi selamatkan nyawa ank dia. If dia pegi jumpa n scientology dpt tau, nyawa ank  ...

I pun fikir yg sama, dari suri kecik nampak tc ni fatherly..

Teori u makes sense.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Padahal masa dia kecik, KH yang lari bawak dia jauh2. TC pun terkejut tiba2 dapat surat cerai. Masa tu KH dah plan dengan bapak dia yang lawyer untuk lari and filekan cerai. Tup2 ko nak salahkan bapak taknak melawat pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 09:07 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 23-5-2024 08:37 PM
Padahal masa dia kecik, KH yang lari bawak dia jauh2. TC pun terkejut tiba2 dapat surat cerai. Masa  ...

Bukannya katie boleh ceraikan diri snd. Kahwin pun ikut law. Depa ada buat settlement (cerai scr baik). Tho tak diberitahu butir , ada source kata Tom dpt hak lawatan.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-5-2024 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cm_vungtau at 23-5-2024 10:56 PM
borrow replied at 23-5-2024 09:07 PM
Bukannya katie boleh ceraikan diri snd. Kahwin pun ikut law. Depa ada buat settlement (cerai scr b ...


Ya dia dapat hak lawatan. Tapi masa tu TC ceraikan dia cepat2 sebab ada undisclosed reason. Katie tu bapak dia lawyer, dia dah plan siap2. Anyway kalau ada hak lawatan pun, still of course anak tu akan side mak sebab Katie bawak lari duduk NYC. So TC susah nak datang jumpa dari Hollywood. Mula2 dulu TC ada juga komplen kenapa duduk NY macam sengaja taknak kasi anak dia baik dengan dia tapi last2 dia pun senyap.
Tak mustahil la TC tak rapat dengan anak dia. Masa kecik lagi dah jarang jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 07:22 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 23-5-2024 10:55 PM
Ya dia dapat hak lawatan. Tapi masa tu TC ceraikan dia cepat2 sebab ada undisclosed reason. Katie  ...

heols ada private jet. kaya raya. klo katie langgar kontrak boleh ambil tindakan. Nk seribu daya. Kklo tak rapat pun kejadahnya sampai 10 thn tak jumpa (klo betul stori ni).
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 07:27 AM | Show all posts
Pnh tgk kat utube , pengikut ni memula mesra sapa kawan. Skali dpt tau kawan tu dilabel SP , mula menjauhkan diri. Sesiapa kena label ni dianggap toksik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 08:39 AM | Show all posts
borrow replied at 19-5-2024 01:09 PM
Leah klaim tanya Bella(ank nicole) , ada jumpa maknya tak.Sheols ckp tak , sbb tada pilihan. Nicole  ...

dlu iols ske tgk Leah pya show psal ajaran ni, syukur sheol dah brambus dr scientology. asal pun sbb mak dia yg join masa tu. akhirnya dia dpt melepaskan diri. so far yg masih bersama ajaran ni pokcik tom cruise n pokcik john travolta.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:23 PM | Show all posts
lasagna replied at 24-5-2024 08:39 AM
dlu iols ske tgk Leah pya show psal ajaran ni, syukur sheol dah brambus dr scientology. asal pun sb ...

ada bbrp ep kan. My mom selalu bukak , ai tgk2 gitu ja , bz hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 03:24 PM | Show all posts
Edited by lasagna at 24-5-2024 03:25 PM
borrow replied at 24-5-2024 02:23 PM
ada bbrp ep kan. My mom selalu bukak , ai tgk2 gitu ja , bz hehe.

uuiii show dia smp S3 kot.. dahsat mereka ni.
and kayos2 plak tu, tp nk keluar dr ajaran ni pun seksa juga.
tp salute dgn Leah ni, dia sanggup kupas, reveal, buat show kat tv, cerita segala benda2 hitam dlm ajaran ni, and blah!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 08:52 PM | Show all posts
lasagna replied at 24-5-2024 03:24 PM
uuiii show dia smp S3 kot.. dahsat mereka ni.
and kayos2 plak tu, tp nk keluar dr ajaran ni pun sek ...

igtkan 3-4 ep camtu ja  . Yela mcm John travolta tu pun kaya giler.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 12:31 AM | Show all posts
Kiut sgt Suri masa kecik
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 12:31 AM | Show all posts
Deleted
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila tgok Suri ni dah besar budaknya baru iols sedar dah tua ropanya iols.. ingat lagi masa tu TC melompat2 mcm kera kena belacan bila umumkan Katie pregnant..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain betul dah muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2024 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama tak dengar berita pasal Suri ni. Tapi syukurlah dia dah membesar secara normal dan bukan bawah cengkaman ajaran sesat.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 03:57 AM GMT+8 , Processed in 0.421909 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list