CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 20174|Reply: 85

Suami hadiahkan kereta mewah second-hand kepada Atikah Suhaime - “Masalahnya satu sahaja, saya tidak ada lesen kereta,”

  [Copy link]
Post time 19-5-2024 03:14 PM | Show all posts |Read mode






Seronok dimanjakan oleh suami, pelakon kelahiran Singapura Datin Atikah Suhaime teruja apabila suaminya, Datuk Lokman Teh telah menghadiahkan sebuah kereta mewah terpakai (second hand) kepadanya baru-baru ini.


Meskipun menerima kereta terpakai, Atikah atau nama penuhnya Nur Atikah Mohd Suhaime, 33, tetap gigih untuk membuatkan kelihatan baharu dengan ‘mencantikkan’ bahagian luaran kenderaan tersebut agar kelihatan seperti baharu.


“Suami belikan sebuah kereta second hand, jadi saya bawa pegi ‘facial’. Iyalah, kalau kulit saya licin, permukaan kereta pun kena licin juga dan kecilkan pori-pori.


“Bawa pergi polishing and coating kalau nak kereta nampak seperti baru.





Dalam pada itu, paling menarik perhatian ramai apabila bintang filem Tan-Ti-Ana itu mengakui tidak mempunyai lesen memandu sehingga kini.


“Masalahnya satu sahaja, saya tidak ada lesen kereta,” ujarnya ringkas.


Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira malah menyifatkan Atikah sangat merendah diri.


“Kereta second hand ini pun saya tetap tak mampu datin.


“Atikah ni comel dan tak berlagak. Sangat hargai apa sahaja yang diberikan suami,” komen netizen.


Sebelum ini, Atikah pernah memberitahu tidak kisah sekiranya dikongkong oleh Lokman namun haruslah menerima layanan istimewa dan dimanjakan oleh suami.


Untuk rekod, Atikah dan Lokman selamat mendirikan rumah tangga dalam sebuah acara tertutup pada 21 Januari lalu.


Sumber  – KOSMO! ONLINE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2024 03:18 PM | Show all posts
pastu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 03:24 PM | Show all posts
So???????
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la. Gi la buat lesen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Jujur mengaku kereta secondhand.


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Land cruiser ke kete ni...mmg la best dpt walaupun seconds hand..nak2 kalo geran nama isteri... X de lesen x pe .pakai driver jer... Tai2 maaaaa...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-5-2024 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak berlagak apanya dia mmg dah kaya raya lakinya...x perlu berlagak pun org dah tahu dah nampak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kisah la second ke thirds hand ke asal kaya takde lesen pun xde hal drebar ada.. jgn mcm yg satu tu skandal pandai lesen xde keta xde pakai keta bini merata2.. pastu nyalah bini pulak ishhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2024 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel atikah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah SG pakat takda lesen keta belaka ker?
Masa akak amik lesen bersepah je ummah indon amik lesen keta so takkan laa warga asing lain susah nak amik lesen kat malaysia ni.
Ummah indon tu lagi la seksa nak jawab ujian komputer tu sbb perbezaan bahasa yg agak ketara.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mintak driver je la tikah. senang
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lesen advantage.... Senang nak ke mana2 ikut hati sendiri.

Takde lesen pun apa ada hal, mesti ada driver... Ntah2 body guard pun siap ada. Org kaya raya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah kongretulesen
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
You deserve it .. considering that you’ve been working so hard for Zaitun company plus menjadi bibik memasak for 10 people kat rumah tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
humble brag
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebabomb: You deserve it .. considering  ...

knp ai rasa u mcm sarkastik. gitew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai sg mmg xde lesen rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2kepam replied at 19-5-2024 05:34 PM
Ummah SG pakat takda lesen keta belaka ker?
Masa akak amik lesen bersepah je ummah indon amik lesen  ...

Jalan diorang kecik je kan... Tak ada kepentingan bawak kete... Lesen... Boleh naik pengangkutan awam je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe la prngai dia herlok. Aku paling benci dgn minah ni mkn byk mcm bela hantu raya tp kurus xgemuk2. Kita ni hidu bau nasi goreng dh nak 1 kg. Benci.

Btw ada lg sorg kaya.. nina iskndar yg bruniean tu... rumah dia kt sana mcm istana. Cun2 pulak tu klw retis sporean dgn bruniean.. mlyu ni muka jawa mcm cth khadijah halim, piraloi, eyka pahana, sari yantee..  eh byk la lg. Myu kcuk dgn oz mcm jehirah gusi pun still xlawa.  Sekian kisah sadis org mlyu jawa kahkahkah......
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ye bila tgk minah ni tunjuk apa pun tak rasa dia menunjuk.. adakah sebab dia cantik dan comel? Kalau jah bungkus yg buat automatik rasa nak kecam. Hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 01:36 AM GMT+8 , Processed in 0.501323 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list