CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 13189|Reply: 22

Video P. Diddy bertuala ‘kerjakan’ kekasih di hotel tersebar

[Copy link]
Post time 20-5-2024 10:51 AM | Show all posts |Read mode

Video lama Diddy memukul Ventura tersebar.

NAMA penyanyi P. Diddy kembali menjadi bualan selepas video lama memperlihatkan dia memukul bekas kekasihnya iaitu Cassie Ventura mula tersebar.

Rakaman video yang diambil sekitar tahun 2016 itu membuktikan dakwaan Ventura yang mengatakan dirinya menjadi mangsa keganasan adalah benar.

Menerusi video berkenaan, Ventura yang kini berusia 28 tahun dilihat berjalan membawa beg pakaian keluar dari bilik hotel di Los Angeles, Amerika Syarikat.



Diddy melakukan keganasan terhadap Ventura.

Sedang dia berjalan menuju ke lif, Diddy pula berlari dengan dengan hanya memakai tuala dan berstokin menuju ke Ventura.

Diddy kemudian menarik baju Ventura dan menolaknya ke lantai.

Tidak cukup dengan itu, Diddy juga dilihat menendang Ventura sebelum mengheret penyanyi itu untuk masuk kembali ke bilik hotel mereka.


Kes antara mereka sebelum ini menjadi bualan apabila Ventura mendedahkan perbuatan zalim Diddy terhadap dirinya termasuk dipaksa melayan nafsu ramai lelaki.

Kedua-duanya bagaimanapun bersetuju menyelesaikan secara tertutup tanpa melibatkan perbicaraan mahkamah.

Ventura juga merupakan seorang penyanyi yang pernah bernaung di bawah syarikat pengurusan milik Diddy ketika dia berusia 19 tahun.

https://www.mstar.com.my/spotlig ... h-lakukan-keganasan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2024 02:09 PM | Show all posts
giler ah diddy ni. siap jd pimp rupanya. bkn ke dia dah cukup kaya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 02:42 PM | Show all posts
nigga dengan keling ni mmg perangai sama, kalau kaya & pengaruh mmg lupa diri, semua org dia anggap mcm hamba dan level lebih rendah dari anjing
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 20-5-2024 02:42 PM
nigga dengan keling ni mmg perangai sama, kalau kaya & pengaruh mmg lupa diri, semua org dia anggap  ...

Persamaan is kulit hitam. Mgkin melanin overdose ke apa xtau la. India , bangla, sex no 1.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
muka huduh sama ngan perangai
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku speku dulu antara dia dgn jlo dah sign NDA sbbnyer  rasenyer 2-2 x penah sebut psl antara satu sama lain.at least dgn marc ke arod ada jugak jlo ni mengomen
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-5-2024 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksudnyer masa  kejadian ventura baru early 20's kesian.mcm mana la diddy ni boleh survived masa me too movement yg acah2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2024 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-5-2024 04:22 PM
Persamaan is kulit hitam. Mgkin melanin overdose ke apa xtau la. India , bangla, sex no 1.

Tapi betul wehhh. Nigga, keling dan keturunan kawasan sekitar dia termasuk la bangla, arob (asia tengah dan barat) mmg bila dah kaya lain mcm bongkak dia. Bukan semua tapi represent majoriti. Dia igt semua org ni level hamba dia je. Kuat sex pon 1 hal, pastu mmg suka domestic violent, lagi kalau spouse dia tu kasta lebih rendah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kat X & tiktok, tak lama lagi turn jayz kena londeh semua dirty works dia. Kat williams pernah bagitau tahun ni banyak kena exposed.

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 08:35 AM | Show all posts
shoyuna replied at 21-5-2024 10:49 PM
Baca kat X & tiktok, tak lama lagi turn jayz kena londeh semua dirty works dia. Kat williams pernah  ...

habis laa pokcik ni, tp dlu mcm prnh dgr juga yg bini dia mcm mintak cerai.
kecoh kejap laa, pastu tup tup elok laa plak smp skrg.
smp bini dia buat lagu laa psal hal ni.
tu lagu 'Halo' tu kan kisah laki bini ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 23-5-2024 08:35 AM
habis laa pokcik ni, tp dlu mcm prnh dgr juga yg bini dia mcm mintak cerai.
kecoh kejap laa, pastu  ...

Both jayz & beyonce ni klu ada affairpun tak heran. Pernah viral Solange knowles gaduh dengan jayz dalam lift. Bodyguard & beyonce ada sekali dalam tu. Pasal jayz curang tak silap.

Diorang stay together pun rasanya lebih pada nak maintain ‘royal’ status kot. Powerful couple kat hollywood.

Now, lagu country beyonce  Jolene, netizen yang suka buat teori kata lagu tu related dengan mistress jayz cathy white yang dah passed away.

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 23-5-2024 12:35 AM
habis laa pokcik ni, tp dlu mcm prnh dgr juga yg bini dia mcm mintak cerai.
kecoh kejap laa, pastu  ...

itula.. Bee tau lakinya byk buat hal tapi dia diam. Raid kat rumah Pdidi aritu ramai speku sebenarnya nak hapuskan bukti.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 21-5-2024 10:49 PM
Baca kat X & tiktok, tak lama lagi turn jayz kena londeh semua dirty works dia. Kat williams pernah  ...

Harap banyak expose selebriti2 pedo kat hollywood tu.
#pedowood
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 12:28 AM | Show all posts
Teruknyeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 09:19 AM | Show all posts
PDD ni dari raut wajah memang dah nampak pun abusive dan high libido..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 08:25 AM | Show all posts
shoyuna replied at 24-5-2024 09:54 PM
Both jayz & beyonce ni klu ada affairpun tak heran. Pernah viral Solange knowles gaduh dengan jayz ...

ohhh kannn.. kalau dah semua brgaduh mmg sah laa ada issue cureng..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 08:27 AM | Show all posts
royaldanish replied at 24-5-2024 11:47 PM
itula.. Bee tau lakinya byk buat hal tapi dia diam. Raid kat rumah Pdidi aritu ramai speku sebenar ...

mmg nmpk sangat nk hapuskan bukti..
keje tak clean camtu lah chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain-2 replied at 25-5-2024 04:02 PM
Harap banyak expose selebriti2 pedo kat hollywood tu.
#pedowood

and politicion..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 02:55 PM | Show all posts
Sickening. Video public appearance Diddy & Cassie tu can see the fear in her eyes. Other big hollywood names diam je eh. Oprah tu kawan dengan Diddy, Harvey & Epstein. Complicit!
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2024 08:22 PM | Show all posts
Bukan dia juga put the hit on Tupac ke?
kalau betul kaka tak heran
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 10:55 PM GMT+8 , Processed in 0.077296 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list