CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3978|Reply: 12

Penyanyi Wanita Minta Cerai Talak Tiga Setelah 3 Hari Bernikah – “Dia Tidak Menepati Ciri Saya Nak”

[Copy link]
Post time 21-5-2024 12:04 AM | Show all posts |Read mode






Seorang penyanyi kelahiran Indonesia, Ratu Rizky Nabila memaklumkan dia sudah bergelar janda setelah bercerai talak tiga walaupun hanya baru bernikah selama 3 hari.


Ujar Ratu, dia meminta cerai dengan suaminya, Ibrahim selepas dua hari berkahwin dan diceraikan pada hari ketiga perkahwinan mereka.


Dia juga menafikan perkahwinan itu adalah gimik semata-mata dan enggan menghurai lanjut mengenai sebab pernikahan tersebut dibubarkan secepat itu.

Namun, penyanyi itu ada menyenaraikan tiga hal penting yang perlu ada dalam sesebuah institusi perkahwinan.


  



"Saya tidak membenarkan apa yang telah saya perbuat. Tapi secara peribadi dan demi Allah saya hanya bisa katakan ada 3 hal penting dalam pernikahan, restu, keterbukaan, dan tindakan dari niat."


Sementara itu, Ibrahim memaklumkan bahawa Ratu mengaku mencintai orang lain dan berniat membatalkan pernikahan pada pagi mereka berdua sah menjadi suami isteri.


Namun dakwaan itu tidak pula dinafikan Ratu Rizky Nabila.


"Ya saya mencintai orang lain, benar itu. Ya, saya minta batal lepas akad pagi, benar itu. Untuk kau Ibrahim, silakan cerita apa lah itu. Tapi bercerita yang full. A B C D Nya!"


Sekadar info, Ratu pernah bernikah kali pertama bersama Alfath Fathier sebelum bercerai. Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.


Sumber : Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 09:16 AM | Show all posts
kejamnya kalau syg org lain tp ko nikah dgn org lain. sis, kesian laki tu sis. nauzubillah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Konoha dan pelbagai karenah berpisah tiada. Banyak duit dan masa sangat utk upacara nikah then bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
X pasal laki tu jadi duda lpas 3 hari berkahwin...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Trisnajelek puji-puji wanita indon penuh keindahan realitinya banyak penipuan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu: X pasal laki tu jadi duda lpas ...


Bertambah kesian kalau lelaki tu bujang
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2024 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca tajuk dah boleh agk konoha. Teruk sgt konoha ni benda mcm ni buat main2. Isteri sebenarnya lelaki la, prempuan kahwin ramai la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2024 10:38 AM | Show all posts
amboi 3 hari je?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2024 11:15 AM | Show all posts
tak sempat nak creetttttttt  
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm tak kenal.. tapi laki hensem pun kena cerai
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
hokeypokey replied at 24-5-2024 06:32 PM
hmm tak kenal.. tapi laki hensem pun kena cerai

Mungkin poketnya tak hensem
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 6-6-2024 07:24 AM
Mungkin poketnya tak hensem

hmmm.. kesiannn..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 10:06 AM | Show all posts
boleh plak mcm ni. baik x yah kawin la in the 1st place. bkn ke dah kenal sblm kawin ke? patutnya dah tau dah match ke x condition yg dia dah set tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.252754 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list