CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9522|Reply: 4

Tutup perut buncit guna tangan, netizen dakwa Selena Gomez sedang hamil

[Copy link]
Post time 22-5-2024 11:18 AM | Show all posts |Read mode

Peminat tumpang gembira berita kehamilan Selena.

NAMA penyanyi Selena Gomez menjadi bualan ramai gara-gara perutnya dilihat kelihatan sedikit buncit semasa muncul di acara karpet merah Festival Filem Cannes pada 20 Mei lalu.

Memetik laporan The News, ramai membuat spekulasi penyanyi itu sedang hamil kerana penampilannya nampak sedikit berbeza.

Lebih menguatkan khabar angin apabila Selena kelihatan seperti tidak selesa malah menggunakan tangan untuk menutup perut buncitnya.



Perut buncit Selena jadi perhatian netizen.

Rata-rata peminatnya teruja dengan khabar tersebut memandangkan ini kehamilan pertama Selena bersama teman lelaki penyanyi Benny Blanco.

Bagaimanapun ada yang mendakwa bentuk perut penyanyi berkenaan sememangnya sedikit buncit.

"Dia nampak macam sedang mengandung tapi sengaja tutup perut dia guna tangan.

"Perut dia memang buncit sikit sejak dulu," antara komen netizen.


Namun ada yang mendakwa ia sekadar spekulasi peminat memandangkan Justin Bieber dan isterinya, Hailey mengumumkan mereka bakal menimang cahaya mata selepas enam tahun berkahwin.

Untuk rekod, Selena dan Benny sudah menjalinkan hubungan sejak Disember 2023.

Malah Benny sebelum ini juga pernah meluahkan hasrat ingin mendapatkan anak yang ramai.

"Saya mahu mempunyai anak itu matlamat saya ketika ini... saya mahu miliki ramai anak kalau boleh," katanya menerusi satu temu bual.
https://www.mstar.com.my/spotlig ... -gomez-sedang-hamil
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 12:01 PM | Show all posts
nak juga mengandung. tu bukan mengandung, heshe mmg buncit. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2024 05:53 PM | Show all posts

Tgk  Selena dekat Cannes tak nmpk bump apa2 pun
Style  pun meh je except saint laurent dress off shoulder tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Delulunya jelena ni. Dengki lettew. Selena tgh menggemok kan? Mmg la boncit
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Photo benny tu macam photoshop lak kepala dengan badan macam tak sesuai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 04:38 AM GMT+8 , Processed in 0.184774 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list