CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 18434|Reply: 47

“Confirm Ni Semua Kerja TMJ, Mastermind Dan Tangan Ghaib” – Tunku Ismail Perli CEO Selangor

  [Copy link]
Post time 24-5-2024 12:26 AM | Show all posts |Read mode




Pemangku Sultan Johor, Tunku Ismail (TMJ) dalam satu perkongsian seakan memerli CEO pasukan bola sepak Selangor, Dr Johan.


TMJ pada awalnya telah menulis perkara itu dalam satu posting media sosial yang kemudian kongsi semula di Instagram Story.


"Confirm ni semua kerja TMJ dengan JDT. Mastermind dan tangan ghaib. Next apa pulak Dr Johan?"


"Cara terbaik nak tutup kegagalan selepas belanja 47 juta duit kerajaan/rakyat setiap tahun mesti pandai buat cerita."


Dalam pada itu, TMJ turut mengatakan sikap macam tu seperti mahu mencari sebab kenapa pasukan mereka selalu kalah.


"lay victim, kononnya kami tak menang kerana kami dianiayakan. Semua salah TMJ, FAM, MFL dan PDRM. Diri sendiri tak pernah salah. False flag."


Dalam pada itu ada pula yang mengatakan TMJ telah memadam komen tersebut tetapi TMJ membuktikan komen itu masih ada dan tidak dipadam.








Kredit: Instagram/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmmmmmmmmmmm....................
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 24-5-2024 08:45 AM
Mmmmmmmmmmmm....................

awat tu. voice out your thought :
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 09:59 AM | Show all posts
kenapa I nampak seolah lebih kepada 'permusuhan' istana johor' vs 'istana selangor' dan ia diluahkan melalui bola sepak. masing2 kuat perli.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 10:17 AM | Show all posts
macam ni je tahap bakal sultan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa….oooo…mmmm…ntah…
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-5-2024 10:30 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 24-5-2024 10:17 AM
macam ni je tahap bakal sultan?

ok la tu...sultan....tuk negeri dia je...

tp dia ni mmg outspoken betull....anak raja kan..berani...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pokokmeranti replied at 24-5-2024 09:59 AM
kenapa I nampak seolah lebih kepada 'permusuhan' istana johor' vs 'istana selangor' dan ia diluahkan ...

Istana Selangor? Rasanya RMS xder bunyi apa2 pun......

Yg lebih2 berbunyi tu marhein jer, samada org2 dlm FAS, atau fans jer.....

Sbb tu org xnk istana involve secara langsung mcm ni, nmpk childish sgt merentan.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 10:40 AM | Show all posts
axl_bach replied at 24-5-2024 10:35 AM
Istana Selangor? Rasanya RMS xder bunyi apa2 pun......

Yg lebih2 berbunyi tu marhein jer, samada  ...

ye betul..sejak RMS sbg presidennya, RMS diam tak berkutik. team Selangor kalah ke menang ke..yg berlebihnya org sekeliling RMS baik pengurusan FAS dan marhaen.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 24-5-2024 10:35 AM
Istana Selangor? Rasanya RMS xder bunyi apa2 pun......

Yg lebih2 berbunyi tu marhein jer, samada  ...

Kannn...asek dia je merentan. Istana Sngor x bunyi ape pun. Klu betul x buat x yah la gelabah tetek. Meroyan kalah pompuan beranak
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 24-5-2024 10:42 AM

Aku yakin anak jiran aku yg 3 tahun lebih berakal...

Bak katanya...nak tengok jenis masyarakat hari ini...ganas lempar asid kehulu kehilir, lihat saja jenis kepimpinan yg ada....perangai mengalahkhen budak budak berebut tora tora crackers
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 10:41 AM | Show all posts
Ni yang dia post kat IG stories pada 17hb Mei, tapi deleted lepas 1 jam lebih
Sampai ungkit kes Balai Polis Ulu Tiram......








Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
To hell with protocols kata heols. Siapa yang kata ini konflik antara istana memang kuat berangan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 12:51 PM | Show all posts
Low class royal
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tak paham,kata Selangor dapat 47 juta government selangor.JDT pun tak 100% swasta.JDT dapat duit dari government johor + Jcorp.ni Ada tulis dalam report financial JDT.
Liga Super Malaysia sekarang tengah alami inflasi teruk.income terlalu sikit tapi perbelanjaan team terlalu tinggi sampai cecah RM30-50 juta setahun utk duduk top 4.
Sponsor?? realitinya Terengganu perlukan 73 company utk dapat cuma RM8 juta.Perak hantar Surat ke 70 company utk sponsor tapi 1 pun tak reply.Kedah, main sponsor pun tak dapat cari lagi.ni cerita pasukan yg top.apatah lagi pasukan yg bawah2.
Senang cerita Bola sepak Malaysia makin lama makin tenat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa sebenarnya yg ceo bolasepak selangor ni cakap???x dinyatakan pulak kat sini...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 02:13 PM | Show all posts
Delulunya beliau
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak classy nya dia. Royal yg x classy.


Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:18 PM | Show all posts
kadang2 senyap tu lebih baik

kurang bunyi rempit nyeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
So boringggg.. boleh tak duduk papan atas tu diam diam enjoy je duit sanjungan bagai ni .. takyah mencabub sangat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:12 PM GMT+8 , Processed in 0.418594 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list