CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 24761|Reply: 45

Penjawat awam wanita selamba urut lelaki bukan mahram tanpa segan silu dalam satu program di Pulau Pinang

[Copy link]
Post time 25-5-2024 12:49 AM | Show all posts |Read mode




Kecoh di media sosial mengenai satu aktiviti dimana wanita urut lelaki bukan mahram dalam satu program di Pulau Pinang.


Menerusi satu video yang dimuat naik Abi Khair Azhari di Facebook, nampaklah yang ada beberapa individu lelaki menikmati perkhidmatan urutan badan sambil bergelak ketawa.





Walau bagaimanapun, perkara itu telah mengundang kecaman ramai kerana wanita-wanita itu selamba memegang badan para peserta lelaki itu.


Bukan tu jer, individu yang memuat naik video ini juga mendakwa tukang-tukang urut wanita itu adalah kakitangan kerajaan.


Kalau korang tengok ruangan komen, masih belum ada mana-mana pihak berkaitan pada program tersebut yang tampil memberikan penjelasan berkenaan video tular ini.


Kredit: Facebook Abi Khair Azhari/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2024 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
xrasa tukang2 urut tu staf kerajaan. kan ada banner Teratak Spa (spa dkt hotel) tu. lebih kpd set2 gomen ni pegi mengurut dkt spa hotel tempat diorang buat program ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa pulak pompuan yg dok cakap aku rakam aku rakam tu???yg mengurut ke bini penjawat awam jantan yg diurut tu???
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pmpn xsesuai urut laki la..psl otot lelaki padat sket dari pmpn
.kna tukang urut laki juga..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 10:46 AM | Show all posts
batmana replied at 25-5-2024 05:54 AM
Pmpn xsesuai urut laki la..psl otot lelaki padat sket dari pmpn
.kna tukang urut laki juga..

kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jenuh oooo nk tekan
tapi ye la tukang2 urut ni kuatttt
kat thai tu tgk tukang urut ponpuam urut mat saleh
badan je dah 2x ganda
kuat betui depa ni ngurut nooooo
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-5-2024 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 25-5-2024 10:41 AM
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?

Masalah bila tudung jadi uniform. Atau pon tudung tu sekadar utk tutup rambut je utk g keje. Bila time bcuti, x pakai tudung. Atau pakai tudung sbb perkara common yg dilakukan. Jadilah pemakaian tudung tu bkn sbb syariat. Kalau ikut syariat, perangai pon terjaga sbb tahu x boleh nak urut2 lelaki. Gloves tangan pon x pakai. Direct contact terus tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 11:44 AM | Show all posts
dulu aku pernah gi rumah urut loc kat golden triangle. customer lelaki, perempuan tukang urut. customer perempuan, tukang urut lelaki. wakakakakaaa. siap ada album gambar utk pilih tukang urut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2024 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia dah nak macam indon. Pakai purdah pun selamba pegang lelaki, asalkan tak bernafsu katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 25-5-2024 11:48 AM
Malaysia dah nak macam indon. Pakai purdah pun selamba pegang lelaki, asalkan tak bernafsu katanya.

Mazhab lain kot. Mcm arab gitu gak xsilap i. Shafie mmg xboleh
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm takut nant laki tu naik sheikh Naya perempuan tu. Kalo blm kawen cmfrm saham da jatuh hantaran kira free jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Religously wrong, legally not wrong.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-5-2024 12:37 PM
Mazhab lain kot. Mcm arab gitu gak xsilap i. Shafie mmg xboleh

Rasanya bukan saja2 pegang tapi lebih kpd TERpegang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 25-5-2024 10:41 AM
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?


"sapa fikir tu semua salah..nampak sangat kampung.com,kolot"-Acik Melayu liberal T20
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoo replied at 25-5-2024 12:47 PM
Religously wrong, legally not wrong.

'terjemahan terus' nya...Agama itu salah...undang2 itu tak salah....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 01:43 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 25-5-2024 10:41 AM
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?

Apabila budaya itu ditiru beginilah jadinya. Tudung macam sekarang tu bukan dari budaya melayu tropika ya. It is clearly religous. Ia ialah satu penghayatan dan satu perisytiharan iman (motif iols fefeeling ustazah nolya). Memang agak menjengkelkan apabila tindak-tanduk pemakainya tidak selari dengan mesej yang dibawa.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2024 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya takde jawatan tukang urut dalam gomen
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan darurat nak selamatkan nyawa pun sampai kena direct contact mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 25-5-2024 12:52 PM
Rasanya bukan saja2 pegang tapi lebih kpd TERpegang.

Urut2 mane tau bleh terkawen dgn abam gomen
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 02:51 PM | Show all posts
Bukan tu jer, individu yang memuat naik video ini juga mendakwa tukang-tukang urut wanita itu adalah kakitangan kerajaan.


Acik-acik gomen dah boleh press charges kat si perakam dan pemuat naik video.

Tetapi sejak bila pula gomen ada jabatan khas tukang urut berseragam...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:56 PM GMT+8 , Processed in 0.077355 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list