CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6265|Reply: 26

“Kehadiranmu Memenuhi Hatiku..” – Azrinaz Titip Ucapan Hari Lahir Ke-18 Buat Anak Sulungnya, Putera Abd Wakeel

[Copy link]
Post time 4-6-2024 03:56 PM | Show all posts |Read mode




Baru-baru ini, perkongsian daripada bekas personaliti televisyen iaitu Azrinaz Mazhar Hakim telah berjaya meraih perhatian warganet.


Hantaran tersebut merupakan ucapan hari lahir ke-18 pada 1 Jun lalu buat cahaya mata sulungnya iaitu Putera Abd Wakeel, anakanda Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Brunei Darussalam, Sultan Hassanal Bolkiah.


"Selamat ulang tahun ke-18 kepada Putera Raja yang dikasihi!

"Semoga hari istimewa ini menjadi mempesona dan megah seperti anda. Ini adalah tahun yang dilimpahi dengan kasih sayang dan berkat yang tidak berkesudahan."


  



Pada masa yang sama, Azrinaz turut meluahkan rasa bangga dengan anak sulungnya itu dan berjanji akan sentiasa menyayanginya .


"Kehadiranmu memenuhi hatiku dengan rasa bangga yang tidak terkira, aku bersyukur memilikimu sebagai milikku. Dengan cinta yang kekal seumur hidup dan seterusnya, selamanya dan sentiasa."






Sekadar info, Azrinaz pernah menjadi isteri kedua kepada Sultan Brunei pada 2005 lalu sebelum berpisah lima tahun kemudian. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan dua cahaya mata, Putera Abd Wakeel dan Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah.


Sumber : Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2024 04:51 PM | Show all posts
dah elok bertudung litup, awat x cover plak gmbr lama. kot ye nak up kan gmbr tu, edit ler sis. adeh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2024 05:11 PM | Show all posts
mental touchers sebenarnya bila tak boleh jumpa anak..hanya boleh negok dr tv , berita gambar je..
sebagai mak nak jugak pelok cium anak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2024 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia xpernh jmpa ank2 dia ke eh
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2024 11:12 PM | Show all posts
ooo makin lama makin iras muka apaknya ehh
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk dia dgn mateen selalu berbalas komen
Btw kata nyehh ada je jumpa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-6-2024 07:17 AM | Show all posts
naluri dan sifat keibuan ... semoga yg baik2 buat mu
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 09:04 AM | Show all posts
maybe anak dia pun tak teringin nak jumpa mak dia. malu kan mak dibuang janda/gundik lain semua no problem aman di brunei, dia saja dibuang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2024 10:15 AM | Show all posts
Anak2 sheolls dgn brunei je yg sama dgn muka sheolls, tpi yg skrg ni semua ikut muka ayahnyer
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 10:17 AM | Show all posts
bosan la pompuan penuh drama ni.... dah elok2 hidup atas dulang emas, buat hal pulak ye.. lepas tu drama. tapi kawin tetp kawin yekk... tak menahan masa skandal ngan ponen Wak Toyok dulu...hahah boleh lak dia melayan jantan jawa katik gila attention tu.. apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai sekarang xtau pe dia buat hal sampai bercerai..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2024 03:07 PM | Show all posts
zuriey replied at 5-6-2024 12:14 AM
Tgk dia dgn mateen selalu berbalas komen
Btw kata nyehh ada je jumpa

tgk kt mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap dapat unite dengan anak2 mcm jac pascarl dan anak2 dia.


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
SB tak kan la tak izinkan anak dan ibu kandung berjumpa. Boleh jd mereka fly ke luar negara utk pertemuan. Tak mungkin la kut jumpa kt istana.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 09:43 AM | Show all posts
zuriey replied at 5-6-2024 12:14 AM
Tgk dia dgn mateen selalu berbalas komen
Btw kata nyehh ada je jumpa

berbalas komen kat mana chuols?

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 09:44 AM | Show all posts
ezacbee replied at 5-6-2024 11:54 AM
Sampai sekarang xtau pe dia buat hal sampai bercerai..

haha khuennn... selow la nurtizen sekalians, termasok haku.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 5-6-2024 11:54 AM
Sampai sekarang xtau pe dia buat hal sampai bercerai..

Masalah mcm tiara intan berlian masuk kotak magee tak logik sebab kena lalu security nak buka vault etc so ni rasa nya sebab step doters tak suka young step mom. So how to get along?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
4 princesses from 1st wife je lagi tua dari step mom. Baya adik2 depa. Kalau selalu kena sakat tak sedih ke....begitu la spekulasi aku
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 8-6-2024 09:14 AM
Masalah mcm tiara intan berlian masuk kotak magee tak logik sebab kena lalu security nak buka vaul ...

Tak suka bermadu dgn madu baru....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Setiap tahun la keluar psl ni . Xde menda pun.
lg 1, yg nak bercik puan lagi knp? bukan isteri bergelar dah pon.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 02:59 AM GMT+8 , Processed in 0.216293 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list