CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8270|Reply: 7

Kanye West berdepan tuduhan gangguan seksual

[Copy link]
Post time 6-6-2024 10:15 AM | Show all posts |Read mode

Lauren memfailkan saman terhadap Kanye West atas tuduhan melakukan gangguan seksual.

PENYANYI rap kontroversi Kanye West didakwa melakukan gangguan seksual terhadap bekas pembantunya pada 2021.

Wanita berkenaan Lauren Pisciotta mendakwa Kanye membuat panggilan lucah terhadapnya termasuk menghantar rakaman video seks yang memaparkan penyanyi rap itu sedang melakukan hubungan intim bersama wanita lain.

Malah Lauren mendakwa Kanye pernah memaksanya menanggalkan pakaian ketika dia berada di pejabat.



Kanye berdepan beberapa pertuduhan lain.

Susulan itu, Lauren memfailkan saman terhadap Kanye atas tuduhan gangguan seksual selain melanggar kontrak, kesalahan dalam pemecatan selain persekitaran tempat kerja tidak selamat.

Lauren yang juga model OnlyFans mendakwa dia ditawarkan gaji sebanyak AS$1 juta (RM4.7 juta) setahun namun tidak menerima bayaran dijanjikan.


Malah Kanye gagal melunaskan tunggakan gaji selain pampasan sebanyak AS$4 juta (RM14 juta) ketika memecatnya.

Selain bertindak sebagai pembantu peribadi, Lauren memberitahu dia juga menguruskan perniagaan Kanye selain ditawarkan bekerjasama dalam penerbitan beberapa buah lagu.

Kanye bagaimanapun masih mengunci mulut mengenai dakwaan terbaharu yang dilemparkan terhadapnya.

https://www.mstar.com.my/spotlig ... an-gangguan-seksual
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2024 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sejak cerai ngan kim makin menjadi2 plak dia punya gila
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 07:05 PM | Show all posts
Lost cause betul Ye skrg
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 07:17 PM | Show all posts
Team West kata pisciotta coerced sexually kat Ye to get him to pay for her Hermès Birkin bags, a Lamborghini and plastic surgery.





Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2024 07:19 PM | Show all posts




Onlyfans model katanya

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 10:03 AM | Show all posts
hmm, 2-2 nmpk cam sama je perangai
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-6-2024 09:19 AM | Show all posts
ni semua kemungkinan conspiracy theory nak jatuhkan kanye sbb dia terlalu outloud and outspoken in certain things including the JIUS aka Yehoodee in the industries including B n JZ... well dia sendiri pon mmg tak betul but what he said actually ada betulnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakaian mcm tak menggambarkan kerja assistant...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-7-2024 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.080045 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list