CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5243|Reply: 30

Ramai Terpegun Lihat Penampilan Terbaru Puteri Sarah Liyana, ‘Glow Up’ Selepas Perpisahan -”MasyaAllah Cantik Sangat”

[Copy link]
Post time 10-6-2024 08:02 PM | Show all posts |Read mode






Sejak kembali solo, kelibat aktres Puteri Sarah Liyana sentiasa menjadi tumpuan terutamanya pengikutnya di media sosial kerana mahu melihat kehidupannya sekarang.


Terbaru, foto dimuat naik oleh Sarah semalam ketika menghadiri majlis ulang tahun perkahwinan rakan baiknya, Janna Nick meraih perhatian ramai di platform Instagram.


Menerusi hantaran di Instagram, ramai terpegun melihat ‘glow up’ ibu kepada dua cahaya mata itu selepas perpisahannya.


Hantaran dikongsikan Sarah memaparkan dirinya anggun bergaya dengan gaun serba hitam dan badannya yang langsing juga turut mencuri tumpuan.


Ramai pengikutnya memuji wajah Sarah yang berseri-seri dan ada yang berpendapat senyumannya cukup membuktikan kegembiraan yang dirasainya kini. Rata-ratanya terpesona dengan penampilan terbaru Sarah sejak tidak lagi bersama bekas suami.


Sarah turut berkongsi gambarnya bersama rakan-rakan aktres iaitu Diana Daniella, Aprena Manrose dan Nadia Brian menerusi satu hantaran lain di Instagram.


  



Kecantikan solekan Sarah juga turut menerima pujian ramai termasuklah rakan selebriti yang berkata mekap tersebut menyerlahkan lagi keanggunan ibu kepada Syaikhul dan Sumayyah itu.






Ada yang berkata Sarah tetap menyerlah cantik meskipun bertudung dan beberapa individu sempat mendoakan agar aktres tersebut berjumpa dengan lelaki yang lebih menghargainya di masa akan datang.


"MasyaAllah cantiknya dia bagai bidadari. Semoga hadir seseorang yang lebih menghargai."










SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 09:05 PM | Show all posts
masyaAllah cantiknya Tiz Zaqyah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya diaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik make up ko sarah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Makeup sheols cantik ye yg masa ni. Bkenan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai sgt mekap ni dgn dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-6-2024 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mekap cantek
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 08:14 AM | Show all posts
makeup ngan warna baju main peranan gak kot. nmpk dia muda dari usia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 08:20 AM | Show all posts
mmg lawa... mekap pun nice je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 08:22 AM | Show all posts
Cantikkk..berkenan dgn style make up mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:21 AM | Show all posts
sarah xyahlah sibuk nk tulis indon. tulis jelah melayu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Memakcik vibes tk de la classy mana pn.. Jgn saman...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pehal nk jd yindog.... Mcm bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:12 AM | Show all posts
dak duduk indon ke dia? ke baru berkawan dengan indon tak sampai setahun, dah pandai tukar bahasa? hahahaaa..me tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sgt??? buta ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik apa acik2 porem oiiiiii kan ke tu filter.. tapi iols suka dress dia yg sedikit kekampungan tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 01:17 PM | Show all posts
cantik make up dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:35 PM | Show all posts
Okeh...kalau syantik iols takan nafikan walauphonnn gue gak ngefans loe. Gambar ko kat tetengah tu ada sket cam tikah menantu jeton. Bertiang nok terpelanting rohingya rempit ppr naik motor kriss pepetang samdol.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:42 PM | Show all posts
mekap dan baju die cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau freehair lagi cantik
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 177719 Replies : 2977
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3612 Replies : 25
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 259906 Replies : 293
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 14612 Replies : 10
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 11630 Replies : 31
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38184 Replies : 299
Pemandu e-hailing  Syahrul Ashraf Dahlan, 33, dilaporkan hilang , maklum hantar pelanggan ke Teluk Intan
YgBenarPemandu e-hailing Syahrul Ashraf Dahlan
Views : 44204 Replies : 44
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 28473 Replies : 94
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19913 Replies : 298
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91947 Replies : 814

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 11:16 PM GMT+8 , Processed in 0.410268 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list