CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 23399|Reply: 95

Pelakon Wanita Popular Didakwa ‘Penyondol’, Bercinta Dengan Suami Orang Berdarah Kacukan

  [Copy link]
Post time 11-6-2024 09:46 PM | Show all posts |Read mode




Baru nak reda isu ‘sondol menyondol’ timbul pula cerita panas membabitkan selebriti kita lagi…

Seorang pelakon wanita popular didakwa sedang hangat bercinta dengan lelaki berstatus suami orang!

Difahamkan, mereka bijak menyembunyikan hubungan cinta tersebut daripada dihidu oleh orang ramai terutamanya peminat dan wartawan hiburan.

Suami orang yang telah menambat hati pelakon jelita tersebut dikatakan berdarah kacukan dan berwajah tampan.


Tidak dapat dipastikan sudah berapa lama percintaan itu terjalin dan jika isteri pertama lelaki berkenaan tahu tentang hubungan sulit suaminya bersama aktres popular.

Isu curang dan ‘sondol menyondol’ ini boleh dikatakan antara topik paling hangat di negara kita memandangkan masyarakat mula menggunakan media sosial untuk mendedahkan tentang kecurangan pasangan masing-masing.

Namun awal tahun ini, isu curang dan ‘penyondol’ menjadi semakin hangat dan heboh satu Malaysia selepas aktres Ruhainies dan aktor Aliff Aziz ditangkap khalwat malah didakwa menjalinkan hubungan cinta sejak menjalani penggambaran bersama.

Siapa agaknya aktres yang bercinta dengan suami orang ni eh…

SUMBER : Gempak/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Terawal pulak singgah ????
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm bodo je...xde clue xde apa...mmg susah lah nk teka
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
alaaaaaa awalnya kiah masuk
pergh laki berdarah kacukan lagi
siapa lah agaknya eh
aktress popular??????? ramai masalahnya yg popular haha popular tang mana berlakon kah kontolbasi kah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hisham hamid ke??? ada darah kacukan tak dia???
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
The hubby in question, kalau pelakon pompuan tu berumur, Cik KuriTa kah? Kalau versi muda, J Knix kah? Sbb ni jer pun laki kpd retis yg berdarah campur...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-6-2024 10:22 PM | Show all posts
Artis bnyk konntroversi ke mcm mana ??
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp bila pikir2 balik, yg muda tu baru jer celebrate anniversary. Nampak mcm still steady. But both actresses pernah warning penyondol before...

Takpe, kita tido dulu sbb #donespeku. Gudnite.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
manamana123 replied at 11-6-2024 10:22 PM
Artis bnyk konntroversi ke mcm mana ??

Sis punya komen dah prompt iols utk baca balik post asal...
Unfortunately, iols dah salah faham luls. Suami org tu, bini dia org awam sajork, bukan retis...
Penyondol yg retis khuennn...
Tengkiu yea...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr td ada tgu benang ni.  Nk tau jgk sapa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo reporter tulis gosip tp xde clue langsung
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
FrostQueen replied at 11-6-2024 10:23 PM
Tp bila pikir2 balik, yg muda tu baru jer celebrate anniversary. Nampak mcm still steady. But both a ...

khenn.. br je bg tips mandi sme2 kunci kebahagian beliau dan suami beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
esok la iols masuk blk..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
suka bg hint ala2 taknak bagi ujung2 retis sejuk beku sikit lagi nak reput dikatakan popular
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo acik2 porem
Yg pelakon cuma penyondol tu je
Laki orang tu tak dinyatakan pun suami kepada artis
Boleh jadi laki sapa2 je tah laki netizen ke acik porem ke
Si pelakon tu ntah ye tidak popular bkn bleh caya sgt wartawan ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon popular? Siapakah alya iman tu lagi ke? Lelaki orang tu bukan retis nok cuma berwajah kacukan dan tanpan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah laki org tu zain saidin. Rasa bkn zain sb laki tu mcm ada lebih satu isteri - clue nye "jika isteri pertama lelaki berkenaan".....

Clue suami org
- kacukan
- berwajah tampan
- lebih satu bini
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Reputz ni kekadang saja pakai istilah 'pelakon popular' nak bagi hype. Hujung2 artis sendu atau suam-suam kuku jerk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru balik tt,ramai komen NB dgn FH. Mcm tk lojik pulak,bila masa pelakon jntn tu mix?bininya ya ler foreigner. Netz kt tt ni bingai gak tp phm ke ayat tu,lelaki tu berdarah campuran bknnya kawen dgn bini berdarah campuran.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg suami org tu pun tak semestinya artis kan?.

Ehhh konfius pulak la dgn klu yg seciput ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 01:40 AM GMT+8 , Processed in 0.074874 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list