JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
114426
View
2231
Reply

Edisi 999: Aimy terima text lelaki mintak S*ks dari dia dan Ina??Seriouslyyy???

  [Copy link]

Author: Mierafaziera       Show all posts   Read mode

Post time 31-5-2012 05:40 PM | Show all posts
bengap nya wartawan nak kait nama mawi. wartawan tak pikir ke perasaan suami ina. dah anak 3 dah oii.. nak berbekas tunang apa lagi.
btw, congrates ina...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 05:58 PM | Show all posts
wartawan jenis tak pikir perasaan orang......
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 06:02 PM | Show all posts
bodoh gila wartawan malaysia nie....apa ke hal nak letak nama mawi lg..tulis elok-elok x leh ker? mmg akal letak atas lutut
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 06:27 PM | Show all posts
apa lah wartawan hiburan ni
ada apa perlu mengaitkan Ina dgn Mawi lagi?
masing2 dah bahagia dgn pasangan dan keluarga masing2
sudah2 lah..
sengaja nak menyakitkan hati orang
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:20 PM | Show all posts
TAHNAIH INA!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:35 PM | Show all posts
wah dah 3 dah...
tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:48 PM | Show all posts
wartawan oh wartawan....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:53 PM | Show all posts
Tahniah ina..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:54 PM | Show all posts
wartawan ni kalau berita politik je reti nak beralas bagai tulisannya
kalau berita artis, kalah repuzt hollywood :@
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 10:00 PM | Show all posts
Congratz Ina & hubby, diam2 udah 3 gitu......huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 09:01 AM | Show all posts
sengal sapa yg bandingkan ina naim - suhaimi dengan ekin - mawi.
masing2 ada kehidupan. mawi dengan biz dia, suhaimi dengan biz mee kari dia..

heran aku orang dok pertikai prince court bagai. beranak hospital kerajaan tanda solehah laa..konsep adil tu biar laa kena tempat. orang berduit nak beranak sepital mahal pun itu hak dia. yg tak kena bila si tak berapa nak ada tapi demand beranak sepital mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 09:05 AM | Show all posts
congrats ina and hubby....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 09:49 AM | Show all posts
thniah ina n suami
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 10:02 AM | Show all posts
tahniah Ina ! Alhamdulillah dpt jgk anak perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:07 AM | Show all posts
bodohnya tajuk artikel tuh.....wake up la..!!! dedua da ada famili sendiri...tlgla respek sket..
eniway tahniah wat ina sekeluarga..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:21 AM | Show all posts
bekas apa lagik??orang tue dah beranak pinak!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:28 AM | Show all posts
ngok betul wartawan mcm ni...menyampah tol aku
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:30 AM | Show all posts
bongok tul tajuk berita... tak mention bekas tunang takleh ker? sebut nama laki dia, baru afdal sikit... ish..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 12:14 PM | Show all posts
tahniah...nama mawi tu x perlule ada...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 10:43 PM | Show all posts
tAHNIAH !
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 10:43 PM | Show all posts
mawi kawen dulu ka ina eh?lupa
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 12:23 AM | Show all posts
heran aku orang dok pertikai prince court bagai. beranak hospital kerajaan tanda solehah laa..konsep adil tu biar laa kena tempat. orang berduit nak beranak sepital mahal pun itu hak dia. yg tak kena bila si tak berapa nak ada tapi demand beranak sepital mahal.
madeinborneo Post at 1-6-2012 09:01


well said madein...  diorang ni tak abeh2 nak marah maybe sebab laki diorang takleh nak anta diorang beranak kat spital mahal2 kot...  tu yang kuar statement : kalo beranak kat gomen baru solehah dan memikirkan suami kekdahnya...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 12:57 AM | Show all posts
Reply 71# JumerahJane


   mestilah ina uols
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:08 AM | Show all posts
dah lama tak nampak ina naim....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:10 AM | Show all posts
well said madein...  diorang ni tak abeh2 nak marah maybe sebab laki diorang takleh nak anta dio ...
eyansss Post at 2-6-2012 00:23



   kekdahnya beranak kat mana kena senyap2 je laa lepas nih. banyak spekulasi. sian..sakit beranak tak kongsi dengan sape2 pun. bayar bil pun sendiri2.
*eh, ko dah balik ke?*
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.319408s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list