JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
134706
View
2506
Reply

Pesanan Khidmat Masyarakat: Gemuk adalah HARAM bagi Aimy sekuarga..(dah mentedarah laksa selang sehari mana nak berisi family kau!!)

   Close [Copy link]

Author: Mierafaziera       Show all posts   Read mode

Post time 1-6-2012 09:01 AM | Show all posts
sengal sapa yg bandingkan ina naim - suhaimi dengan ekin - mawi.
masing2 ada kehidupan. mawi dengan biz dia, suhaimi dengan biz mee kari dia..

heran aku orang dok pertikai prince court bagai. beranak hospital kerajaan tanda solehah laa..konsep adil tu biar laa kena tempat. orang berduit nak beranak sepital mahal pun itu hak dia. yg tak kena bila si tak berapa nak ada tapi demand beranak sepital mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 09:05 AM | Show all posts
congrats ina and hubby....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 09:49 AM | Show all posts
thniah ina n suami
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 10:02 AM | Show all posts
tahniah Ina ! Alhamdulillah dpt jgk anak perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:07 AM | Show all posts
bodohnya tajuk artikel tuh.....wake up la..!!! dedua da ada famili sendiri...tlgla respek sket..
eniway tahniah wat ina sekeluarga..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:21 AM | Show all posts
bekas apa lagik??orang tue dah beranak pinak!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:28 AM | Show all posts
ngok betul wartawan mcm ni...menyampah tol aku
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 11:30 AM | Show all posts
bongok tul tajuk berita... tak mention bekas tunang takleh ker? sebut nama laki dia, baru afdal sikit... ish..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 12:14 PM | Show all posts
tahniah...nama mawi tu x perlule ada...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 10:43 PM | Show all posts
tAHNIAH !
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 10:43 PM | Show all posts
mawi kawen dulu ka ina eh?lupa
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 12:23 AM | Show all posts
heran aku orang dok pertikai prince court bagai. beranak hospital kerajaan tanda solehah laa..konsep adil tu biar laa kena tempat. orang berduit nak beranak sepital mahal pun itu hak dia. yg tak kena bila si tak berapa nak ada tapi demand beranak sepital mahal.
madeinborneo Post at 1-6-2012 09:01


well said madein...  diorang ni tak abeh2 nak marah maybe sebab laki diorang takleh nak anta diorang beranak kat spital mahal2 kot...  tu yang kuar statement : kalo beranak kat gomen baru solehah dan memikirkan suami kekdahnya...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 12:57 AM | Show all posts
Reply 71# JumerahJane


   mestilah ina uols
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:08 AM | Show all posts
dah lama tak nampak ina naim....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:10 AM | Show all posts
well said madein...  diorang ni tak abeh2 nak marah maybe sebab laki diorang takleh nak anta dio ...
eyansss Post at 2-6-2012 00:23



   kekdahnya beranak kat mana kena senyap2 je laa lepas nih. banyak spekulasi. sian..sakit beranak tak kongsi dengan sape2 pun. bayar bil pun sendiri2.
*eh, ko dah balik ke?*
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:15 AM | Show all posts
reputz saja tulis tajuk bekas2 ni
takut kang tulis INA NAIM saja x de plak yg kenal siapa wanita ini
nnti tidak laku plak sotkabar malaun2 ini kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:21 AM | Show all posts
Reply 61# madeinborneo


   betul tu hak masing2 la nak bersalin mana , ikut kemampuan la, igt ina bersalin gomen ospital dia sejukkan poket suami la, siapa tau dalaman rumahtangga diaorg...xkan la org nak tunjuk semua hal dorg kot..agak2 la..Mawi hal Mawi n Ina hal dia..artis ke dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:23 AM | Show all posts
Post Last Edit by eyansss at 2-6-2012 01:29
kekdahnya beranak kat mana kena senyap2 je laa lepas nih. banyak spekulasi. sian..sakit ber ...
madeinborneo Post at 2-6-2012 01:10


tu la pasal...  takpun tipu aje cakap beranak kat gomen walau laki anta kita beranak kat oberse sebab mampoooo...  sebab nanti kita dituduh bini menyusahkan laki sajorks...

~date tuko...  aku gerak esok pagi sesudah subuh sebab tiket kul 9...  aku balik khamis tengah malam...  jumaat malam boleh la kita berjimba...  provided mek nuha dapat lepas dari en suami...  weih, PM la pix kawen depa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:25 AM | Show all posts
Reply 72# eyansss

betul tu nak marah nak emo apasal, tu ina punya hal la...isshhh saper pun suami yg berkemampuan dia akn bwk isterinya bersalin kt ospital gomen mudah dia nak melawat wife dia, yg x mampu mmg la kena tunggu ospital gomen walau berejam nak kena tunggu...adusshhh agaknya dorg x pernah bersalin hospital swasta kot tu tak tau nak bezakan..bknnya brsalin kt gomen je jd solehah mengarut betul
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:32 AM | Show all posts
Post Last Edit by eyansss at 2-6-2012 01:35
Reply  eyansss

betul tu nak marah nak emo apasal, tu ina punya hal la...isshhh saper pun suami y ...
ninazaihasra Post at 2-6-2012 01:25


bagi mereka, ina ni sangat la isteri solehah sebab beranak kat gomen...  tak macam rr sebab mintak beranak kat prince court...  dah laki kaya, memang haruslah mintak beranak kat spital mahal...  


kot kata laki ko keje kerani tapi ko mintak beranak kat spital mahal, baru la bleh kena maki...  tu pun tengok gak...  ramai je laki yang gaji kecik tapi gigih la kumpul duit sebab nak kasik isteri beranak kat spital mahal...  sebab sayang bini...  bini sanggup berkorban memberanakkan zuriat mereka...  dan bila kat spital mahal, laki bleh tido skali jaga bini yang baru je hampir hilang nyawa memberanakkan zuriat mereka...

ke laki mereka tak sayang mereka sebab tu tak menyimpan n terpaksa la mereka beranak kat spital gomen?  opppsss...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100325s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list