Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
150282
View
2506
Reply

Pesanan Khidmat Masyarakat: Gemuk adalah HARAM bagi Aimy sekuarga..(dah mentedarah laksa selang sehari mana nak berisi family kau!!)

   Close [Copy link]

Author: Mierafaziera       Show all posts   Read mode

Post time 2-6-2012 01:39 AM | Show all posts
bagi mereka, ina ni sangat la isteri solehah sebab beranak kat gomen...  tak macam rr sebab mint ...
eyansss Post at 2-6-2012 01:32



   apa ko merepek nih mek sampai berjela2 bab beranak sepital kerajaan/obersee nih?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 01:44 AM | Show all posts
apa ko merepek nih mek sampai berjela2 bab beranak sepital kerajaan/obersee nih?
madeinborneo Post at 2-6-2012 01:39


aku menyampah ngan orang yang tak abeh2 bising pasal beranak kat spital mana...  :@


sorry mek...  jadik lupa daratan plak...  setelah sekian lama tak dapat mempostingkan dirik...  
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 02:28 AM | Show all posts
Tahniah aku ucapkan pada Ina dan Suhaimi..

Reporter = lowest mentality at the highest order.. The stupid, stupidiest reporter kerana mengaitkan dua pasangan yg sudah ada keluarga masing-masing..

Kalau kena kat reporter tu kelak, baru tau!
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 02:36 AM | Show all posts
reputz saja tulis tajuk bekas2 ni
takut kang tulis INA NAIM saja x de plak yg kenal siapa wanita in ...
gekkou Post at 2-6-2012 01:15



    aku setuju..kalau boh ina naim ja sape yg kenai,kang xlaku lak paper
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 05:51 AM | Show all posts
reputz saja tulis tajuk bekas2 ni
takut kang tulis INA NAIM saja x de plak yg kenal siapa wanita in ...
gekkou Post at 1-6-2012 17:15



    Ha ah kan Mawi tu artis tersohor....kalu sebut/taip nama dia mestii semua org kenal saper itu Ina kan.....apa lagu latest Mawi eh? Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 06:53 AM | Show all posts
reputz saja tulis tajuk bekas2 ni
takut kang tulis INA NAIM saja x de plak yg kenal siapa wanita ini
nnti tidak laku plak sotkabar malaun2 ini kekdahnya
gekkou Post at 2-6-2012 01:15

yg bekas2 pon da mendung jugek skrg
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 10:34 AM | Show all posts
Reply 73# lotionmilo


    patutla dah 3
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 10:37 AM | Show all posts
sibuk ajer la acik2 kepoh neh....lantak la nak veranak kat mana pun
rezeki masing2...dah kalau laki mampu takdenya istilah menyusahkan laki
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 10:41 AM | Show all posts
tahniah...semoga menjadi anak yg soleh
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 11:31 AM | Show all posts
alhamdulillah.tahiah ina dan suami
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 11:47 AM | Show all posts
sorry ler dek nong sumer, kakak ko ni nak komen sikit. tak kisah la nak beranak kat mana pun. rasa duit banyak beranak la kat private hospital, rasa tak berapa nak mampu beranak la kat gomen. jangan la cakap kalau suh beranak kat gomen tu maksudnye tak sayang bini lak. tak nak menabung bagi bini beranak kat spital best. banyak jer spital gomen yang ok. macam kawan akak sorang tu, laki bini ada phd, title prof madya lagi laki dia. isteri beranak kat spital serdang jer. laki dia tak sayang bini ker? tak mampu ker? taklah! sebab dia dah selesa kat situ. wad spital gomen pun ada kelas dia jugak. lagipun kakitangan kerajaan dapat servis free la. terpulang la pada citarasa masing2. macam ina naim, kalu tak silap hubby cikgu kan, ustaz sekolah agama rasanya. sekolah kerajaan la kot.
peace no war!
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 05:29 PM | Show all posts
Beranak kat mana pon atas masing2 punya kemampuan.....tp kl nak beranak kat tempat mahal sendiri tanggung kan... No big deal....tepok poket tanya selera.....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 06:23 PM | Show all posts
Post Last Edit by eyansss at 2-6-2012 18:25
sorry ler dek nong sumer, kakak ko ni nak komen sikit. tak kisah la nak beranak kat mana pun. rasa d ...
haisanor Post at 2-6-2012 11:47


kaka...  jangan salah paham...  tang tak sayang bini tu iols sarcastic sajork dengan orang yang asek tak puas ati kalo ada retis yang branak kat spital mahal...

bagik iols, sama je beranak kat memana...  janji dedua nyawa selamat...  hospital putrajaya hokek je...  ampang pun sama...  so, gomen ke private ke sume sama...

cuma, jangan la dok kata sape yang bersalin kat spital mahal menyusahkan laki...  bukan isteri solehah...  yang bersalin di spital gomen je isteri solehah dan menyejukkan poket suami...

tu jek maksud iols kaka...  jangan salah paham na
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 06:59 PM | Show all posts
napa reputz suka buat artikel tulis bekas si polan la,bekas si polan la....dah lepas tu lepas la....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 07:13 PM | Show all posts
alhamdulillah, murah rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 11:23 PM | Show all posts
beranak kat mn pun jadi isu
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2012 10:21 AM | Show all posts
tahniah ! diam2 tmbh ahli baru...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2012 10:37 AM | Show all posts
cepatnyer.. aku cume tau berita yg dia beranak yg 1st jer.. pastu aku x amik tau.. ape pun tahniah wat ina n hubby
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2012 03:47 PM | Show all posts
tahniah.............suke suke suke dpt bb baru, semoga artis lain pun terkena tempias nanti.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2012 03:56 PM | Show all posts
tahniah dpt anak ketiga dan girl la tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078252s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list