JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
100988
View
1862
Reply

Tudung Untuk Siti dari Aimy....Ina Naim Lagi Lawa dari CTDK katanya..hmmmmm

  [Copy link]

Author: Mierafaziera    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2012 10:57 PM | Show all posts
adeiiiii balik2 nak gak kait nama mawi....memanglah skrg ni sorang je anak dia, mana tahu allah tu jadikan cahaya tu sebagai permulaan, lepas ni berderet sorang setahun pulak, tapi aku sure still ngomellllllll tetap ada hehehehe.........
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2012 11:00 PM | Show all posts
Reply 119# UnaHusna

aku nak komen tang suhaimi tulis tu, pada aku selagi nama anak tu cantik, elok, baik maknanya aku tetap bersyukur walaupun sekadar siti fatimah or ahmad nazmi gitew.........tak perlu nak fesen2 sampai ejaan nak ditukar sebab nama yg elok2 dan indah tu dah beribu tahun digunakan masih lagi popular dan pemes, tak ada tarikh matinya, takut2 lagi 20 tahun nama yg unik cam skrg ni pulak menjadi satu kepelikan sebab zaman tu semuanya kembali memakai siti, nur, muhammad, ahmad.........mana tahun kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2012 11:19 PM | Show all posts
bengap nya wartawan nak kait nama mawi. wartawan tak pikir ke perasaan suami ina. dah anak 3 dah oii ...
bungarose Post at 31-5-2012 17:40



    setuju..ntah apa2 depa ni kan?...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 12:28 AM | Show all posts
Lepas 2 lelaki, dapat perempuan pulak.. Tahniah Ina
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 12:29 PM | Show all posts
tahniah ina naim n suami

beranak la dekat mana pun, asal dua2 pasangan bahagia dan hepi, n anak pun sihat
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 01:46 PM | Show all posts
senyap dh dia skg....kang lps 2...3 thn lg ....kuar lg citer dpt anak....tu je la stori dia kot...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 21-11-2018 06:36 PM

Mari2 meriah kan thread ni pulak.

Menjemput @matjerk @dinopower2 @kenarikelabu @bungarose @namieamuro @beautifulliar @Mary_jane @gideon_cross
@solarlunar @Miawlover
@DeeHanania
@Fazzbulous
@gideoncross

Err yg lain sila masuk sendiri sbb tak tau sapa lagi. Sorry tak ingat semua org, jgn kecik hati .

In case sesiapa tertanya2 napa buka x thread baru,

Sbb Aimy takda kontroversi baru.
So TAK LAYAK dapat thread baru.
Reput la situ dengan thread lama.

*Ina da balik kelantan. Terus niaga laksa. Tu pun sejam bukak order laksa pastu cecepat tutup.

*Aimy release 2 single terbaru. I dah dislike 2 lagu ni.

.Doa untuk ibu.
.Law kana banna.

*Jual olive oil, cuka teen dan jus delima. Semua harga rm210. 1set= 3 botol.
Claim set fibroid/cyst/kanser, set gout, set jantung, set kencing Manis.
Aimy kata minum sebagai minuman kesihatan.



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
set jantung satu haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 20-11-2018 10:09 PM
set jantung satu haha

Wow bamdino peserta pertama!!
Tahniah. Hadiah peserta pertama dapat satu set jantung dan peluang utk berduet dengan aimy!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-11-2018 10:07 PM
Mari2 meriah kan thread ni pulak.

Menjemput @matjerk @dinopower2 @kenarikelabu @bungarose @namiea ...

Eh bukan sohai katenya sakit hidup dah x lama ke?ni jual jus kesihatan ni dh sihat la ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-11-2018 10:07 PM
Mari2 meriah kan thread ni pulak.

Menjemput @matjerk @dinopower2 @kenarikelabu @bungarose @namiea ...

Eh bukan sohai katenya sakit hidup dah x lama ke?ni jual jus kesihatan ni dh sihat la ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 20-11-2018 10:13 PM
Eh bukan sohai katenya sakit hidup dah x lama ke?ni jual jus kesihatan ni dh sihat la ye

Aimy jual minuman kesihatan. Biar org lain sihat tapi dia tetap nak mati lagi 2 tahun. Skrg dah penghujung 2018. So lagi setahun jahhhh tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh. Gigih renovate umah lama, bg nampak baru!  

Berbezanya la hai post 130 ke bawah! Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 20-11-2018 10:14 PM
Eh bukan sohai katenya sakit hidup dah x lama ke?ni jual jus kesihatan ni dh sihat la ye


die bohong je seme tu... acah2 viral la bgtau nak mati.... mcm retis lain...

tp nmpknya die mmg takde tmpt di mata wrtwn...
pdhl byk cite kot.... mcm2 die buat viralnya idok berkesan....haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-11-2018 10:15 PM
Aimy jual minuman kesihatan. Biar org lain sihat tapi dia tetap nak mati lagi 2 tahun. Skrg dah pe ...

Sohai tetap sohai.Ckp xserupa bikin
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar tgk reply lama2 kat depan2 nun.. mau menyesal yg dok puji baby comel.. dah besar terus nmpk mcm pelarian rohingya selebetnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-11-2018 10:07 PM
Mari2 meriah kan thread ni pulak.

Menjemput @matjerk @dinopower2 @kenarikelabu @bungarose @namiea ...

Kak fried. Iols tak lalu btul nk baca benang sohai kutip duit walopon menjulang2 tingginya. Iols takut iols tewas dgn diri sendiri dek dgn kebodohsombongan dan kekurangajaran sohai. Boleh murung iols. Tp iols mmg mngharap juga chuols buka benang baru dan buat summary spt benang2 lalu. Taklah Iols ketinggalan sgt hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ceh..sapa la up thread lama ni.aku ingt dia brsalin baby girl yg ketiga..b4 this kan dia ada2 org anak pompuan

aku ckp patut la tak balik2 kelantan...pantang kt johor rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen2 page dpn sgtla positif.. Kih Kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah.. ttipu aku.. igt dpt anak lg.. br nk ckp.. mungkin balik johor tuh bpantang laaa.. sekaliii.. lamaaaa punye benang daaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ak0143 replied at 20-11-2018 10:23 PM
Wahhh. Gigih renovate umah lama, bg nampak baru!  

Berbezanya la hai post 130 ke bawah! Hahahaha

Sbb I suruh vote benang ina yg dulu, pilih antara 3 benang. So majority chose this thread.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 20-11-2018 10:33 PM
Kak fried. Iols tak lalu btul nk baca benang sohai kutip duit walopon menjulang2 tingginya. Iols t ...

Tak mo. I masih berkabung di atas keruntuhan thread ratu 30 tingkat. Trauma sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 20-11-2018 10:35 PM
ceh..sapa la up thread lama ni.aku ingt dia brsalin baby girl yg ketiga..b4 this kan dia ada2 org an ...

I yg up thread ni yachhhh. I suruh org vote mana thread ina yg dulu2 utk tumpang. Org pilih benang ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-11-2018 10:07 PM
Mari2 meriah kan thread ni pulak.

Menjemput @matjerk @dinopower2 @kenarikelabu @bungarose @namiea ...

Thanks sis jemput i sekali. Dan sebagai buah tangan, terimalah doa buat ibu.



Not bad jua lagu kau sohai. Tapi dah2 lah justify semua perlakuan kau tu betul. Cari rezki tu tetap tanggungjawab suami/bapa. Tak kesian ke kat bini/anak2? I rasa ni nasihat ulangan dari thread2 lepas. Mamat ni mana nak dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 20-11-2018 10:49 PM
Thanks sis jemput i sekali. Dan sebagai buah tangan, terimalah doa buat ibu.



die takkeh nyanyi live... hauk n nafas tak cukup
tp sbb die kaki tipu kelentong... takde minat nak dgr haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127241s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list