JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
114416
View
2230
Reply

Edisi 999: Aimy terima text lelaki mintak S*ks dari dia dan Ina??Seriouslyyy???

  [Copy link]

Author: Mierafaziera    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 7-1-2019 12:11 AM
Untuk sohai... Sila hadam kisah ni.. Moga hang insaf.. Sekolahkan lah anak-anak hang

GUNA PLASTIK ...

Google pasal dr ni.. Mcm geiboy jer hahaha. Tgk insta pun sesuatu sgt kih3. Tp siyes citer die ni mmg inspiring. Sedih sgt bacanya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol msuk bnng ni pun sbb ada nma tokti cuma nk tnya sohai tu org klate ke.. klu yer x heran lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:31 PM | Show all posts
Dia tengah tunggu kerajaan bagi dana dekat pusat tahfiz tu

Baru masuk kan anak2 dia sekolah

Semua nak kena sumbat tak reti nak usaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-1-2019 07:40 AM
dah laki bg dua round.., seminggu tak hilang denyut didada sis...

keje malas rajin diranjang sajork...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols tggu jah bila sohai bewok nk sunatkan si sulong tu.Mentang2 kne byr tau je nk lengahkan.Klo free meols rasa mmg skali ngn kundur dipaksa kerat konek tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 12-1-2019 09:56 AM
Teruk betul bkerak , bkarat muka dia skrg ni. Dgn leher bdaki. Filter hp dh x mmpu mbantu utk glow g ...

Dlu bliau pkai Body Shop.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-1-2019 07:40 AM
dah laki bg dua round.., seminggu tak hilang denyut didada sis...

Yg ni lawak. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 11-1-2019 04:59 PM
Hi sis

Ina kemam bibir lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-1-2019 12:53 AM
Ina kemam bibir lgi.

Sheols bgmbar mmg gitu chuols.acah2 cute yihhhh muka gini nak g ane pon tok uleh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
miraji replied at 11-1-2019 01:47 PM
cepat la kena cekup sohai ni.  geram aku mengenangkan perangai dia

Btul tu, Suhaimi Sotaik ni mcm xde pihak nk tangkap.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 11-1-2019 01:20 PM
Xyh tggu tgok ank2 rohingya heols tu,tgok diri heols pon ckup.Tgok la asal g sndri kemain menimbun ...

Dpt imagine budak 4 org tu makan btul2 klau kt kenduri sbab bnyk lauk sdap & xde laksa. Painful to think of.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
nasikepal replied at 11-1-2019 12:52 PM
Ape benda la dia dgn si lembam ni melantak sampai bill makan je 1200 for 2 days. Kalau nasi goreng ...

Dpt tinggal kt hotel mewah pastu dpt 5k.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 11-1-2019 12:07 PM
Kang tgok tv tu iklan kfc ayam korea.. lepas tu iklan mcd prosperity pulak

Budak2 laju je cakap ...

Confirm Ehmad & adik2 dia kna tarbiah oleh bapak bewak klau dorg nak makan mknan lain slain laksa buih hasil ciptaan bapak bewak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 11-1-2019 07:24 AM
Aduh aduhh tak boleh lah masuk benang nie, migrain darah tinggi semua ada

Sabar kak, sya pun sma. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 10-1-2019 07:21 PM
takyah la bg idea.. baik sembang kat fb taknak kaya... sambil hrp jiran sblh sedekah mknan... way  ...

Tringat dlu Suhaimi show gmbr yg jiran sdekah dorg chips cecah sos cili & mayo. Including chocolate cake.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 13-1-2019 01:03 AM
Dpt imagine budak 4 org tu makan btul2 klau kt kenduri sbab bnyk lauk sdap & xde laksa. Painful to ...

Lauk sdp and free chuols.Klo xde jemputan knduri dlm setahun,makanye budak2 tu setahun la xmerasa makan sdp2 n puas ati.Kt umah sndri kemain dirukyah bewok utk bercatu.Meols yaqqin jah klu lps knduri bewok n bini mintak lagi nk tapau.Deme kn muka xmalu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 10-1-2019 09:52 PM
Sian nya kt anak2 diorg pun mesti teringin nk g sekolah jmpa kwn2... makpak dia x fkir masa dpn an ...

Psl bapak bewak xde otak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 10-1-2019 10:03 PM
Ustaz2 lain helok ja cari sumber pendapatan... dengan mcm2 cara....xde pulak yg xsekolahkan anak...  ...

Mungkin psl mlas & xde pitis, sbab tu xdpt hidup mcm org biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumpshaker replied at 10-1-2019 10:57 PM
Dia tak ambil rasanya.
Tulah kan, kalau ada fridge ni mudah sikit nak masak & simpan stok makanan ...

Ataupun psl x pndai sngt mmasak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 10-1-2019 11:04 PM
lg pon org kelantan kan pemurah, mesti sohai selalu dpt makan free ni org sekeliling bg...pengalam ...

Mudah2n Suhaimi x prgunakn anak2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumpshaker replied at 10-1-2019 11:09 PM
Mula-mula dulu rajin juga dia update dapat jiran hantar makanan etc. Lama tak nampak dah. Jiran pu ...

Pling notable bila dia dpt chocolate cake, siap Suhaimi Sotaik bngga bgithu yg kek tu sdap & sjuk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 10-1-2019 01:58 PM
kalau buat homeschool tapi tak ikut guidelines yang ditetapkan oleh kementerian, dia tak boleh ter ...

Blum smpat tangkap, dh lari brdecit2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
loveocean replied at 10-1-2019 03:54 PM
mmg aku sedih tgk anak2 dia, itu jer lah dunia anak2 dia, bygkan la kalo anak2 di kumpul2 dgn sepupu ...

Msti anak2 dia ada tanya tpi confirm Suhaimi Sotaik spin habis2an yg smua tu duniawi & apa yg dorg ada mrupakn passport utk cpat masuk syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 10-1-2019 10:34 AM
Sohai redho jadi miskin
Anak2 dia belum tentu. Depa kecik lagi.
Jgn sampai in the future anak2 sal ...

Yg ni btul, sya skong. Budak2 tu kecil lgi, so blum fham. Cubalh nnti bila budak2 tu dh mnjangkau 18 tahun, lgi2 Ehmad, thu lh Suhaimi dugaan nya mcm mna.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 10-1-2019 12:54 PM
Kalau nak buat aduan ni, aku rasa kita perlukan alamat rumah si Sohai ni.  Sapa-sapa sini tahu?

Yg bgi malas nya klau dia ni mcm nak kna tangkap mcm dlu, dia dah brdecit larikn diri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115791s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list