Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
197499
View
990
Reply

Gossipers Help Desk-soalan dan Idea, pengumuman, feedback, report thread - II

[Copy link]

Author: teky       Show all posts   Read mode

Post time 22-6-2014 11:50 PM | Show all posts
parasitology posted on 22-6-2014 11:44 PM
lah tak tau pon ada teka BMB

mod  @xpdckelate  mmg sengaja pinned kat atas ke thread tuh

tggu nak bagi kredit tu letak kat atas...sorry la kawan pun baru sempat online tadi pukul 9pm dan tak tahu ada final BMB 2014 harini

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:51 PM | Show all posts
maxim posted on 22-6-2014 11:47 PM
xla td kat bawah

iols rasa mod xpdc pn baru tau kewujudan BMB..tu yg cr8 kuiz lambat

baru perasan pukul 9.22pm mod start thread tuh

iols tak penah tgk pon la BMB tuh tp teringin la gak nak teka2 untung2 betul dapat kedit seketul dua

anyway suka la mod baru nih...gigih sgt tabur tacang  
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:52 PM | Show all posts
xpdckelate posted on 22-6-2014 11:50 PM
tggu nak bagi kredit tu letak kat atas...sorry la kawan pun baru sempat online tadi pukul 9pm dan  ...

oh okay...iols tak perasan thread tuh baru buka tadi

sbb petang td masuk takde pon...

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 11:59 PM | Show all posts
ehh...tekaan  sy betul semua lah...

maaf ye @maxim @azie.dz
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 12:01 AM | Show all posts
achik2009 posted on 22-6-2014 11:59 PM
ehh...tekaan  sy betul semua lah...

maaf ye @maxim @azie.dz

coi sungguh..uols saje kan permainkan weols
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 12:01 AM | Show all posts
wahh...cepatnya mod bagi tacang...

TQ mod @xpdckelate
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 12:06 AM | Show all posts
maxim posted on 23-6-2014 12:01 AM
coi sungguh..uols saje kan permainkan weols

erkkk...kan sy dah soh tukar tadi...salahkan mod sbb cepat sgt katup benang tu...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 09:13 AM | Show all posts
achik2009 posted on 22-6-2014 11:59 PM
ehh...tekaan  sy betul semua lah...

maaf ye @maxim @azie.dz

tak apa...ai sanggup amik risk bila meniru
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 09:13 AM | Show all posts
caner achik nya betul semua ni maxim ekekekeekekke

kita nya salah aish..

risk sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
azie.dz posted on 23-6-2014 09:13 AM
caner achik nya betul semua ni maxim ekekekeekekke

kita nya salah aish..

Achik sabotaj kite nokssss
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 12:45 PM | Show all posts
tumpang tanya ....macam akak nak tulis signature tu panjang panjang
sebab bila akak taip tak semua ayat yang keluar
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 12:51 PM | Show all posts
maxim posted on 23-6-2014 12:11 PM
Achik sabotaj kite nokssss

tu la noks...tak berjaya lak kali ni...

yg kilauan emas tu ai rasa ai tiru u...betul lak semua ekekeek
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 03:06 PM | Show all posts
akakmasihvogue posted on 23-6-2014 12:45 PM
tumpang tanya ....macam akak nak tulis signature tu panjang panjang
sebab bila akak taip tak semua  ...

ikut level sis, cuba sis tengok sis punya dekat sini http://forum.cari.com.my/home.php?mod=spacecp&ac=usergroup

macam akak punya siggy limit dia 80 huruf jah, lebih daripada itu dia truncate lah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 03:15 PM | Show all posts
azie.dz posted on 23-6-2014 12:51 PM
tu la noks...tak berjaya lak kali ni...

yg kilauan emas tu ai rasa ai tiru u...betul lak semua  ...

aik..iols x btol semua pn

Comments

ang antar dua kali,yang 1st diambil kira walaupun yg 2nd betul semua,muahaha  Post time 23-6-2014 04:35 PM
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 04:05 PM | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 23-6-2014 03:06 PM
ikut level sis, cuba sis tengok sis punya dekat sini http://forum.cari.com.my/home.php?mod=spacecp ...

ohhh gitu.....tq dik.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 04:42 PM | Show all posts
maxim posted on 23-6-2014 03:15 PM
aik..iols x btol semua pn

hahahahaha

yg ni aku gelak...kesian uols nokssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 04:56 PM | Show all posts
kejisssss...iols dianiaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 06:29 PM | Show all posts
doa urang turaniaya sulalunya turmakbul
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 08:06 PM | Show all posts
xpelah saya maafkan semua
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 08:17 PM | Show all posts
♫...sedangkan nabi ampunkan ummat...♫

wahai cik adik mukanya kelat
ke lobang jendela kami nak lompat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078907s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list