Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95736
View
212
Reply

[EDISI POPCORN SAJO] Nabila kakak Neelofa. Nabila who?

[Copy link]

Author: prettyrara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2014 02:09 PM | Show all posts |Read mode
uolsss!!
iols tak tahu nak tepek mana cuma iols curious sgt dengan status dia. smalam iols stalk nabila ni di ig dorg iols jumpa sheols with somebody iols kenal sangat (he abang kawasan chap chusss chass katanya tokey kain mermaid rega melambung boleh cantas ke 3 RM 100 bila sale). iols pernah stalk sheols kat beautifulnara (she kakak neelofa kahwin) sebab iols teringat hantarannya yang tanteksss .  tapi iols tengok she with abang kawasan. yang iols lagi nak tahu status nya sebab she berayat cintan and mak sheol pun reply.

P.s.: iols speku she and abang kawasan dalam fasa cinta 'lucky i'm in love with my bestfriend'  

iols tepek gambar untuk uols berteka-teki :





gambar kahwin she dulu:


iols rasa she deserve 1 benang perbincangan ini bukan all about neelofa. Last edited by prettyrara on 13-11-2014 02:29 PM

IMG_5320.PNG.png
IMG_5321.PNG.png
IMG_5322.PNG
Screen Shot 2014-11-13 at 1.41.00 PM.png
Screen Shot 2014-11-13 at 1.42.00 PM.png
Screen Shot 2014-11-13 at 1.49.28 PM.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:15 PM | Show all posts
Iols xberapa paham dgn uols taip...
Jari semput menaip ke apa ni???

Uols nak sampaikan kakak die skandlis,e dgn annas ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:18 PM | Show all posts
kakak neelofa yg mane satu yg baru kahwin dh jd janda gtuh?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:18 PM | Show all posts
ada bukti lagi kukuh tak???? setakat ambik gambar ngan fonen ni dah biasa nampak..diaorg adik beradik mmg baik ngan anas ni....

tapi mmg lama dah tak nmpak gambr dia ngan husband dia...husband dia pun dok update gambar anak dia je..tp gmabr nabila masih ada kat ig laki dia..so????
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:20 PM | Show all posts
senahsanasini posted on 13-11-2014 06:15 AM
Iols xberapa paham dgn uols taip...
Jari semput menaip ke apa ni???

AKU PON PONENG NAK MEMAHAMNYE
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:20 PM | Show all posts
kapel ngn annas ke?
bukan ke annas ade awek lain?

hari tu iols ade nak skodeng IG annas nih..tapi dia dah delete la gambar2 lama...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2014 02:20 PM | Show all posts
senahsanasini posted on 13-11-2014 02:15 PM
Iols xberapa paham dgn uols taip...
Jari semput menaip ke apa ni???

iols ada sikit semput time menaip. iols tak rasa she scandal. maybe perkahwinan she fail lah kot and she jumpa new love. tapi iols tak tahu she ni dah pisah ke belum sebab dorang baru kahwin last year.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:22 PM | Show all posts
die mmg dah cerai kn...
pastu i rase anas ni mmg ade gf lain.. cume rapat je ngn nabila ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:24 PM | Show all posts
erk .. dh pernah cerai ?
sayangnya bercerai moga dijauhkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:24 PM | Show all posts
rasa baru je kawen..tp die x secantik adek badek die?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak artis perlu buat benang ke? Artis ke dia? Kurang pemahaman ke ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:26 PM | Show all posts
annas ni bkn ke awek dia yg rmbt pjg lebat tu..ape ke nama ntah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:28 PM | Show all posts
guna bahasa melayu yang betul kan senang...jenuh aku nk pikir ape benda yg ko nak sampaikan...tgk gmbo baru aku faham
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:31 PM | Show all posts
Euwww berpelok dan berpapa2 nampak benau high school sgt

Overages teenager
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:33 PM | Show all posts
tak bape nak lawa sangat kakak dia yang ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:34 PM | Show all posts
iols yg bimbo ke yols ni?

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:37 PM | Show all posts
akak pernah tengok post neelofa kat ig sheols masa bday heshe ni kot??
katanya annas ini dah macam family member diorang dan bapa beliau pun memang selalu ajak annas ini dinner kat rumah di mana katanya hanya betul2 rapat jah baharu bapa beliau ajak dinner bersama keluarga etc.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:40 PM | Show all posts
Tgk pics baru phm sket apa yg tt cuba sampaikan. Dorg bff la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:40 PM | Show all posts
ke akak sorang jah yang rasa nabila ini lagi chantek dari neelofa??
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:42 PM | Show all posts
lenkali tak payah gigih lah guna bahasa ponen patah riuk kalo tak berapa tau
buat sakit kepala orang nak baca aje...

why not guna saja bahasa yg senang di pahami



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.644441s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list