JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
79101
View
209
Reply

[EDISI POPCORN SAJO] Nabila kakak Neelofa. Nabila who?

[Copy link]

Author: prettyrara       Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2014 02:44 PM | Show all posts
(he abang kawasan chap chusss chass katanya tokey kain mermaid rega melambung boleh cantas ke 3 RM 100 bila sale) ?????

chap chuss chass tu apa ke benda???

uols merembes keluar cairan kah????

apa pulak ayat - cantas ke 3 RM100 bila sale???

serious - iols jugak guna bahasa ponen sesekali
tapi tak paham ayat macam ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:50 PM | Show all posts
tak faham bahasa TT.. overdose kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:50 PM | Show all posts
katup sajalah..dia hanya sekadar kakak retis..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Fenin sudah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Forum ni banyak kehadiran org bodoh bahlol, bongok rupanya.  Ini bod artis k.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape yang tt mencarut ni? Takde kawan ponen so tak paham.. ke tt ni ponen? Cakap simple sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 02:57 PM | Show all posts
dah confirm cerai sebab tgok status masing2 kat fb dah tukar hehehe
aku suka tengok couple ni dulu, romantik tapi sayang kejap sangat
Herman tu ex wifenya pun hot story jugak dulu2. siap kuar paper katanya penipu.

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:02 PM | Show all posts
kuchenta_81 posted on 13-11-2014 02:57 PM
dah confirm cerai sebab tgok status masing2 kat fb dah tukar hehehe
aku suka tengok couple ni dulu, ...

same la, i pun suka tgk couple ni, sampai sanggup follow nabila kat ig, sedih kalo betui dah bcerai
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt baru pepek nak berdarah kot takpun peler baru lg tak berhelmet. Karangan lahanat sangat. Pampes pepek pakai jenama apa? Atau menangis tak time bersunat pelir? Last edited by malaywood.NET on 13-11-2014 03:04 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:03 PM | Show all posts
tak paham apa isi berita
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:10 PM | Show all posts
Nabila ni pernah jadi finalis Cosmopolitan Fun Fearless Fabulous tahun lepas rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:12 PM | Show all posts
wedding sheols sgt cantik.. tp annas tu straight ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:18 PM | Show all posts
sebab cerita2 semua dah tak menarek kot...orang2 semua dah pakai buat je thread asal menghiburkan...sekali niat baik menambahkan angin semua orang...sabarlah... sabarlah sabariah~~~

ayah neelofa nama mohd nor kan? yang adik laki dia tu ngan husband baru ek?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:35 PM | Show all posts
chekshu posted on 13-11-2014 02:44 PM
(he abang kawasan chap chusss chass katanya tokey kain mermaid rega melambung boleh cantas ke 3 RM 1 ...

Mari akak perjelaskan.

1) CHAP CHUSSSS - Trademark si ponen Anas selalu guna utk mempromo produk beliau.

2) TOKEY KAIN MERMAID - Utk adik2 yg tak mengerti, tapi masih mahu feeling komen jua dithread ini, akak mohon adik2 semua cepat pergi lihat INSTAGRAM Annas. Boleh lihat apa yg beliau jual.

3) REGA MELAMBUNG BOLEH CANTAS KE 3 RM100 - Jika adik2 udah teliti Instagram beliau, pastikan tengok sekali harga-harga skirt mermaid yg si Annas jual. Agak overpriced jua, namun bila tiba ketika, Annas akan jual skirt mermaid beliau pada harga runtuh iaitu 3 helai untuk RM100.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:42 PM | Show all posts
apa yg TT cuba sampai kan nih
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:46 PM | Show all posts
Changa posted on 13-11-2014 02:40 PM
ke akak sorang jah yang rasa nabila ini lagi chantek dari neelofa??

cantek lagi nabila dari neelofa khennn
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:46 PM | Show all posts
chekshu posted on 13-11-2014 02:44 PM
(he abang kawasan chap chusss chass katanya tokey kain mermaid rega melambung boleh cantas ke 3 RM 1 ...

ha ah... iols pun x dpt menghadam ayat2 berkenaan.  'kain mermaid rega melambung boleh cantas ke 3 RM1......"
maksud apa tu? tolong bg pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
chap chusss chass


Lahabau apa chap chusss chass? Binawe btol bahasa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:52 PM | Show all posts
adeh...
nasib baek ade komen2 lain... barulah iols paham serba sedikit ape yg cuba disampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:57 PM | Show all posts
MoCuishle posted on 13-11-2014 03:35 PM
Mari akak perjelaskan.

1) CHAP CHUSSSS - Trademark si ponen Anas selalu guna utk mempromo produ ...

thanks nok!

but then - patut TT tau lah kan
kat porem ni - tak semua orang ada masa bertunggu-tangga kat IG artis - kakak artis - abang ipar artis - sepupu artis - makabah artis bagai...

hagak2 lah nak copy/paste dan guna ayat2 sebegitu
tak pasal2 kena hencap dengan poremer yg dah pening kepala & meyong nak paham ayat2 kejadah semua tu....

dan kalo tak reti nak guna ayat2 ponen yg patah 18 tu
tak payah guna lah - tulis aje ayat yg biasa
senang nak paham



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121042s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list