Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95723
View
212
Reply

[EDISI POPCORN SAJO] Nabila kakak Neelofa. Nabila who?

[Copy link]

Author: prettyrara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2014 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
abang kawasan tu semua pun dia ber ailebiu

aritu igt kapel ngn ayda jebat time tu ayda blm pemes lg ngn drama apatah yg pepetang tu..

tgk dorang rapat je kn.. malah iols penah jumpa ayda masa vendeur festival yg 1st kt shah alam dulu tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:58 PM | Show all posts
maxim posted on 13-11-2014 03:47 PM
chap chusss chass

chap chuss chass chreettttttt!



ntah lah maxim - iols tak paham pun apa bende chap chup kejadah tu
dah macam bunyi mencirit aje pun kalo baca



Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 03:59 PM | Show all posts
if not mistaken nabila ni dlm proses bercerai. aritu kt ig dia ade pegi mahkamah syariah. and dah lama x nmpk dia tepek gmbr dia n somi dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim posted on 13-11-2014 03:47 PM
chap chusss chass



noks tu bahasa si annas ngn adik dia lah.. kalo polo ig shop dorang paham lah korang
dorang lah yg memula wat ayat
muah ciked
muah dahi
ketip kerang
nangis hujung bucu katil
sekewrt(skirt)
saya taa kuad
kuadkan semangad
dan bermacam lg perkataan yg mungkin boleh buat uols berkerut dahi memikir apa ke benda nih??

pastu iols perasan ramai juga ig shop lain meniru ayat2 dorang tu

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:05 PM | Show all posts
kuchenta_81 posted on 13-11-2014 02:57 PM
dah confirm cerai sebab tgok status masing2 kat fb dah tukar hehehe
aku suka tengok couple ni dulu, ...

eh hubby sheols duda lah?
siapa yg penipu? herman atau ex wife nya?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:08 PM | Show all posts
MoCuishle posted on 13-11-2014 03:35 PM
Mari akak perjelaskan.

1) CHAP CHUSSSS - Trademark si ponen Anas selalu guna utk mempromo produ ...

akak2 kat sini pun ada kehidupan jua sis .
tiada la masa nak follow segenap orang kat IG itu dan melangut berkuntum dok scroll ig orang selagi boleh scroll  kot sis?
weols ada kerjaya juga sis.
Last edited by Changa on 13-11-2014 04:10 PM

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:08 PM | Show all posts
oh girtuh ceritanye
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:09 PM | Show all posts
Changa posted on 13-11-2014 04:05 PM
eh hubby sheols duda lah?
siapa yg penipu? herman atau ex wife nya?

duda anak dua.
ex wife herman yang dulu. pernah kuar paper kes tipu lelaki bab duit, rumah.
then herman ni pun pernah attend court case ni maybe support lelaki yang ditipu tu.


Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:11 PM | Show all posts
kuchenta_81 posted on 13-11-2014 04:09 PM
duda anak dua.
ex wife herman yang dulu. pernah kuar paper kes tipu lelaki bab duit, rumah.
the ...

tasty kah herman itu?
ada pic heshe?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi posted on 13-11-2014 04:04 PM
noks tu bahasa si annas ngn adik dia lah.. kalo polo ig shop dorang paham lah korang
dorang lah y ...


Terencatnya la bahasa.. Kalau bahasa Melayu ringkas cth jalan jd jln.. Ok lagi kejadah kuat jd kuad...skirt jd skewert???

kira annas and family ni pelopor bahasa terencat la ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:12 PM | Show all posts
Changa posted on 13-11-2014 04:11 PM
tasty kah herman itu?
ada pic heshe?

google jer herman rahim. gagah perkasa. kikiki.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:15 PM | Show all posts
Thread yg buat sy gelak sorang kat rumah ni..
Tahniah tt..tahniah porumer2 sekelian
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:38 PM | Show all posts
Changa posted on 13-11-2014 02:40 PM
ke akak sorang jah yang rasa nabila ini lagi chantek dari neelofa??

kak, u're not alone. iols pun rasa macam lagi cantik je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:42 PM | Show all posts
Suchi posted on 13-11-2014 04:04 PM
noks tu bahasa si annas ngn adik dia lah.. kalo polo ig shop dorang paham lah korang
dorang lah y ...

Pengsan DBP tengok
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bdkkg posted on 13-11-2014 02:18 PM
ada bukti lagi kukuh tak???? setakat ambik gambar ngan fonen ni dah biasa nampak..diaorg adik beradi ...

Sedap jugak peluk abg kawasan.agaknya sheols lupa abg kwsb pon ada bebird gak..opss..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 04:58 PM | Show all posts
Suchi posted on 13-11-2014 04:04 PM
noks tu bahasa si annas ngn adik dia lah.. kalo polo ig shop dorang paham lah korang
dorang lah y ...

satu lagi tak zabar (sabar)
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 05:08 PM | Show all posts
tak paham langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 05:33 PM | Show all posts
akak die ni la yg iklan ngn lofa tu kan...

die yg kawin tu kan..die nie gedik ckit...die pernah antr gmbr pakai bju tdo kt seorg usahawan ternama KL...

aku xnk reveal..tp org tu sendiri ckp....die blm kawin lg...org tu mne nk layan pmpuan murahan mcm ni....

tupt2 die kawin ngn hsbd die...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 05:33 PM | Show all posts
tak paham iols bahasa tt ni.....menaip sambil cautud kah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nokk..meols x paham
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.500285s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list