JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
79100
View
209
Reply

[EDISI POPCORN SAJO] Nabila kakak Neelofa. Nabila who?

[Copy link]

Author: prettyrara       Show all posts   Read mode

Post time 14-11-2014 08:42 AM | Show all posts
ikaizraa posted on 13-11-2014 03:59 PM
if not mistaken nabila ni dlm proses bercerai. aritu kt ig dia ade pegi mahkamah syariah. and dah la ...

agak2 kenapa ek dorg bercerai (gigih nak agak2 ).. b4 kawen kemain lg loving rapat melekat .. kawen pon kemain grand.. pas kawen smpai atas katil pon nak hapload gmbor ... tibe tgk2 dah berstatus sendu sedan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 09:10 AM | Show all posts
tokyojuliet posted on 14-11-2014 08:42 AM
agak2 kenapa ek dorg bercerai (gigih nak agak2 ).. b4 kawen kemain lg loving rapat melekat .. ...

tula psl. aku xleh nk speku la punca cerai diorg. aku start notice bila nabila asik ngekor bontot lofa ke sana sini je. dr situ aku dah ade bau2 ikan la. pastu recently nmpk dia upload gmbr nk g mahkamah syariah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 09:38 AM | Show all posts
juliez posted on 14-11-2014 12:05 AM
Terus i teringat kes ayah pelakon anjolie lalucah yg ada kes berebut rumah & duit dgn mistress n ...

rasanya betul kot. nampak herman ni fatherly dari komen kawan2 dia. anak 1 girl 1 boy.
ikutkan takde apa yang special pun couple ni tapi since kakak neelofa pastu asik upload gambo romantika tu yang follow jugak


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 09:38 AM | Show all posts
tokyojuliet posted on 14-11-2014 08:42 AM
agak2 kenapa ek dorg bercerai (gigih nak agak2 ).. b4 kawen kemain lg loving rapat melekat .. ...

hahaha u pun tengok gambar atas katil tu ehh hihihi
tapi memang romantik kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 09:40 AM | Show all posts
iols ingat abg kawasan ni ponen.
bukan eh.

ohh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 09:47 AM | Show all posts
dh cerai dh kan??...sbb few weeks dia mmg dh upload gi mahkamah syariah

rsnya dh lama bermasalah..sbb dia mcm berkurun x upload gmbr laki dia
dia cantik je...lain skit dr lofa..sweet

dia dgn abg kwsn bff je kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 09:49 AM | Show all posts
aku beriya beli skirt die kat online harga 120...tp bila sales die jual 3 helai 100..rasa nak bakar skirt yg aku beli tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee posted on 13-11-2014 05:33 PM
akak die ni la yg iklan ngn lofa tu kan...

die yg kawin tu kan..die nie gedik ckit...die pernah a ...

Gmbr baju tido ke or gmbr die pakai baju tido? Meniaga baju tido kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 10:25 AM | Show all posts
juliez posted on 14-11-2014 12:05 AM
Terus i teringat kes ayah pelakon anjolie lalucah yg ada kes berebut rumah & duit dgn mistress n ...

kes jantan bodoh kena main dengan awek ajer tu
awek kikis jantan bodoh
jantan bodoh gi serah segala reta benda demi chenta
tapi awek gi kawin dengan mamat lain (kawan sekolah)
pahtuh awek nak jual segala aset dikasi jantan bodoh
jantan bodoh gi saman kat mahkamah sbb takut awek bolot sensorang hasil jualan

errr camana laki nabila bulih masuk dlm ini cerita? konsep musuh kepada musuhku adalah sekutuku terpakai di sini



Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln posted on 14-11-2014 10:25 AM
kes jantan bodoh kena main dengan awek ajer tu
awek kikis jantan bodoh
jantan bodoh gi serah seg ...

Laki nabila tu laki mistress yg pertama. Masa tgh kahwin mistress main cinta dgn pak anjolie lalucah then cerai dgn laki pertama herman, bertunang dgn pak anjolie. Agaknya sekali harung jadi saksi nak cabar kreadibility mistress la kut.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 10:54 AM | Show all posts
juliez posted on 14-11-2014 10:37 AM
Laki nabila tu laki mistress yg pertama. Masa tgh kahwin mistress main cinta dgn pak anjolie laluc ...

aku kenal sesangat watak2 utama dlm itu cerita
cuma masa kesah tgh hangat aku tak berada di tempat yg sepatutnya,jadi tau sipi2 saja
tg iesta (grand brilliance) & wife mungkin tau A-Z akan kesah yg sebener-benernya yg berlaku

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 11:11 AM | Show all posts
hzln posted on 14-11-2014 10:54 AM
aku kenal sesangat watak2 utama dlm itu cerita
cuma masa kesah tgh hangat aku tak berada di tempa ...

cer la riki2 kenapa cerainya.. what a shame la kan.. kawin grand gile..

tp time nikah bapak betul tak datang ke? tak jadi wali ke??
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln posted on 14-11-2014 10:54 AM
aku kenal sesangat watak2 utama dlm itu cerita
cuma masa kesah tgh hangat aku tak berada di tempa ...

I tgk the mistress picture, nampak macam kelam serabut muka. But i bet she's one pretty lady kut if grooming cantik2. If not tak kan kiri kanan jantan berebutkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 12:02 PM | Show all posts
juliez posted on 14-11-2014 11:30 AM
I tgk the mistress picture, nampak macam kelam serabut muka. But i bet she's one pretty lady kut i ...

ni dapat kat google


SHAH ALAM: Kes seorang pengarah urusan menuntut ganti rugi hampir RM1 juta daripada bekas tunangnya, seorang pegawai bank yang kini telahpun bernikah dengan lelaki lain disebut di Mahkamah Tinggi Syariah di sini, hari ini.
Plaintif, Mohamad Fahizul Khairi, 53, memohon tuntutan terhadap defendan Nor Daliya Mohd Daud, 34, untuk membayar gantirugi kewangan akibat putus tunang sebanyak RM871,186.57 dan gantirugi keaiban sebanyak RM100,000 di bawah Seksyen 15 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (Negeri Selangor) 2003 pada 8 Mei lalu.
Difahamkan, gantirugi kewangan itu melibatkan RM570,000 jumlah pembiayaan yang ditanggung oleh Fahizul, RM208,594 (kos-kos pengubahsuaian serta barang-barang rumah lain), RM15,500 (kos ejen hartanah), RM20,000 (bayaran muka bagi pembelian kereta baru Honda Civic defendan) dan RM57,092.57 (bayaran-bayaran yang dibuat ke dalam akaun Maybank dan akaun kad kredit Citibank defendan).
Sementara gantirugi keaiban melibatkan aspek memalukan Fahizul di khalayak ahli-ahli keluarga dan kawan-kawannya.



Disebabkan pengaruh dan tipudaya Daliya, Fahizul telah mengalami masalah dengan ramai ahli keluarganya termasuklah isterinya, Siti Zabiha.
Hakim Syarie Mohamad Adib Husain memutuskan keputusan kes ini akan diketahui pada 1 Februari 2010.
Ini kerana pihak Daliya telah mengemukakan bantahan awal terhadap permohonan Fahizul.
"Defendan (Daliya) menegaskan duit yang dibiayai oleh anak guam saya (Fahizul) tidak termasuk dalam pertunangan sebaliknya 'sekadar hadiah proses memikat', jadi sebab itu dia membuat bantahan awal.
"Disebabkan pemberian itu diberi sebelum mereka bertunang, jadi anak guam saya tak boleh membuat tuntutan itu," kata peguam Azmi Rais mewakili Fahizul.
Sementara itu, peguam Mohamad Isa Abd Ralip yang mewakili Daliya berkata, beliau akan menyarankan Fahizul dan Daliya untuk berbincang di luar mahkamah.
"Kes ini boleh dibincang lagi sebab perkara ini berada di luar bidang kuasa Mahkamah Syariah. Selebihnya bergantung kepada keputusan mahkamah," ujarnya di luar dewan mahkamah.
Daliya hadir ke mahkamah sambil ditemani suaminya manakala Fahizul pula hadir bersama bekas suami Daliya, Herman Syah Abdul Rahim.
Daliya pernah berkahwin dan mempunyai dua orang anak iaitu Danish Iskandar Syah Herman Syah dan Atia Yasmin Herman Syah sebelum bertunang dengan Fahizul pada 6 Disember 2007 di Pekan, Pahang.
Daliya telah disahkan bercerai dengan Herman Syah Abdul Rahim pada 9 Januari 2007.
Setelah Fahizul dan Daliya merancang untuk bertunang pada April 2007, wanita itu telah meminta Fahizul membeli sebuah rumah sebagai tempat tinggal mereka selepas berkahwin kelak.
Pada 3 April 2007, Fahizul telah membeli sebuah rumah jenis teres dua setengah tingkat di Bandar Utama, Petaling Jaya atas nama bakal isterinya itu untuk dijadikan tempat tinggal mereka bersama anak-anaknya.
Fahizul menjelaskan, mereka sering bergaduh sepanjang tempoh pertunangan berpunca daripada sikap Daliya yang curang dan melakukan perbuatan yang tidak bermoral.
Pada 21 April 2008, Daliya telah bersetuju untuk memutuskan pertunangan setelah perbincangan kedua-duanya dan turut disertai oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak. Kemudian, kedua-duanya bersetuju supaya memulangkan segala pemberian berkaitan pertunangan itu.

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 12:14 PM | Show all posts
jalang nya daliya tu....... ada gambar ker?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Chaps chups....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 12:16 PM | Show all posts
kuchenta_81 posted on 14-11-2014 12:02 PM
ni dapat kat google

cemana la rupa daliya ni kn..mcm kaki putar belit pon ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 12:26 PM | Show all posts
MistrezHermanaz posted on 14-11-2014 12:16 PM
cemana la rupa daliya ni kn..mcm kaki putar belit pon ye

ada gambar tapi tak reti nak paste hehe
putih cerah orangnya, cantik juga. kecil molek.


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 12:42 PM | Show all posts
haram xphm....bye
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2014 02:48 PM | Show all posts
x fhm lgsg ayat tt
seb baik ada forumer translate
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105543s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list