Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95712
View
212
Reply

[EDISI POPCORN SAJO] Nabila kakak Neelofa. Nabila who?

[Copy link]

Author: prettyrara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2014 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapa tiri bella ni kerja apa ye? Kalau ada bank mcm bapa mizznina nampak la kat biz functions dlm the star biz section atau the edge. Kalau dpt projek lebuhraya ke link ke2 mcm bapak aiman bf fathia pun ada nampak kat conference. Nak kata bapa dia anak org kaya pun bukan. Pakistan mari ada la. Melepak panjang tak ada opis ...jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2014 12:18 PM | Show all posts
uols.. nabila dgn annas ni dah kawin ke? eh..? aku tgk kat ig annas dia kata dah halal mcm ayam kepsi..
ke propa jek?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2014 12:26 PM | Show all posts
alahai budak2 skrg..bahasa ntah apa2..
bahasa dh cantik2...sibuk nak diubah2..
nak mencipta benda baru lain tk terfikir dek akal diorg..
sudahnya ciptalah perkataan2 yg kekonon boleh jadi viral...
itu jer yg mampu nak dicipta..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2014 11:03 AM | Show all posts
meensha posted on 20-11-2014 12:18 PM
uols.. nabila dgn annas ni dah kawin ke? eh..? aku tgk kat ig annas dia kata dah halal mcm ayam keps ...

entah2 annas baca porem dan ingin menambah ajinomoto di ig supaya nama di sebut di mulut porum
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2014 11:04 AM | Show all posts
pakletop posted on 20-11-2014 09:59 AM
Bapa tiri bella ni kerja apa ye? Kalau ada bank mcm bapa mizznina nampak la kat biz functions dlm th ...

Iols pun nak tahu!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2014 11:07 AM | Show all posts
semata2 3 helai rm100, aku follower ig annas tu. muahahah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2014 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nya couple ni dah bermasalah since july lepas. Nikah july 2013. Masa bulan july lepas sambutan birthday mak nya, Herman tiada. Daddy nya pun tiada!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2014 09:39 AM | Show all posts
pakletop posted on 20-11-2014 09:59 AM
Bapa tiri bella ni kerja apa ye? Kalau ada bank mcm bapa mizznina nampak la kat biz functions dlm th ...

ko tau byk cite ke story la.. tau ada village park tu jela.. mgkn pak dia main saham..yg aku tau pak dia kaya.. ofis lama lopa n kakak dia skrg umah yg pak dia beli sebaris je ngn umh family tp double story la.. tp bukan murah kut ttdi.. kalo. x kaya bileh ke beli.. maid umh dia ada 6 org..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Up balik thread ni..
So diorang couple ke...berbunga2 pulak hatiku ni klu bella dah start ada bf balik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 07:29 AM | Show all posts
tensic~ posted on 28-11-2014 04:02 AM
Up balik thread ni..
So diorang couple ke...berbunga2 pulak hatiku ni klu bella dah start ada bf ba ...

dlm ig annas...ade pic dia dgn bella..katanya dh menikah la pulok..
dh tu eisya shakira sape plak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 07:39 AM | Show all posts
mrsjiji67 posted on 15-11-2014 08:15 AM
aku ad jmp herman ngn anak2 kt paradigm ngan ank2.. very fatherly n anak2 dia nmpk sopan je.. dia pn ...

aku rasa herman tu baik je. aku rasa si nabila ni bermasalah. anak2 herman bahagia je dulu.
mungkin nabila nak duit je kot?

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 07:40 AM | Show all posts
annas-bella tu propa je la aku rasa... saja2 nk bermanja2. bella mmg baik gile dgn annas sampai klu aku jadi ex-husband dia pun aku leh jeles. padahal masa tu dah kawen, tp bella kemain rapat sampai peluk2 tu x jadi masalah. weolss cuma kawan baik gitu. pelik ye fahaman manusia akhir zaman. yg jaga batasan dikatakan ustazah jadian. yg main langgar hukum hakam tu dipandang normal.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 07:46 AM | Show all posts
pakletop posted on 20-11-2014 09:59 AM
Bapa tiri bella ni kerja apa ye? Kalau ada bank mcm bapa mizznina nampak la kat biz functions dlm th ...

berdasarkan hearsay, beliau anak vip. vip mana aku x tau.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolonglah adik2 yang baru nak naik tp dah pandai bergosio artis..bajet pandai bahasa inggeris tp hancus..bm lg ke laut..bangla pun lg bagus..kalau iq pjg sejengkal mmg ini ajelah yg mampu...nak sentap??? Silakan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
shachihata33 posted on 28-11-2014 07:46 AM
berdasarkan hearsay, beliau anak vip. vip mana aku x tau.

Anak vip mana kita akan tahun lama kelamaan. Ini kan lagi diaorg mmg suka show off definitely background anak vip pun mesti tunjuk. Mcm muslim priest, lama2 org tau dia anak tpm
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 12:29 PM | Show all posts
pakletop posted on 28-11-2014 11:54 AM
Anak vip mana kita akan tahun lama kelamaan. Ini kan lagi diaorg mmg suka show off definitely back ...
Mcm muslim priest, lama2 org tau dia anak tpm
sapa yg uols maksudkan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 01:06 PM | Show all posts
chekshu posted on 13-11-2014 02:44 PM
(he abang kawasan chap chusss chass katanya tokey kain mermaid rega melambung boleh cantas ke 3 RM 1 ...


merembes keluar cairan katanya...


adoi laa..nak g solat dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 02:37 PM | Show all posts
pakletop posted on 20-11-2014 09:59 AM
Bapa tiri bella ni kerja apa ye? Kalau ada bank mcm bapa mizznina nampak la kat biz functions dlm th ...

wargh... jenguk sekali 2 ig org lain.. trus cop jeng2... hehehe.. mane taw silent partner buat pape ke..
kite mane taw kn..


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 02:38 PM | Show all posts
btw jumpe kt luar nabila serius lawa...
bagi i lawa la.. mybe tk photogedik kot..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2014 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
chekshu posted on 13-11-2014 02:44 PM
(he abang kawasan chap chusss chass katanya tokey kain mermaid rega melambung boleh cantas ke 3 RM 1 ...

iols pon x paham..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075871s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list