Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31087
View
101
Reply

Jom menang hadiah!!! Teka wajah selebriti #TAMAT

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-2-2015 11:06 AM | Show all posts |Read mode
Chatime2Contest635x260-2 (1).png



terimakasih copy.gif


LadyLista - Terima kasih kepada yang telah menyertai semua peraduan yang dijalankan. Team LadyLista mengucapkan berbanyak-banyak tahniah kepada semua pemenang yang telah berjaya menjawab dengan betul dan merebut hadiah-hadiah sumbangan daripada Chatime dan Farm in the City.
Maka berakhirlah sudah 2 peraduan yang kami anjurkan dalam masa sebulan ini. Semoga korang enjoy sambil berforum dan setia menyokong Ladylista!!

Nota Kaki: Kepada semua pemenang yang masih belum menghantar butiran peribadi kepada @CMFreporter , anda masih boleh PM detail anda selewat-lewatnya sebelum 4 Mac 2015 (Rabu). Kami akan menghantar ke semua baucer pada 5 Mac 2015.  Pihak kami memohon maaf atas kelewatan membalas semua PM anda dan memohon maaf atas kekurangan sepanjang 2 peraduan ini berlangsung.


-----------------------------------------------------------------------------------------


Cari Perbezaan Gambar dari Maskara Anda    (PERADUAN TAMAT)
Pusingan Pertama: Mulai 4-Feb-2015 hingga 6-Feb-2015

Pusingan Kedua: Mulai 5-Feb-2015 hingga 8-Feb-2015   (PERADUAN TAMAT)

Pusingan Ketiga: Mulai 9-Feb-2015 hingga 11-Feb-2015 (PERADUAN TAMAT)

Pusingan Keempat: Mulai 12-Feb-2015 hingga 16-Feb-2015 (PERADUAN TAMAT)
15 pemenang terpilih

Pusingan Kelima: Mulai 17-Feb-2015 hingga 23-Feb-2015 (PERADUAN TAMAT)
(SEDANG BERLANGSUNG)
10 pemenang terpilih



Dengan Maskara Teka Siapa

Pusingan Pertama: Mulai 23-Feb-2015 hingga 24-Feb-2015
15 pemenang terpilih

Pusingan Kedua: Mulai 25-Feb-2015 hingga 28-Feb-2015 (PERADUAN TAMAT)
10 pemenang terpilih

Pusingan Ketiga: Mulai 25-Feb-2015 hingga 28-Feb-2015 (PERADUAN TAMAT)
20 pemenang terpilih

Pusingan Keempat: Mulai 25-Feb-2015 hingga 28-Feb-2015 (PERADUAN TAMAT)
10 pemenang terpilih

Pusingan TERAKHIR : Mulai 25-Feb-2015 hingga 28-Feb-2015 (PERADUAN TAMAT)
12 pemenang terpilih


-----------------------------------------------------------------------------------------


Berikut merupakan senarai pemenang untuk Peraduan Teka Selebriti Pusingan Terakhir:

1. @ceempaka
2. @yy8899
3. @fahiza29  
4.@qronaldo7
5. @annie1999  
6. @Modngengade
7. @BebeQ
8. @galleria23  
9. @rina0602
10. @Zheo
11. @ieratopmacro
12. @Lorra2411

Kepada pemenang seperti senarai di atas, Sila PM admin @CMFreporter  dengan format di bawah sebelum 4 Mac 2014.

Nama Penuh:
Alamat Surat Menyurat:
NO IC:
NO Tel:








Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-2-2015 11:10 AM | Show all posts
Bunga da jawab... thengs @admin.. rasenye senang sangat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 11:29 AM | Show all posts
hehe....best gak peraduan ni...teringat zaman kanak2
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 11:33 AM | Show all posts

ingatkan menang preve
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 11:38 AM | Show all posts
kene ada cara jawab yg betul ke nk menjwb? kompius...tp i dah jwb....hrp cara i betul....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 11:50 AM | Show all posts
tk sia2 aku belatih selama ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini salah satu bentuk jarum2 halus.?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 11:59 AM | Show all posts
done.. hope leh la dapat....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 12:01 PM | Show all posts
Untung-untung menang voucher chatime. Boleh la minum di Paradigm Mall. Boleh la ajak staff CARI sekali.

Comments

terima kasih  Post time 4-2-2015 02:45 PM
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 12:02 PM | Show all posts
Stop trying to make Ladylista happen! It's not going to happen!!!




Alahai.. stakat voucher RM10..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 12:19 PM | Show all posts
sambil2 jaga anak tue leh la jeling kat sini...
x la boring sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 12:27 PM | Show all posts
boikot cina
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 12:47 PM | Show all posts
ni pun peraduan gak



sila teka logo yang Utusan sengaja sembunyi sejak azali lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 12:53 PM | Show all posts
Kesian thread admin, korang jadikan bahan. Kehkehkeh....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2015 11:26 AM | Show all posts
kalo dah menang pusingan pertama, boleh join lagi ke utk pusingan2 seterusnya?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2015 11:27 AM | Show all posts
wahhh kita terpilih ke pusingan seterusnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2015 11:27 AM | Show all posts
edoraixora replied at 5-2-2015 11:26 AM
kalo dah menang pusingan pertama, boleh join lagi ke utk pusingan2 seterusnya?



boleh.. lepas pusingan kedua.. kita ada lagi satu game baru... teka selebriti
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2015 11:28 AM | Show all posts
admin6 posted on 5-2-2015 11:27 AM
boleh.. lepas pusingan kedua.. kita ada lagi satu game baru... teka selebriti

ok, noted. tq

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2015 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Cha time? Xperla
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2015 11:30 AM | Show all posts
admin6 replied at 5-2-2015 11:27 AM
boleh.. lepas pusingan kedua.. kita ada lagi satu game baru... teka selebriti

nick lavamerah wa menang kalu...hadiah masih boleh claim tak..??








Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list