Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14976
View
12
Reply

Benua Yang Anda Ingin Lawati?

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2015 04:41 PM | Show all posts |Read mode






Sekiranya anda diberi pilihan untuk melancong, benua manakah yang anda ingin lawati. Nyatakan sebab-sebab kenapa anda memilih benua tersebut?




Multiple Polls: ( Max 3 choices ), Total 33 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-8-2015 12:32 PM | Show all posts
vote amarika selatan.

nak jumpe neymar
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 02:57 PM | Show all posts
amerika utara + eropah + australia
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2015 11:56 AM | Show all posts
Farini replied at 16-8-2015 02:57 PM
amerika utara + eropah + australia

lol. sama pulak choice tiga2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2015 06:45 PM | Show all posts
2, 3 & 5
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 06:30 PM | Show all posts
3 , 4 & 5  

3 ... alhamdulillah dah berjaya, nak pi lagi    

4 ... japan & korea to go      
   
5 .... Aussie & nz insyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 12:56 PM | Show all posts
europe & Nz mcm best scenery dier...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau duit and time is not a hindrance, artantica kot. Because out of all itu yg lain dari yg lain pada iols
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak og europe... tunggu anak2 besar sbb nak pg dating berdua dgn husben je
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 01:09 PM | Show all posts
tapi sekarang teragak2 nak pergi due to Islamphobia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 10:52 AM | Show all posts
burberry, pandora, panthers jerseys, michael kors outlet online, mcm backpack outlet, michael jordan, azcardinals jerseys, swarovski, oakley vault, nike free run, north face, kate spade outlet online, cheap nba jerseys, air max, hilfiger online shop, tory burch, oakley, nike air max, nike air max, nike huarache, oakley sunglasses outlet, prada outlet, oakley outlet, plein shoes, coach outlet store online, moncler mens jackets, fidget spinner outlet, timberland boots, cheap nfl jerseys, patriots jerseys, indoor soccer shoes, louboutin, mcm backpack, san antonio spurs jerseys, long champ, barbour jackets outlet, giuseppe zanotti sneakers, bottega veneta, coach factory outlet, texans jerseys, ray-ban sunglasses, barbour jackets, woolrich outlet, roshe run, new balance outlet, zapatillas nike, coach factory, cheap ray ban, heat jerseys, nike shoes, ralph lauren outlet online, roshe run, ralph lauren polos, prada sunglasses, replica watches, vikings jerseys, air max, oakley sunglasses outlet, ferragamo shoes, ferragamo, orlando magic jersey, coach outlet online, air yeezy shoes, new balance, versace outlet online, ray ban outlet, ralph lauren, long champ, birkenstock shoes, timberland shoes, indiana pacers jersey, north face outlet, tommy hilfiger, jimmy choo shoes, calvin klein underwear, coach outlet canada, browns jerseys, coach outlet online, reebok shoes outlet, ralph lauren factory store, polo ralph lauren, nike free 5.0, adidas superstar, michael kors, longchamp taschen, hollister kids, utah jazz jersey, nike free 5.0, lakers jerseys, thomas sabo uk, toronto raptors jersey, juicy couture outlet, ray ban occhiali, nike schoenen, north face backpacks, watches canada, bears jerseys, the north face, instyler ionic styler, coach factory, dansko outlet, ralph lauren, michael kors outlet online, reloj, red bottoms, louboutin shoes, cheap oakley, hogan outlet, oakley canada, ralph lauren outlet, red bottom shoes, mcm bags, kate spade outlet online, nike outlet, raiders jerseys, nike shop, ralph lauren outlet, katespade, lacoste shoes, ralph lauren polos, north face, jaguars jerseys, michael kors outlet online sale, burberry outlet, nike air max, charlotte hornets jerseys, bengals jerseys, givenchy outlet, polo ralph, thomas sabo jewellery, los angeles clippers jersey, polo ralph lauren outlet, handbags outlet, falcons jerseys, burberry outlet, eagles jerseys, lions jerseys, puma outlet, burberry outlet online, denver nuggets jerseys, roshe run, nike free 5.0, northface, nike air max, golden state warriors jersey, fivefingers, ray bans, barbour outlet, dallas mavericks jerseys, lunette ray ban, cowboys jerseys, nike air jordan, rayban, atlanta hawks jerseys, purses and handbags, longchamp handbags, coach purses outlet online, philipp plein outlet, moncler mens jackets, the north face, nba jerseys, thomas sabo, adidas superstar, hugo boss shop, nike air max, timberland femme, guciheaven shoes, jordans, dre beats, boots on sale, jets jerseys, polo ralph lauren outlet online, air max schoenen, jerseys from china, fossil uhren, mcm backpack, under armour shoes, iphone case, bills jerseys, true religion, phoenix suns jersey, dsquared2 sale, sacramento kings jersey, new balance canada, swarovski jewelry, prada shoes, michael kors bags, adidas canada, redskins jerseys, abercrombie, pandora, hollister kids, burberry online shop, michael kors outlet, mbt shoes outlet, lunette ray ban, coach outlet online, nike roshe, tommy hilfiger online, nike air max shoes, jordan release dates 2015, beats by dre, seahawks jerseys, fendi handbags, polo ralph, nike shoes, christian louboutin shoes, hermes belt, free running, www.tommyhilfiger.nl, ray bans, tracksuits store, houston rockets jerseys, true religion jeans women, pandora bracelet, armani outlet, burberry outlet, nike.se, ray ban zonnebril, salomon schuhe, nike mercurial vapor, salvatore ferragamo, adidas online, michael kors, swarovski online, vans shoes, gafas oakley, colts jerseys, new orleans pelicans jersey, moncler outlet online, hoodies, nike shoes, nike tn, versace outlet online, montre homme, cheap basketball shoes, air max 2015, dolphins jerseys, asics outlet, converse sneakers, montblanc, barbour factory, asics, converse shoes, katespade, vans outlet, tommy hilfiger outlet, ray ban wayfarer, jordan retro, pandora canada, tommy hilfiger, jerseys from china, michael kors uk, glasses online, bcbg max azria, mizuno running, levis jeans, dsquared2, converse chucks, swarovski australia, marc by marc jacobs, stone island polos, swarovski crystal, michael kors, brooklyn nets jerseys, broncos jerseys, glasses frames, hermes, steelers jerseys, knockoff handbags, replica watches, rayban, nfl jerseys, ralph lauren, ravens jerseys, mont blanc, longchamp outlet
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 01:24 PM | Show all posts
africa
australia
amerika selatan

benua lain dah pernah jejak kecuali antartika..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Eropah tapi macam seram pulak dengar cerita orang bertudung dipandang serong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list