Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14679
View
140
Reply

Kenapa Tunku Abdul Jalil Begitu Disayangi Rakyat Johor?

[Copy link]

Author: CARI-LTS       Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2015 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 7-12-2015 01:43 PM
tu la mommy...
forumer pun buat research....bukan tepek bodo2..
depa senang2 je copy paste tanpa ...

Kalu gitu xyahla bg forumer buka thread....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 7-12-2015 01:44 PM
Admin ka Mod cuma kasi +5kedit jah kat akuCongratulations, your article TENGKU J ...

Alah..kesiannya u....

Nanti me online pki laptop me tekan report..great posting..insyaallah..minta mod bg tacang byk2...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 01:48 PM | Show all posts
mak_wa95 replied at 7-12-2015 01:39 PM
tu perangai depa setakat ni...
semua yang pertikai pasai depa akan kena,
termasuk mod...

Nak nama., buat la kerja atas titik peluh sendiri..bukan main copy paste je
aku tepek gambar /cari sumber pun aku credit pada owner sumber yg aku amik
aku yg bukan wartawan ni pun tau etika memberi credit pada pihak terbabit
Wartawan Cari ada ke? tarakk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 01:53 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 7-12-2015 12:29 PM
Tmj dia nak dikenali ngan tmj..tengku mahkota johor...

So kita ikutlah apa yg org tu suka..

Iyelah mommy... biasanyalah orang akan mengelak menggunakan satu2 nama yg boleh menjuruskan kpd keburukan atau bunyi yg tak elok.  Tapi lain pula kpd pooh key walaupun seakan2 kpd bunyi pa-wau-kaf-ya, unik dirasakan agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg pernah bergaul dengannya memang suka tingkahlakunya   . .... berbeza macam putera2 raja yang lain.
Dia lebih suka dilayan seperti kawan2 kita yg lain.
Walaupun tak rapat dengan tj ni ..... tapi pernah berjumpa beberapa kali.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:04 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 7-12-2015 01:46 PM
Kalu gitu xyahla bg forumer buka thread....

kalau harap depa je buka thread, bungkus forum ni..

ni pun CI dok ranking no 2 dah


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:11 PM | Show all posts
Madel replied at 7-12-2015 01:48 PM
Nak nama., buat la kerja atas titik peluh sendiri..bukan main copy paste je
aku tepek gambar /car ...

nak buat macmana dia dpt greenlight.
admin cakap depa boleh buka thread yg dah dibuka,
so depa ambik kesempatan la...yg bg greenlighttu yg ng*k (jap g sy kena cantas crdt lg)
mod pun xleh ttp thread depa..
itu la kut gamaknya...'dlm class tersendiri' yg admin cakap

kita harap kalau wartawancari ni keje dia lain sikit drpd forumer..
keje time pejabat, ada pejabat,tapi keje nan hadooo..

apa2 pun tahniah kat awak atas thread tg jalil, penuh informasi

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 7-12-2015 01:53 PM
Iyelah mommy... biasanyalah orang akan mengelak menggunakan satu2 nama yg boleh menjuruskan kpd ke ...

Mungkin nak letak pooh sja takut kena saman ngan walt disney pulak...atau agak kurg ganas kalu letak pooh..comel2 gtu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 7-12-2015 02:04 PM
kalau harap depa je buka thread, bungkus forum ni..

ni pun CI dok ranking no 2 dah

No 1 apa mak wa?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:38 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 7-12-2015 02:17 PM
Mungkin nak letak pooh sja takut kena saman ngan walt disney pulak...atau agak kurg ganas kalu let ...

boh.png red.png

nnt kang ada forumner yg pilih nama spt di atas ...untuk bagi unik

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:42 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 7-12-2015 02:17 PM
Mungkin nak letak pooh sja takut kena saman ngan walt disney pulak...atau agak kurg ganas kalu let ...

agak2 mommy kalau ada orang yg letak avatar kon (cone) + tol (tol jalanraya) relevan tak dgn si pooh kunci.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:43 PM | Show all posts

apa lagi mommy, kalau dah nama pun gosip,
gosip artis tempatan
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 7-12-2015 02:43 PM
apa lagi mommy, kalau dah nama pun gosip,
gosip artis tempatan

Owh..hahahaha..ada coter hot uplah...kalu tak gosip pon sendu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 7-12-2015 02:38 PM
nnt kang ada forumner yg pilih nama spt di atas ...untuk bagi unik

Hahahahahahaha..i got it..i got it.... amboi chuols..tersembur biskut...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 7-12-2015 02:42 PM
agak2 mommy kalau ada orang yg letak avatar kon (cone) + tol (tol jalanraya) relevan tak dgn si po ...


Jangan..yang tu nanti cinamedun marah..bahasa indon...meroyan dia karang kata kita malaun...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:48 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 7-12-2015 02:45 PM
Owh..hahahaha..ada coter hot uplah...kalu tak gosip pon sendu...

kakakaka..........gosip tetap top..

saya jarang pi situ,
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 7-12-2015 01:53 PM
Iyelah mommy... biasanyalah orang akan mengelak menggunakan satu2 nama yg boleh menjuruskan kpd ke ...

Amboi nek nolya.... Bukan main lagi bertapis pakai huruf jawi sebegitu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:55 PM | Show all posts
Madel replied at 7-12-2015 05:28 AM
memang cam KimK sangat

ni nama wartawan fonen Cari yg cilok thread aku..tak sampai 2mini ...

Lahanat sangat kan pangai wartawan fonen cari nih...

Lariikkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:55 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 7-12-2015 02:48 PM
Jangan..yang tu nanti cinamedun marah..bahasa indon...meroyan dia karang kata kita malaun...:lol ...

Oh ye.... lupa pulak.  Nanti si medun kata, perkataan itu pun kita nak kutip. Therefore, jgn ada sesapa take note to my writing, k. I take back my words then...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 02:57 PM | Show all posts
Madel replied at 7-12-2015 01:07 PM
Tau tak pe...

main cilok je aku punya kerja..

biar la sis. kita post bukan kerna nama & kredit.

nanti uols dah xde, baru dorang nak kenang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091651s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list