Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14684
View
140
Reply

Kenapa Tunku Abdul Jalil Begitu Disayangi Rakyat Johor?

[Copy link]

Author: CARI-LTS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2015 05:25 PM | Show all posts
pooh~key replied at 7-12-2015 09:17 AM
Bukan sis. Nampak gayanya sis perlu asah skill kefahaman sis, supaya tidak pula sis yang nampak bi ...

wah bijaknya sis menyembunyikan kebimboan dan menyalahkan soalan yg tercipta dari kebimboan sis jua
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:27 PM | Show all posts
monreyes replied at 7-12-2015 05:00 PM
apa punca muda sangat kena kanser hati ea....
patutnya anak2 raja ni pemakanan terjaga rapi...

kuasa tuhan menguasai kuasa semua raja/sultan didunia nan fanak ni


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 7-12-2015 05:25 PM
wah bijaknya sis menyembunyikan kebimboan dan menyalahkan soalan yg tercipta dari kebimboan sis ju ...

Akak bukan apa sis. Niat akak cuma nak menghiburkan bod yang dah semakin sendu ni jah, sesendu kopek layut sis sebegitu bukan? Jadi akak create havoc sikitlah. Bukan nak cakap yang akak ni mulialahkan... Tapi... Itulah.... Tak apa sis, akak sanggup jah diibarat seperti lilin yang membakar diri sebegitu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:37 PM | Show all posts
monreyes replied at 7-12-2015 05:00 PM
apa punca muda sangat kena kanser hati ea....
patutnya anak2 raja ni pemakanan terjaga rapi...

Ada puncanya.

Tapi disebabkan TJ seorang yang sangat baik semasa hayatnya takda sorang pun forumner setakat ni yang ungkit pasal hal ni. Oh, ada, tapi sorang dua saja. Tu pun meka tak direct. And I'm glad - sebab kita tahu betapa laghanya jari jemari forumner ni bila bergossip.

Aku belajar tu beza orang yang dikenali dengan kebaikan masa hayatnya dan orang yang dikenali dengan kejahatan - bila meninggal, orang yang baik ni, yang baik2 jah dikenang, yang baik2 jah orang sebut. Aku insaf dan ambil iktibar sangat atas kemangkatan TJ ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:39 PM | Show all posts
harap abg2 arwah ni pon ikot la perangai adik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 7-12-2015 05:21 PM
hahaha....kakak dah tukar nama dia kepada booh~reet  dan beliyau gumbira dgn nick baru iteww  sis. ...

Ya ampon..... pengsan terus...


447930cc3ac8934bdaffed481584c301f720166fe18ade40d99c290a7eb31867.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:52 PM | Show all posts
pooh~key replied at 7-12-2015 09:29 AM
Akak bukan apa sis. Niat akak cuma nak menghiburkan bod yang dah semakin sendu ni jah, sesendu kop ...

jadi  nick yg kakak suggest untuk sis tu sila lah guna pakai yer....sesuwai dgn sis....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:54 PM | Show all posts
HANDSOME DAN BERJIWA RAKYAT MACAM AKU..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 05:55 PM | Show all posts
takziah...

semoga almarhum damai di sana..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Btui laa kata kawan pompuan aku jantan johor ramai encem encemmmm hahaha penokkkkkkkkk! Ya aw awww
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 7-12-2015 12:35 PM
Tapi ada orang panggil kita pookey tau... Sedih kite... Suka suki jah buang huruf h tu...

Buat me guling2 gelak di ptg2 yg sayu ini..

Bila u sebut cmtu i br perasan yg id u boleh membawa kpd perkataan omg iteww..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 06:45 PM | Show all posts
Madel replied at 7-12-2015 12:32 PM
Astro laa...

semua dah ada kat thread ni..http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid= ...

berani nye u nak lempang wartawan cari. u tau x diorang dalam kelas sendiri?





Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Orange1 replied at 7-12-2015 03:43 PM
Helloooo bangsatttttt wartawan cariiii, kenapa ko tak longgokkan aje article ko ni kat thread TJ sat ...

Jgn marah2 sis oren
Kita gossip2 hal lain bior tred ni jd caca marba lol
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 7-12-2015 06:45 PM
berani nye u nak lempang wartawan cari. u tau x diorang dalam kelas sendiri?



Tak tau, sbb baru 1st time buka thread
But skrg dah tau dah..hihi
Kelas tersendiri #myass
Kaki plagiat, makan gaji buta..

Kelas la sgt..kelas pprt ada la

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:31 PM | Show all posts
Modngengade replied at 7-12-2015 05:19 PM
seringgit dah tak bernilai skrg sis....motip gembira sgt....
kakak kalau jumpa seringgit kakak lu ...

Amboiiii ckp beso nya ko.....klu jumpa duit seringgit aiap ludahh...pejue isle ke begini? Hellooo ore kayo pun tak sebangsatttt ko!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:35 PM | Show all posts
krustykrab replied at 7-12-2015 09:12 PM
Jgn marah2 sis oren
Kita gossip2 hal lain bior tred ni jd caca marba lol

Tu pun dah cukup baikkk, first time aku ambik masa report carii....org lain dah lama complainnn psl puak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 7-12-2015 01:48 PM
Nak nama., buat la kerja atas titik peluh sendiri..bukan main copy paste je
aku tepek gambar /car ...

Kesian uols. Sepatutnya yg push to portal tu bagilah credit +20 takpun +50 kan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Almarhum Tunku Jalil ni bagus masuk polis ek... even boleh memilih utk tidak... almarhum putera yg paling handsome. Al fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:58 PM | Show all posts
Orange1 replied at 7-12-2015 09:35 PM
Tu pun dah cukup baikkk, first time aku ambik masa report carii....org lain dah lama complainnn ps ...

depa kebal.
reportpun admin buat xtahu je..


Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2015 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 7-12-2015 03:40 PM
Nanti dia buka thread berebut kontol pulak...
Sebelum ni rebut perkataan  "siang"...
Claim zahid ...

Oit,  kontol tu milik si kontol @peYno yer...... lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089393s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list