CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Dia Kelakar Juga Tau Jayden Tu. Sayang La Dekat Jebat Jayden, Tak Tahu Nak Cakap Macam Mana’ – Amelia Christie

8-2-2024 06:35 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 18369| Komen: 119

Description: Gelagat antara pelakon baharu, Amelia Christie Lim bersama aktor Sharnaaz Ahmad dan anak lelakinya, Jebat Jayden sering menyorot tumpuan warganet.


Gelagat antara pelakon baharu, Amelia Christie Lim bersama aktor Sharnaaz Ahmad dan anak lelakinya, Jebat Jayden sering menyorot tumpuan warganet.

Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, Amelia berkongsi momen-momen ketika diawal perkenalannya dengan anak pelakon filem Polis Evo 3 itu.

Namun kerana sikap Jayden yang mudah didekati, membuatkan aktres tersebut senang untuk bermesra dengan kanak-kanak itu.

"Dia malu-malu dulu, dia ada ‘warming up’ tu tapi tak lama. Senang la nak ‘click dengan dia."

Dalam masa yang sama, Amelia mengakui dia kini amat menyayangi Jayden.

"Main lari-lari, main sorok-sorok.

"Tapi sekarang ini dia dah besar dah. Dia kata ‘aunty berapa tahun? Baby enam tahun, baby dah besar dah’".

"Dia kelakar juga tau Jayden tu. Sayang la dekat dia, tak tahu nak cakap macam mana."


Sebelum ini, Amelia juga dilihat rapat bersama bekas isteri Sharnaaz iaitu Noor Nabila dan mereka pernah bercuti ke Jepun bersama-sama.

Keakraban antara aktor itu dengan bekas isterinya juga telah mendapat perhatian warganet kerana dilihat tidak pernah berbalah malah menonjolkan sikap profesional terutama dalam hal yang melibatkan kebahagiaan anak.

Untuk info, pelakon berusia 38 tahun itu pernah mendirikan rumah tangga bersama Nabila pada tahun 2017, namun mengambil keputusan untuk berpisah pada tahun 2020.

Sumber: TikTok/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote immaryjane 8-2-2024 06:36 PM
So gosip nye? Setiap kali budak ni bukak mulut memang nak kene buka benang ke?
Quote immaryjane 8-2-2024 06:37 PM
Tu belum lagi balaci si rosix acah2 terlepas cakap, nak bg orang speku itu ini.
Quote black_handbag 8-2-2024 06:49 PM
emylia ni kalau tua gemuk nti mesti tak lawa. mesti nampak mcm aunty2 cina tu semua. harap menten jaga badan slim sampai tua
Quote stingergrumpy 8-2-2024 06:59 PM
Mengkal.....dapnyerrrrrr

OK bye....
Quote orkid_amani 8-2-2024 08:51 PM
Serius laa Jebat Jayden tuu dah 6y? Xnampak mcm 6y pun.
Quote Tunakimchi 8-2-2024 09:06 PM
Jebat tu masih pelat kan? Pampers pakai x lagi?
Quote marla69 8-2-2024 09:19 PM
emylia run  for your happiness. tak boleh hadap kena kluar gather gather with the ex. teringat gambar celah kangkang tu..aiyooo
Quote zuriey 8-2-2024 09:21 PM
Yucksss sanggup masuk family budu ni
Quote habisnamadahni 8-2-2024 09:42 PM
muka dia nmpk mcm kakak jebat..tetap comel
Quote markonahlah 8-2-2024 10:11 PM
Amelia ni selain dikenali sebagai gf mamu, apa drama dia berlakon
Quote Cleocatra 8-2-2024 10:32 PM
Sheol masih dengan mamu lagi ke? Dah jadi anak angkat tini lembam. Siap bawak balik pasir mah. Rosak la budak ni dikelilingi sskjp. Dah la anak yatim piatu
Quote aina_shaira 8-2-2024 10:37 PM
black_handbag replied at 8-2-2024 06:49 PM
emylia ni kalau tua gemuk nti mesti tak lawa. mesti nampak mcm aunty2 cina tu semua. harap menten ja ...

Bukan auntie auntie cina Bila tua mereka tetap kurus ke, cuma mengecut je
Quote apedehal 8-2-2024 11:32 PM
Kesian dia ni menempel je..camana ko bleh hadap plak sek2 yg malukn bf ko satu malaysia deknon
Quote apedehal 8-2-2024 11:34 PM
N jebat tu geli kut fefeeling gepren apak gepren dia
Quote Manusiabesa 8-2-2024 11:38 PM
Cleocatra replied at 8-2-2024 10:32 PM
Sheol masih dengan mamu lagi ke? Dah jadi anak angkat tini lembam. Siap bawak balik pasir mah. Rosak ...

Siannya..parent dia both dh ninggal ke. Sian kan.
Dgn mamu dh lama xnmpk kuor besama. Dia mcm 'teralih fokus' rapat dgn femili toklim. Ngekor balik pasirmas. Kang ngn mamu xjdi..tup2 jd dgn toklim... adik baru mamatin kahkahkah. Budak ni lawa.muka dia utk to be paired dgn sapa2 pun match.
Quote katakauu 9-2-2024 12:36 AM
Manusiabesa replied at 8-2-2024 11:38 PM
Siannya..parent dia both dh ninggal ke. Sian kan.
Dgn mamu dh lama xnmpk kuor besama. Dia mcm 'te ...

tula
nmpk siap angkut pi mkn umah org
alahi mcm xde standard bila dh rapat mcm tu
no kelassss
Quote Manusiabesa 9-2-2024 12:39 AM
katakauu replied at 9-2-2024 12:36 AM
tula
nmpk siap angkut pi mkn umah org
alahi mcm xde standard bila dh rapat mcm tu

Tetiba dia jd rapat bff dgn lemak. Mmg pelik la femili ni. Yg kuban2. Mamu yg awalnya ada relay dgn dia
Tup2 skrg mamu mcm MIA. Pasni toklim rembat. Xpun rocit. Or mmg ni plan jenab. Acah2 rapat dgn amy last2 nk bg plan mamu tergelincir dri landasan.
Quote Cleocatra 9-2-2024 01:39 AM
Manusiabesa replied at 8-2-2024 11:38 PM
Siannya..parent dia both dh ninggal ke. Sian kan.
Dgn mamu dh lama xnmpk kuor besama. Dia mcm 'te ...

Misi jenab berjaya la kalau pisah. Kita tengok la nasib budak ni dengan sskjp macam mana nanti
Quote cikbudu 9-2-2024 10:21 AM
Berani ko cakap xsayang.. nti kene tarik rambut ngn nab

Lihat semua komen(119)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.255414 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top