CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Sebak Tengok Air Muka, Seorang Ayah Yang Terguris Hati” – Netizen Sayu Tengok Wajah Norman Hakim

10-2-2024 10:56 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 44945| Komen: 256

Description: Kecoh sejak semalam mengenai kisah anak perempuan kepada Abby Abadi dan juga Norman Hakim yang dilaporkan menikah secara rahsia dengan suami orang yang bernama Aslam di Songkhla, Thailand.


Kecoh sejak semalam mengenai kisah anak perempuan kepada Abby Abadi dan juga Norman Hakim yang dilaporkan menikah secara rahsia dengan suami orang yang bernama Aslam di Songkhla, Thailand.

Perkara itu masih diperkatakan dan berlanjutan setelah kakak ipar kepada Aslam tampil mengesahkan mengenai berita tergempar itu.

Namun begitu, kedua-dua selebriti itu masih berdiam diri dan tidak memberikan sebarang komen mengenai isu yang melibatkan anak perempuan mereka itu.


Meskipun tidak memberikan kenyataan, ruangan komen hantaran media sosial kedua-duanya menjadi tumpuan dan banyak komen ditinggalkan warga maya berkaitan isu tersebut.

Apa yang menarik perhatian adalah komen netizen di satu video milik Norman Hakim yang memaparkan dia sedang berkongsi rutin persekolahan anak-anaknya.



Ramai yang bersimpati dengan Norman dan menganggap ia adalah satu ujian buat dia dan bekas isteri, Abby Abadi.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 10-2-2024 10:59 AM
Mana sebaknya??? Elok je.
Quote Nurul8001 10-2-2024 11:13 AM
Acah2 betul netz ni.
Padahal, dlm hati melahar Nomin,
selamat makan kurma katanya
Quote Manusiabesa 10-2-2024 11:18 AM
Jgn sdih sgt..ni kifarah..dulu buat bg bini sedih terluka..lari ikot puki baru...skrg allh bg kifarah..rasa la balik kesedihan tu.. dlm dunia ni kita buat baik akn dpt baik and also vice versa.

Hati jahat aku kata ni plan memey nk jatuhkan bakyah smpai bila2. Dlm halus dia mkn bakyah smpai bakyah jatuh terduduk...

Once dh snggup rmpas laki bakyah, nothing pelik pun any kejahatan dia bole buat kt bakyah.

Memula budak merisa tu rapat ngn dia, dia cucuk2 bg budak merisa tu sondol elselam. Dia racun kepala budak tu dgn story indah2 ttg being penyondol. Lama2 budak x cukup akal tu buat apa yg dia buat and now memey xrelated dgn apa2 issue. Baling batu semunyi tgn, buat live tt happily sbb bukan anak dia pun yg tgh problem skrg.....

Its my hati busuk yg berkata hehehe.

So jgn la dok gigih rapat nau2 dgn bini baru ex laki kita... jujur lgsg xda pekdah..tu keja org bodoh namanya...

Sejak bila ya bakyah ni cerdik pun kan? Time org suh midin jd pm..dia gigih nk angkat bangnon.... otak dia mmg masak suku.
Quote irvene 10-2-2024 11:19 AM
sebak apa nya, bapak pun sama siap berangkut toto
Quote epal_putih 10-2-2024 11:23 AM
benda dah jadi
anak kesayangan pulak tu
bertabahlahhh
ada la hikmahnya
Quote winky1 10-2-2024 11:27 AM
Lepas ni tak yah keluarga ni duk bagi exposure pada anak2. Guna sebagai content. 3 anak angkat tu pun bila besar mereka akan tertekan...tiada privacy. Bab ni parents tak patut ambil privacy mereka. Yes, under your care ....but tak boleh abuse your parental rights and guardianship.
You all dah terjebak dlm dunia artis dan biz yg go together hand in hand . Tapi jujurlah dan takut lah dgn Allah sikit.
Quote likilu 10-2-2024 11:35 AM
Feeling ngat aih

Jaga je anak sendiri anak sedara ramai lagi yg perlukan perhatian korang wahai netizen lol
Quote Tunakimchi 10-2-2024 11:36 AM
Dia dulu lagi teruk. Angkut tilam lagi
Quote cm_vungtau 10-2-2024 11:52 AM
Apa la guna dok workout manjang tu. Pergi la jumpa si Aslam sana.
Quote sukacactus 10-2-2024 12:09 PM
Lantak dia la family dia
Kita ni jg la family sdr baik2
Quote kakiah12 10-2-2024 12:16 PM
Manusiabesa replied at 10-2-2024 11:18 AM
Jgn sdih sgt..ni kifarah..dulu buat bg bini sedih terluka..lari ikot puki baru...skrg allh bg kifara ...

So ko rasa pilih midin jd pm tu cerdik? Nak berhadapan dgn press pun takut..pakai pdf. Belum cerita bab sakau projek bumi bagi kat cina lg,nambah hutang negara lg. Midin adalah pm plg gagal dlm sejarah msia.
Hidup yebi!
Quote dua_chzy 10-2-2024 12:19 PM
Kaaannnn setuju dengan laharan uollllssss sumaaaa
Quote Dolmat 10-2-2024 12:20 PM
Hanatssss.. Mana sedihhhhh sayu nyer.. ?

Mak Pak nyer past record pun bukannyer cemerlang manaaaaaa hadap je ler...
Pasni harap2 mak pak tak promote melambung2 menunjuk anak2 terwarak, tersoleh tersoleh tercantik termodel lagi...



Quote emera 10-2-2024 12:21 PM
Dia dgn menantu dia kan sekufu perangai sama? Boleh bertepuk bertampar nnt.. dont worry
Quote Manusiabesa 10-2-2024 12:32 PM
kakiah12 replied at 10-2-2024 12:16 PM
So ko rasa pilih midin jd pm tu cerdik? Nak berhadapan dgn press pun takut..pakai pdf. Belum cerit ...

Pasni laki ko liwat dgn anak laki ko. Puki hg xlaku... laki main bontot dgn anak kandung kahkahkah. Hg bosan nk wt apa pulak? Lesbo la brader.... lawan sapu puki dgn ank pempuan...hidop bangnonn
Quote putri_why 10-2-2024 12:34 PM
Manusiabesa replied at 10-2-2024 11:18 AM
Jgn sdih sgt..ni kifarah..dulu buat bg bini sedih terluka..lari ikot puki baru...skrg allh bg kifara ...

Tu la..tgk memey elok2 je buat live jual tudung...mcm takde terkesan pon dgn isu anak tiri dia
Quote putericahaya999 10-2-2024 12:45 PM
Apa yg menantu dia buat tu sama sebijik mcm dia buat ... menyakiti hati isteri
Quote bungarose 10-2-2024 12:48 PM
Sudah² ler share hal² keluarga dimedsoc
Awkward nengok
Sendiri berlakon sendiri rakam
Quote mawardia 10-2-2024 12:52 PM
Sembab mata. Byk nangis la tu. Dalam kete H Stream tu lah si Marissa tu lahir u ols. Abby tak sempat ke sepital. Bersalin, lahirkan si Marissa tepi jalan. Tiberrr I ols sentimental

Lihat semua komen(256)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 11:42 AM GMT+8 , Processed in 0.060917 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top