CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Aliff Syukri Akhirnya Ambil Keputusan Padam Video Raya Terbaru - "Memang Saya Kecil Hati. Saya Dah Buat Susah-Susah"

1-4-2024 10:06 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6111| Komen: 45

Description: Sebelum ini usahawan, Datuk Seri Aliff Syukri mengundang kemarahan selepas memuat naik video raya memaparkan penari berpakaian aneh dan berkelakuan tidak sopan.


Sebelum ini usahawan, Datuk Seri Aliff Syukri mengundang kemarahan selepas memuat naik video raya memaparkan penari berpakaian aneh dan berkelakuan tidak sopan.

Tindakan itu menyebabkan ibu Aliff Syukri, Bonda Rozita Ibrahim menegur usahwan itu yang disifatkan sebagai keterlaluan menerusi Instagram miliknya.

Terbaru! Aliff ambil keputusan untuk memadam video raya itu di semua platform yang telah dikongsikanya dan meminta maaf sekiranya ramai yang menganggap ianya keterlaluan.

Bukan tu jer, usahawan itu juga mengakui berasa kecil hati apabila ramai yang memberi respon negatif mengenai lagu raya terbarunya itu.

"Memang saya kecil hati. Saya dah buat susah-susah, saya dah bayar puluhan ribu untuk penari, videographer semua.."


Aliff juga berkata yang dia berasa down melihat komen-komen negatif itu walhal banyak lagi video pelik-pelik lain tapi tidak pula dikecam.

Kredit: Instagram Aliff Syukri

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missbigrockstar 1-4-2024 10:08 PM
Huduh nya hidung. Operate tak jadi ka.
Jadi 3 tingkat
Quote HappyGumbira 1-4-2024 10:17 PM
Takde orang suruh ko buat lagu dato sotong oiii...nampak sangat nak melampias hasrat memondan tp cover line menyanyi menari buat video
Quote anony-mous 2-4-2024 04:05 AM
Salute i dgn tinshid boleh layan kepala laki dia. Imagine laki korang menggeletis dgn pepondan mcm dlm video tu. xmampu aku sangka baik
Quote anggeriklatifah 2-4-2024 04:40 AM
anony-mous replied at 2-4-2024 04:05 AM
Salute i dgn tinshid boleh layan kepala laki dia. Imagine laki korang menggeletis dgn pepondan mcm d ...


Sebab kaya rayaaa nokk
Kau igt kalau si syukri ni miskin dia nak bertahannn keee...
Tin shid ni dulu dok rumah flat pppr je kat kl terus upgrade dok banglo istanaaa siap kahwin pakej org gaji lg...gilaaa taknakkk...tp terpaksa laa bertahan dgn perangai gilaaa laki diaaa..daripada kahwin dgn jantan hidup susah lagi merana
Quote anony-mous 2-4-2024 05:03 AM
anggeriklatifah replied at 2-4-2024 04:40 AM
Sebab kaya rayaaa nokk
Kau igt kalau si syukri ni miskin dia nak bertahannn keee...
Tin shid ni du ...

Tp now tinshid mesti dah berduit n ank2 dah besor kan? Pi la cari kebahagiaan sdri. Dpt laki mcm ni hari2 mkn hati. Apa la ank2 dia rasa. Dia lgsg xpikir perasaan ank2. Bkn nya belum kaya. Allah dah bg kaya raya dah. Patut xde buat benda2 bodoh mcm ni
Quote Barebow77 2-4-2024 05:11 AM
Aku perati jer hat baju hijau tue..Ya Allah mengeletis kemahin lagi seropa minta ditoron..kau dah kenapa nak..sangap sangat dah ker..or meluah perasaan pondan kau yang tertahan2 ke selama nie..Nauzubillah..semoga kita dijauhkan dari puak2 mcm nie..
Quote BoongaKertas 2-4-2024 08:49 AM
teringat pesan dr malar. sheols yg non muslim pun berfikir pnjg kesan negatif kat anak2 kalau sheols berkelakuan aneh or post something yg boleh mengaibkan diri sheols sbb kesan kat anak2. mamat ni takde yg org indo yg nak claim? hahaha!
Quote Pak.dolla 2-4-2024 09:02 AM
.
.
dia ni dh mcm jah...
mcm2 benda buat tp netizen dah x heran...
tgk benang jah sendu jer...
org dah meluat sbb benak..
Quote BellaThePrinces 2-4-2024 09:07 AM
tetiber kata prank pulakkkkkk

apa lagi la dato ni nak ya.....macam tak bole berfungsi dgn baik otak dia ehhhh....

lapar perhatian
Quote laksmanabentan 2-4-2024 09:11 AM
geli nak mampuss kot....
tengok teaser MV dia tu..
yang berbadan besor pakai seluar tight segala, selambakk...
yang tak berapa nak handsome, kelabu semacam mengeletis mcm dia yang cantikk sgt...

yuuccccckkksssss....
terserlah sangat laa kepondanan....
Quote mekfazura 2-4-2024 09:11 AM
JANGAN TARIK BALIK, KALAU BOLEH TUKAR PENARI LATAR TU LETAK DATIN DENGAN ANAK2... NAK JUGA TGK DEPA GEDIK2 GITU... MESTI MANJA KHEN
Quote Yoonggi 2-4-2024 09:14 AM
xyah buat dah la lagu raya kri oiii. ko je yg pasan org dok tunggu lagu raya dr ko. suka nau mengundang kecam
Quote princessmiang 2-4-2024 09:17 AM
Ada lagi ke peminat video2 bodoh ponder2 cikbe alep skeri vibadak ni?
Quote malarky 2-4-2024 09:44 AM
nobody care, nobody gives a damn and nobody gives a shit. tak de video kau tu pun people will still live their lives.
Quote azimodin 2-4-2024 09:49 AM
Kesian kat anak2. Anak2 x boleh pilih siapa bapak dorang. Mesti terselit rasa malu dapat bapak x tahu malu macam ni.
Quote cmf_premierleag 2-4-2024 09:57 AM
Edited by cmf_premierleag at 2-4-2024 10:00 AM
anony-mous replied at 2-4-2024 04:05 AM
Salute i dgn tinshid boleh layan kepala laki dia. Imagine laki korang menggeletis dgn pepondan mcm d ...


Ms zmn aku ada astro dulu, ada rcgn apa nama tah yg paknil pi visit umah tok bidah, alipsokri dan anak sosila
Memasing banglo bagai
Skali smpi episod alip, ada satu part tu alip tunjuk bilik massage...dia ckp kalo ada tukang urut nk urut dia, kt situ la...tp...tapi...tapi...org lain x bleh masuk bilik tu termasuk bini dia ms tgh urut tu
Redflag sgt nokssssss
Quote ezacbee 2-4-2024 10:18 AM
Syukurlah aku belum tengok..

Quote SalenaGomez 2-4-2024 10:27 AM
BellaThePrinces replied at 2-4-2024 09:07 AM
tetiber kata prank pulakkkkkk

apa lagi la dato ni nak ya.....macam tak bole berfungsi dgn baik otak ...

Boring la AS ni. Setiap tahun template sama je dia pakai. Create kontroversi,  dpt income view kat medsos, nama up tiap kali raya, mak sama naik glamer sbb bagi nasihat. Boringgggg. Tahun sblm ni pon benda sama buat, penari gelenyar yg sama dia pakai, last pastu minta maaf. Nama viral lagu viral. Tu yg dia nak.

Please ignore…x perlu nak nasihat dlm medsos dia sbb naik kan rating je. Terus buat polis report n aduan kat jabatan agama. Baru ada akal AS ni
Quote supernaturalee 2-4-2024 10:28 AM
laksmanabentan replied at 2-4-2024 09:11 AM
geli nak mampuss kot....
tengok teaser MV dia tu..
yang berbadan besor pakai seluar tight segala, se ...

"yang tak berapa nak handsome, kelabu semacam mengeletis mcm dia yang cantikk sgt..."



Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

12-4-2024 07:57 PM GMT+8 , Processed in 0.052545 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top