CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tular Artis Lelaki Hantar Foto "Bebird" Kepada Wanita Yang Dikenali Di ‘Dating Apps’ – “Siap Minta ‘Review’ Saiz Dan Diameter”

2-4-2024 02:00 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11362| Komen: 27

Description: Kecoh di media sosial apabila seorang individu ada menceritakan mengenai seorang artis lelaki Budak Baru Nak Up (BBNU) dengan selambanya menghantar gambar tidak senonoh kepada seorang wanita.

Kecoh di media sosial apabila seorang individu ada menceritakan mengenai seorang artis lelaki Budak Baru Nak Up (BBNU) dengan selambanya menghantar gambar tidak senonoh kepada seorang wanita.

Menerusi Tiktok, individu itu berkongsi pada awalnya wanita dengan gelaran Safi itu kenal dengan artis lelaki BBNU berkenaan menerusi satu dating apps.


"Jadi diorang pun bertukar hantaran mesej tapi yang kelakarnya lelaki selalu hebohkan diri dia sekarang ini merupakan peserta bagi program tersebut walhal, Safi tak tengok pun program itu. Sampaikan dia tanya pada Safi, ‘Awak tak takut ke bertukar mesej dengan saya. Saya ini peserta bagi sebuah program realiti tau. Tak takut kena kecam kalau orang dapat tahu?’"


Kemudian, kedua-dua mereka mula bertukar daripada aplikasi dating apps itu kepada Telegram untuk berhubung.

"Bila dah ada ‘contact’ masing-masing di Telegram dan bertukar mesej, ‘selfie’ dan sebagainya, tiba-tiba satu hari ini dia hantar gambar kemaluan dia kepada Safi. Dia siap minta Safi ini ‘review’ saiz, diameter dan bentuk kemaluan dia."

Safi kemudiannya memaklumkan yang dia berasa tidak selesa dengan tindakan artis itu dan menyekatnya di semua media sosial.

Walau bagaimanapun, artis itu dikatakan masih gigih mencari Safi sampai ajak tidur sekali dengannya. Allahu! Perangai apa dia ni?

Kredit: Tiktok/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 2-4-2024 02:03 PM
Review sini laa

Quote lanacondor 2-4-2024 02:22 PM
Ntah betul ke tidak artis tu. Sb apps dating ni bkn leh caya. siapa Pon boleh letak muka siapa2.. contact kt tele Pon setakat msg xde video call kan.. ntah2 scammer.
Quote jihyomelly 2-4-2024 02:26 PM
mana bukti? ntah scammer
Quote rayna_raynes 2-4-2024 02:29 PM
Kalau kenal dr dating apps takyahla confident sgt. Banyak catfish je.
Aku pun pernah nyaris2 kena kononnya masa tu chat dengan Gambit, tapi rupanya Jimbit

Quote sleepandream 2-4-2024 02:35 PM
paling latest gmbr n video sorang peserta lelaki big stage tu kan... iols dah lupa dah nama... tp lepas keluar program tu heols ada job berlakon...

and iols syak orang lain yg guna gambar tu utk catfish pompuan ni
Quote epullipan 2-4-2024 02:45 PM
kiki more on scemmer la kalau apps ni melainkan korang VC la kot
Quote Sazreena 2-4-2024 04:27 PM
Bukti mana bukti...link sopee...
Quote zuriey 2-4-2024 06:43 PM
Pensil 2b lagi???
Quote imransulaiman 2-4-2024 07:12 PM
Yakinnya perempuan ni! Entah betul entah tipu artis tu sebenar artis. Muka bawah par je pon..
Quote Mary_jane 3-4-2024 06:56 AM
Laa kena catfish ke sis. Kalau dah face to face or atleast vc legit lah juga kewujudan ‘mamat’ tu.
Quote perrrghhhh 3-4-2024 08:59 AM
tak logik
Quote She-Ra 3-4-2024 09:05 AM
rayna_raynes replied at 2-4-2024 02:29 PM
Kalau kenal dr dating apps takyahla confident sgt. Banyak catfish je.
Aku pun pernah nyaris2 kena k ...

upss!! hahahahaa
takde maknanya mamat tu nak ada apps gitu
jimbit betul ekkk
Quote pocongkiutss 3-4-2024 09:16 AM
Tgk wajah dia agak desa..iols rasa mungkin scammer catfish jah ni yg dm dia
Quote Chah21 3-4-2024 09:35 AM
lanacondor replied at 2-4-2024 02:22 PM
Ntah betul ke tidak artis tu. Sb apps dating ni bkn leh caya. siapa Pon boleh letak muka siapa2.. co ...

Klu kt tele tu tiber2 org add group terlarang tu knp ah.. tension la nk left2... Org nk soping pun susah
Quote Noraniza_Iblis 3-4-2024 10:44 AM
iolss dlu2 mase zaman purba penah vc ngn Ryzal jaafar ..
zaman tk wujud lg gadget..ade yahoo mesenger je..
mase tu taste teruk dkt die..x sangka plak layan... haha
Quote da_vinci 3-4-2024 10:59 AM
ko kena kencing jer kak....wajahmu nan desa, takder mana retis tu desperado nak kan akk
Quote I.K.A888990 3-4-2024 11:13 AM
so siapa je retis tu
terkenalkah?
Quote kucingsiti 3-4-2024 11:29 AM
mana pensilnya tu uolssss? kat sini ramai pakar boleh review
Quote slyfynx 3-4-2024 11:31 AM
Ko kalau takat cerita je,
And takat hantar gmbr bebird je,
Mmg xde sape la nk caye.
Sape2 je leh buat cmtu.
Ko ngku je la kene catfish

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

12-4-2024 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.047471 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top