CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Enjoy Je Lah Selagi Dia Ada..” – Tak Ambil Serius, Sharnaaz Ahmad Anggap Aliff Syukri Mencorakkan Industri Hiburan

3-4-2024 08:33 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 3713| Komen: 10

Description: Baru-baru ini, media sosial digemparkan dengan video promosi lagu raya yang dikeluarkan oleh usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri yang menerima banyak kecaman. Namun begitu, pelakon Sharnaaz Ahma ...


Baru-baru ini, media sosial digemparkan dengan video promosi lagu raya yang dikeluarkan oleh usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri yang menerima banyak kecaman. Namun begitu, pelakon Sharnaaz Ahmad pula berpendapat berbeza.

Menurut aktor itu, dia berkata kehadiran Aliff Syukri dalam industri hiburan adalah sesuatu perkara yang positif kerana dapat memberi warna dan corak. Menurutnya, tanpa kehadiran kontroversi usahawan tersebut, industri tersebut akan hanya mengulas tentang topik-topik berkaitan dengan artis sahaja.

"Kalau tak ada dia dalam dunia seni bosan juga, asyik cerai, gaduh, putus, lokap (semua tu aku lah). Sebab, dia ini ibarat warna dan corak dalam sesebuah industri."
 
"Walaupun orang kecam, orang macam dia tetap akan hibur dan cari masalah untuk tontonan kita."


Menerusi perkongsian di Instagram story, Sharnaaz berkata netizen patut menikmati hiburan yang ada sementara Aliff ini masih ada dalam industri tersebut dan tidak mengambil serius konten yang dimuat naik olehnya.

"Enjoy je lah selagi dia masih ada. Salam Ramadan people."



Terdahulu, lagu raya yang diberi tajuk Love Raya itu telah mengundang kecaman apabila ada satu babak dalam muzik video tersebut yang menampilkan dia dan beberapa orang penari mengenakan kostum aneh untuk dikaitkan dengan kedatangan Hari Raya.

Rentetan isu terebut, Aliff telah pun memadam MV raya berkenaan di setiap platform dan sempat memohon maaf jika ia dianggap keterlaluan setelah ibunya sendiri meluahkan rasa kecewa padanya.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putericahaya999 2-4-2024 11:07 PM
Cari job ke tu
Quote Mimo.mimo 2-4-2024 11:08 PM
putericahaya999 replied at 2-4-2024 11:07 PM
Cari job ke tu

Mencari publisiti kan. Hahaha mamu mamu
Quote anony-mous 2-4-2024 11:40 PM
Nanas ni rugi x keje mcm org lain. I bet heols kalau klau kerja mcm manusia normal dah pangkat tggi lg2 dlm gomen sbb heols ada rupa & KAKI AMPU!!!

Byk kali perasan dia ni klau dgn orka komen mcm ayam, penakut. Kalau dgn retis2 biasa, retis yg nmpk diam, keluar plak tanduk
Quote hokeypokey 3-4-2024 01:54 AM
yela, ada gak benda warga forum nk mengutuk kan..
Quote Myhappyending 3-4-2024 05:42 AM
Ah kau slalu komen nak lawan arus perdana je
Yang tak perlu nak emo lelebih kau siap nak pukul lah segala
Quote lightheaded67 3-4-2024 07:40 AM
Edited by lightheaded67 at 3-4-2024 07:41 AM

pd aku lah kalau hiburan mcm acik senario tu haaa

Raya kedua dengan saudara
Mak Long Mak Ngah Fatimah Uda
Yg tua bersembang kisah lame
Yg mude mengadap  TV ajeeee


aku ingatkan lirik yg line kedua tu makteh makuda rupanya lain????
Quote mamapea 3-4-2024 08:23 AM
org mcm sotong ni la yg mencemarkan nama baik Islam...hiburan pala otak hang...
Quote adra5028 3-4-2024 08:39 AM
nak enjoy benda..da kalu tergeletek mcm ulat nangka..da mcm buat video lucah je dah..
Quote airmineral 3-4-2024 09:48 AM
enabler!
Quote ezacbee 3-4-2024 11:14 AM
Serabai. Nak join le tu..

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

12-4-2024 07:31 PM GMT+8 , Processed in 0.049273 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top