CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

PM Israel Kini Hidap Hernia Selepas Alami Jantung Tersumbat, Warganet Harap Ketua Zionis Ini Mati Terseksa!

3-4-2024 09:02 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 25939| Komen: 64

Description: Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu baru-baru ini dikhabarkan telah menjalani pembedahan hernia dengan bius sepenuhnya.


Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu baru-baru ini dikhabarkan telah menjalani pembedahan hernia dengan bius sepenuhnya.

Netanyahu yang berusia 74 tahun disahkan menghidap hernia semasa pemeriksaan rutin pada hari Sabtu dan dijadualkan menjalani pembedahan pada Ahad baru-baru ini.

Bagaimanapun, perkhabaran penyakit yang dialami Benjamin Netanyahu ini telah menjadi khabar baik buat seluruh warganet yang rata-rata menolak sekeras-kerasnya tindakan zionis laknaktullah yang tidak henti membedil penduduk Palestin.

Bahkan, ramai yang “mendoakan” tahap kesihatan ketua rejim zionis ini bertambah parah dan mengalami komplikasi yang amat teruk disebabkan kejahatan yang telah dilakukan oleh zionis terhadap seluruh umat Islam.


Ini adalah pembedahan kedua Netanyahu sejak kembali ke jawatan Perdana Menteri pada akhir 2022.



Pada musim panas lalu, jantung Netanyahu disahkan tersumbat dan beliau menjalani pembedahan dengan memasang pemacu jantung (pacemaker).

Pada 2013, Netanyahu juga telah menjalani pembehadan selepas kali pertama disahkan menghidap hernia.

Hernia atau juga dikenali sebagai angin pasang berlaku apabila kandungan dalam satu ruang badan (kebiasaannya abdomen) membonjol keluar daripada kawasan yang biasa ia berada.

Kandungan itu biasanya sebahagian usus atau tisu lemak abdomen yang dilapisi oleh lapisan nipis (membran) yang juga akan membentuk kantung hernia.

Terkini, bangunan terbakar dan mayat bergelimpangan dilihat selepas tentera Israel berundur dari Hospital Al-Shifa, Gaza yang dikepung sejak dua minggu lalu.



Kementerian Kesihatan Gaza memaklumkan serangan udara Israel dan tembakan kereta kebal menyebabkan kemusnahan berskala besar di dalam kompleks dan bangunan di sekelilingnya.

“Puluhan mayat sebahagian daripadanya reput ditemukan di dalam dan sekitar kompleks perubatan Al-Shifa.

“Hospital itu tidak berfungsi sepenuhnya,” kata kementerian itu.

Sumber :murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mimo.mimo 2-4-2024 11:13 PM
Kalau dia mati, perang akan stop? If yes, cepat sikit.
Quote zamzam 2-4-2024 11:14 PM
Semoga cepat mampos masuk neraka jahanam terus.
Quote sharlenetexas 2-4-2024 11:16 PM
Bakalan jadi arielsharon?


Quote sharlenetexas 2-4-2024 11:16 PM
Mimo.mimo replied at 2-4-2024 11:13 PM
Kalau dia mati, perang akan stop? If yes, cepat sikit.

Dah tentu ada pengganti.


Quote dua_chzy 2-4-2024 11:17 PM
Penjahat biasanya umo panjang.
Quote pengecatbintang 2-4-2024 11:23 PM
skrip mcm Hitler jugak..

Hitler dikatakan mati bunuh diri dlm bunker

tp sebenarnya lari sembunyi kat Argentina lepas kalah WW2

--

Nento nyahuu ni dah accomplished mission dia..

start WW3 atau Regional War..

kalo ikut skrip..

Yis real akan kalah

Quote edayildiz 2-4-2024 11:24 PM
nk ameen jgk la..kt tiktok ramai dk ameen
Quote netto_ 2-4-2024 11:41 PM
Harus koma bertahun juga kalau nk mati die ni. Xkn terus kiok je
Quote anony-mous 2-4-2024 11:54 PM
Bakalan seksa mcm ariel sharon ke apa ntah nama tu
Quote anony-mous 2-4-2024 11:54 PM
dua_chzy replied at 2-4-2024 11:17 PM
Penjahat biasanya umo panjang.

Biar panjang tp sakit lama mcm ariel sharon ke apa ntah pm lama israel tu. lama gila terlantar seksa sblm mampos
Quote sharlenetexas 3-4-2024 12:03 AM
pengecatbintang replied at 2-4-2024 11:23 PM
skrip mcm Hitler jugak..

Hitler dikatakan mati bunuh diri dlm bunker

Hitler naik kapal laut gi argentina ke?


Quote nipskacang 3-4-2024 12:08 AM
Org jahat slalu nyawa liat
Quote SalenaGomez 3-4-2024 12:10 AM
Slalu confuse hernia dgn buasir. Ni kecik2 mak x tuam ke bila tua kena hernia
Quote newyork 3-4-2024 12:28 AM
Makan cabai byk ka.
Quote TOPwind 3-4-2024 01:00 AM
jangan percaya ini semua propoganda
Drama je ni.
mereka nak alihkan perhatian dunia.

samalah mcm DAPig banyak propoganda.


melayu jgn tertipu.
Quote patchipink 3-4-2024 01:13 AM
ke nak simpati orang jer nie
Quote allshares 3-4-2024 03:16 AM
Mati pun sama jah perang teruskan je. Takde ape sgt yg berubah. Kabinet perang pun berjln mcm biasa. Tah2 lagi teruk gaza dgn tebing barat kena bantai.
Quote bottombikini 3-4-2024 05:44 AM
haha...tegelak tgk doa2 warganet
sungguh la hg semoga slow death
tersiksa dunia dan akhirat
Quote Decaffeinated 3-4-2024 06:15 AM
bottombikini replied at 3-4-2024 05:44 AM
haha...tegelak tgk doa2 warganet
sungguh la hg semoga slow death
tersiksa dunia dan akhirat

Netanyahu dah kena bius pun tergelak gak. Kalau doa melayu ni makbul dunia bukan macam ni. Fakta.

Lihat semua komen(64)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

12-4-2024 07:36 PM GMT+8 , Processed in 0.100554 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top