CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Kalau Nadia Brian Ada 20 Pasang Baju Raya, Fasha Sandha Pula 45 Helai

10-4-2024 08:13 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 7953| Komen: 58

Description: HEBAT! Pelakon jelita Fasha Sandha mempunyai 45 pasang baju raya untuk digayakan sepanjang Syawal ini.

HEBAT! Pelakon jelita Fasha Sandha mempunyai 45 pasang baju raya untuk digayakan sepanjang Syawal ini.

Kata Fasha atau Nur Fasha Sandha Hassan, 40, kebanyakan busana tersebut merupakan pemberian beberapa jenama pakaian kepada dirinya dan keluarga.

"Raya tahun ini saya ada 45 pasang baju termasuk suami dan anak-anak tetapi bukanlah saya beli semua itu.

“Ada beberapa jenama yang hadiahkan, saya beli tiga pasang sahaja.

Satu hari mungkin saya akan pakai dua pasang baju untuk beraya di Rembau, Negeri sembilan dan Perlis,” katanya kepada HIBGLAM.

Menurut Fasha, hadiah istimewa itu mengingatkannya kenangan semasa bergelar ibu tunggal.

“Momen ini mengingatkan saya ketika menjadi menjadi ibu tunggal dahulu. Ketika itu saya dapat berpuluh-puluh pasang baju percuma.

“Kebanyakannya daripada kawan-kawan termasuklah Fazura. Dia mesti bagi berbelas baju.


“Tahun ini walaupun sudah lima tahun menjadi isteri, orang tetap bagi baju. Alhamdulillah, murah rezeki,” ujarnya lagi. 


Sumber – HIBGLAM

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Pak.dolla 9-4-2024 05:27 PM
.
.
x tanya pun
Quote mojarean_X 9-4-2024 05:58 PM
Walaupun org x tanya iols nk bgtau juga Ritrud recycle baju raya dia. Betul dia beringat nk besarkan anak dia
Quote wikedsaikel 9-4-2024 06:11 PM
Sponsored oleh fesyen designer designer ke?
Quote cmf_premierleag 9-4-2024 06:19 PM
Body lawa, x kisahlah nk melaram baju banyak mana pun
Tp kalo body mcm hanis haizi ikan buntal saiz 5XL, mmg hodoh la kalo nk melaram
Quote lyshafull 9-4-2024 07:03 PM
Kebanyakkan dyrg ni org bagi nyah
Quote slyfynx 9-4-2024 07:40 PM
Kebanyakannya daripada kawan-kawan termasuklah Fazura. Dia mesti bagi berbelas baju.


Dulu jenuh media nak laga lagakan diorang
Quote bedahmenjuyah 9-4-2024 09:03 PM
mojarean_X replied at 9-4-2024 05:58 PM
Walaupun org x tanya iols nk bgtau juga Ritrud recycle baju raya dia. Betul dia beringat nk besarkan ...

Ritrud pakai baju recycle tetap lawa. Rasanya ada juga sponsor tu tp sbb dia beraya di kg je agaknya malas nak beria2.
Quote aemon 9-4-2024 09:16 PM
Baik fazura ni tak berkira..teringin juga nk baju free dari fazz
Quote akuHavocczz 9-4-2024 09:37 PM
Ke baju sheols jual tak laku.. so kira jadi baju raya sheols
Quote jihah_kudat 9-4-2024 10:59 PM
aemon replied at 9-4-2024 01:16 PM
Baik fazura ni tak berkira..teringin juga nk baju free dari fazz

aku rasa macam setiap tahun faz bagi baju dekat fasha..cuma org start tahu beberapa tahun lepas kalo tak silap tu pun sebab fasha bagitau..ingatkan dulu dorang tak geng..
Quote melatibiru 9-4-2024 11:22 PM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 06:19 PM
Body lawa, x kisahlah nk melaram baju banyak mana pun
Tp kalo body mcm hanis haizi ikan buntal saiz  ...

Hahahaha... Sempat lagi uols melaser. Sheols gone case. Perli merempan camna pun, begitu saja sheols malah membuak2 tayang excessive body parts.

Cantik pulak angle fasha yg ni.
Quote Lily_Elizabeth_ 10-4-2024 04:24 PM
mojarean_X replied at 9-4-2024 05:58 PM
Walaupun org x tanya iols nk bgtau juga Ritrud recycle baju raya dia. Betul dia beringat nk besarkan ...

You ni rita ke ya?. Pasal.rita you excited. Selamat Hari Raya Rita. Jaga anak elokelok.
Quote melinda_kerr 10-4-2024 04:46 PM
Dpt free tu. Anyway mkin cantik fasha skrg. Mcm artis thai
Quote mojarean_X 10-4-2024 04:55 PM
Lily_Elizabeth_ replied at 10-4-2024 04:24 PM
You ni rita ke ya?. Pasal.rita you excited. Selamat Hari Raya Rita. Jaga anak elokelok.

Haha...just rita sympathiser je
Quote anony-mous 11-4-2024 02:24 AM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 06:19 PM
Body lawa, x kisahlah nk melaram baju banyak mana pun
Tp kalo body mcm hanis haizi ikan buntal saiz  ...

Sama mcm adk dia budder tu size 4XL somehow boleh muat larney xxl
Quote cmf_premierleag 11-4-2024 04:06 AM
anony-mous replied at 11-4-2024 02:24 AM
Sama mcm adk dia budder tu size 4XL somehow boleh muat larney xxl

Mau tertetas benang nanti dipadankan pulak dgn rantai berselirat mcm rantai sauh kapal
Quote ina_na 13-4-2024 01:05 AM
Pd mata iolss FS kalo berisi skt lawa cun melecun skrg ni nampak kurus sgt..bl kurus sgt nampak kulit mcm tua..kalo berisi cantik sbb tulang pipi dia tinggi..FS Sila berisi skt jgn kurus sgt...
Quote bambimbom 13-4-2024 01:15 AM
Baru tgk kat ig, fasha kena covid, satu family kena kuarantin.. menangis2 dorang.. tak dpt la beraya kat Perlis. Tak dpt la melaram baju 45 pasang.
Quote AWEKSAMURAI 13-4-2024 01:26 AM
Alih2 kena kuarantin hahaa... Pakai raya haji je lah nnti

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 04:17 AM GMT+8 , Processed in 0.052995 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top