CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nabila Razali Gementar Beraya Di Kampung Suami, Dah ‘Ready’ Bila Ditanya Soal Zuriat

10-4-2024 09:36 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13353| Komen: 32

Description: Penyanyi, Nabila Razali mengakui teruja dan gementar untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri di kampung suaminya di Kelantan.


Penyanyi, Nabila Razali mengakui teruja dan gementar untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri di kampung suaminya di Kelantan.

Ketika ditemui OhBulan!, Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Mohd Razali akan menjaga tatasusilanya sebagai seorang selebriti dan isteri.

"Bukan terlalu gementar, tetapi lebih kepada tertanya-tanya tentang cara yang betul untuk bergaul dengan keluarga baharu di Kelantan. Kalau nak cakap pasal gemuruh, menyanyi lebih menakutkan sebenarnya"

Tambah pelantun lagu Peluang Kedua itu lagi, meskipun dia belum tahu bagaimana cara keluarga suaminya, Nik Iruwan Nik Izani beraya tetapi dia akan berusaha untuk menyesuaikan diri dengan keadaan sekeliling.

"Hendak beraya dengan keluarga baru, saya tak tahu rentak dan cara berkomunikasi dengan mereka. Risau saya seorang bising tetapi yang lain biasa-biasa pula.

"Jadi, saya perlu belajar semua itu. Termasuk cara sesuaikan diri pada hari raya apabila sudah berumah tangga."


Dalam pada itu, Nabila mengakui terujua untuk berkenalan dengan saudara-mara suaminya yang tidak berkesempatan hadir semasa majlis perkahwinannya.

Apabila ditanya mengenai soal zuriat, penyanyi berusia 31 tahun itu berkata dia sudah bersedia sekiranya diajukan soalan sedemikian oleh saudara-mara dan kenalan di kampung.

"Jika Tuhan berkehendak, maka ia akan terjadi. Jika ada yang bertanya, jawapan saya tetap sama… Jika rezeki sudah tiba, ia akan datang. Jika tidak, kita akan terus berusaha."

"Saya tidak menetapkan sebarang tarikh akhir atau sasaran untuk mendapatkan zuriat. Saya percaya dengan rezeki dan sangat bergantung kepada ketetapan Tuhan.

"Sekarang, saya terlibat dalam banyak aktiviti. Mungkin Tuhan berfirman, ‘kerja dahulu…’. Saya tidak tahu. Semoga soal zuriat ini dipermudahkan… Insya-Allah."

Sumber ; OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Whitney72 10-4-2024 12:49 AM
X semestinya isteri perlu sentiasa ditya soal zuriat...lelaki pun bkn semua subur dan blh beraksi hebat di ranjang...apa punya family daaaa....tp laki dia ni katik sikit..punai pun mcm katik juga



Quote hmmlantakko 10-4-2024 02:15 AM
dgn kelate jugakkk kau berjodoh. ngeh40x
Quote Hoola 10-4-2024 07:44 AM
ko nynyi la
pasti semua klurga terhbur
Quote rosevelvet 11-4-2024 05:09 PM
Husband dia ni duda anak tak. Sbb x pnh tgk dia up pic ngan anak2 tiri
Quote Nham22 11-4-2024 05:14 PM
Xde sape ke nak bukak thread erra family phoot dengan wife azzumu...1 family gituuu
Quote primarikey 11-4-2024 06:36 PM
Nham22 replied at 11-4-2024 05:14 PM
Xde sape ke nak bukak thread erra family phoot dengan wife azzumu...1 family gituuu

Nk baca kt mane ni sis
Quote mh17 11-4-2024 09:11 PM
Lah jwb jelah blum ada rezeki?mental naw ke soalan gni?ta phm aku manusia ni..
Quote hidet 11-4-2024 10:42 PM
Hoola replied at 10-4-2024 07:44 AM
ko nynyi la
pasti semua klurga terhbur

Kena bawak segala peralatan autotune la..takut pulak nak dengar dia nyanyi live
Quote talapia 15-4-2024 10:07 AM
Bella ni walau menyanyi live hancus.. tapi dia jenis likeable. Kawan2 senang bekerja dengan dia... tu pasal dia banyak job walau sampai ke sudah orang kata suara dia live tak ke mana..

So aku harap dan percaya dia pandai je bawak diri dalam keluarga baru .. asalkan pihak keluarga suami pon terbuka hati terima... inshaAllah ok.
Quote beta_carotene 15-4-2024 10:16 AM
ko chill je dek.. baru brp bulan kawin..
contohi meols ni dh 2 thn kawin, persehtankan je soalan zuriat.. kalo ada, ada la..
Quote anony-mous 15-4-2024 10:42 AM
Nham22 replied at 11-4-2024 05:14 PM
Xde sape ke nak bukak thread erra family phoot dengan wife azzumu...1 family gituuu

Gosip ni lg menarik
Quote anony-mous 15-4-2024 10:44 AM
talapia replied at 15-4-2024 10:07 AM
Bella ni walau menyanyi live hancus.. tapi dia jenis likeable. Kawan2 senang bekerja dengan dia... t ...

I pon suka personality sheol chill chill n dia mcm ada classy vibes
Quote mizruncing 15-4-2024 11:23 AM
untung dia kawen dgn bukan kaleng2. siap beraya kat istana kelantan tuu
Quote Pujangga22 15-4-2024 01:17 PM
suami bella ni duda?ker xpnh kawen lg?
Quote emma.giggs 15-4-2024 01:43 PM
Terkejut, ingt datul K td
Quote Missjass 15-4-2024 02:10 PM
mizruncing replied at 15-4-2024 11:23 AM
untung dia kawen dgn bukan kaleng2. siap beraya kat istana kelantan tuu

Istana Kelantan tu rasanya sbb Shah Rezza tu yang invite retis, erysha emyra tu pun ada jgk
Quote KamikuP 15-4-2024 02:47 PM
Jem ke balik beraya kat kelate cik nab? Ada 24 jam?
Quote Kancilkering 15-4-2024 03:06 PM
naik flight je…kata org have have …kat kb kete sewa ada gah gah….nk semak kat jalan raya buat pe…
Quote mrseller 17-4-2024 01:49 AM
Laki jaman la ni mmg berjambang eh atau tanam punyo

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 03:40 AM GMT+8 , Processed in 0.047061 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top