CariDotMy

 Forgot password?
 Register
CariDotMy Portal Portal Utama Trending Lihat artikel

‘Founder’ Tudung Sambut Hari Lahir Kucing Di Butik Louis Vuitton, Siap Pakai Baju Rekaan Rizalman

10-5-2024 08:10 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 26164| Komen: 110

Description: Seorang ‘founder’ jenama satu tudung terkenal dilihat ada menyambut hari lahir haiwan peliharaannya yang bernama ‘Money’ dengan gaya mewah sekali.


Seorang ‘founder’ jenama satu tudung terkenal dilihat ada menyambut hari lahir haiwan peliharaannya yang bernama ‘Money’ dengan gaya mewah sekali.

Haliza Maysuri telah mencuri perhatian netizen kerana membawa kucing kesayangannya itu ke sebuah butik satu jenama mewah antarabangsa bagi tujuan itu.


"Alhamdulillah anak papa 7 tahun harini. Selamat ulang tahun Money. Mama, papa doa untuk Money panjang usia dengan sihat dan cerdik."

Malah, kucing comel itu turut dipakaikan dengan busana khas yang ditempah khas daripada Haute Couture By Ri, milik pereka fesyen terkenal Dato’ Rizalman Ibrahim.

"Akhirnya tercapai juga hajat Money nak pakai baju Haute Couture By Ri macam Mama, meletup berkilau mewah Swarovski itu."

Semasa sambutan berlangsung, kelihatan Haliza dan keluarga turut menghadiahkan Money seutas beg Louis Vuitton yang ditempah khas dari Paris.


Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen berasa teruja melihatkan kucing diraikan hari lahirnya secara mewah seperti itu.

Ramai pula yang ‘offer’ nak jadi anak angkat pasangan ‘founder’  jenama tudung Bawal Exclusive itu.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan
Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Triple_8 10-5-2024 08:22 PM
Abu Hurairah (May Allah be pleased with him) reported:

Messenger of Allah (ﷺ) said, "On the Day of Resurrection, Allah will not look at him who trails his lower garment out of pride."

[Al-Bukhari and Muslim].
Quote Triple_8 10-5-2024 08:33 PM
فَخَرَجَ عَلَىٰ قَوۡمِهِۦ فِی زِینَتِهِۦۖ قَالَ ٱلَّذِینَ یُرِیدُونَ ٱلۡحَیَوٰةَ ٱلدُّنۡیَا یَـٰلَیۡتَ لَنَا مِثۡلَ مَاۤ أُوتِیَ قَـٰرُونُ إِنَّهُۥ لَذُو حَظٍّ عَظِیمࣲ﴿ ٧٩ ﴾

So he went forth before his people in his pomp. Those who were desirous of the life of the world, said: "Ah, would that we had the like of what Qarun (Korah) has been given? Verily! He is the owner of a great fortune."

Al-Qasas: Ayah 79.
Quote shernazz 10-5-2024 09:35 PM
Hurm je lah..hahaha
Quote menjad 10-5-2024 09:55 PM
Dah xder benda nak buat.. duit melimpah ruahhhh
Quote dua_chzy 10-5-2024 09:58 PM
Enjoy your money akak pakcik.
Quote sharlenetexas 10-5-2024 09:59 PM
Hasben sheols mcm acik roslan shah.


Quote syamzana 10-5-2024 10:03 PM
duit berkepok kalau tak dihabiskan kufur nikmat plak
Quote kotakbaju 10-5-2024 10:07 PM
Kucin dia buleh cakap ek

"Akhirnya tercapai juga hajat Money nak pakai baju Haute Couture By Ri macam Mama, meletup berkilau mewah Swarovski itu."

Dasyat kucin dia buleh bercakap bahasa manusia. Kucin2 meol buleh sebut meow meow je q


Quote _kelly 10-5-2024 10:13 PM
eww takkan tokriak terpaling buat gown untuk kucing
Quote Teropongcctv 10-5-2024 10:26 PM
Diarg takde zuriat sendiri ke???
Quote edayildiz 10-5-2024 10:34 PM
wpn i suka kucen tp i nk ckp ini kerja gila..
beli keta thn lps kn..hahaha
kalau i kaya entah2 gila mcm dorg ni..adoi..kuceng is kuceng..kalau nk celebrate bday ckup la bg mknnn kesukaan dia je..
mebi i fikir gini sbb i xkaya..
tp kucen happy je ngn i wpn i selalu tgl dia
Quote Thunderclouds 10-5-2024 10:35 PM
[youtube]ETxmCCsMoD0?si=eu_KyQ-SWl6wQ8YD[/youtube]
Quote edayildiz 10-5-2024 10:35 PM
Teropongcctv replied at 10-5-2024 10:26 PM
Diarg takde zuriat sendiri ke???

ada..dh kawen aritu..
tp ada lagi kot yg lain..xde kerja
Quote ninajaybee 10-5-2024 10:52 PM
Kenapa label nya gitu? Macam brand cikai je?
Quote sharlenetexas 10-5-2024 11:13 PM
Suka tengok Princess Honeybelle. Tak perlu nak try hard.

[ig]https://www.instagram.com/reel/CX69Jp7P_OD/?igsh=MXFyMG5mdTB4bXZucQ==[/ig]

Quote belilies 10-5-2024 11:15 PM
HANIS HAIZI BT TOKMID pun tak mampu nak celen kocen ponder haliza ni
Quote naina 10-5-2024 11:24 PM
Wow keuntungan sales raya Ritu 7 keturunan tak habis kot..
Quote Sazreena 10-5-2024 11:38 PM
Pakai la cane gah pun...terpaling designer tapi tethap takde karisma kapoor...u know aura yilek to carry your look. Sedeyyy. Menyeksa kucing tu je drpd bergerak bebas. Nak digendong je dah kenapa..kalau leh cakap, mesti kucing tu sound eiiii rimasss lemasss.
Quote slyfynx 10-5-2024 11:45 PM
Ko igt kucing tu seronok ke?
Kau je yang nk menayang harta kan?
kucing tu kalau ko bawak kat pasar pun aku rase die lagi suke.
Jadah lak kucing ko ade impian pakai baju designer

Lihat semua komen(110)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 01:59 AM GMT+8 , Processed in 0.048027 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top