CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Wawa macam Preity Zinta, Vida lain macam

12-5-2024 08:14 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 18527| Komen: 9

Description: SEJAK kebelakangan ini, ramai yang mengikuti #asokachallenge dalam TikTok termasuk beberapa selebriti tanah air, seperti Wawa Zainal.


SEJAK kebelakangan ini, ramai yang mengikuti #asokachallenge dalam TikTok termasuk beberapa selebriti tanah air, seperti Wawa Zainal.

Kegigihan Wawa melakukan cabaran tersebut yang menuntut pengorbanan masa itu meraih pujian netizen sehingga dikatakan persis pelakon Bollywood terkenal, Preity Zinta.

“Memang cantik betul Wawa, macam pelakon Bollywood.

“Cantik macam Preity Zinta, matanya pula persis Kareena Kapoor,” puji netizen.

Sementara itu, selain Wawa, usahawan Datuk Seri Vida turut melakukan cabaran tersebut yang membuatkan ramai terhibur.

“Pertama kami netizen berdebar tunggu hasil, selalu rasa teruja.

“Sumpah terhibur dengan Vida. Cik B tolonglah lakukan cabaran ini juga,” kata netizen.

Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jalfa 12-5-2024 01:30 AM
Aku dekah gelak si ummi hafilda gi laser dsv kat dsv punya vid asoka ni..
Quote black_handbag 12-5-2024 10:25 AM
iols sorang ke perasan muka wawa lain skrg. dia buat hidung ye
Quote swimswim 13-5-2024 12:48 AM
Igtkan vida cosplay pocong
Quote dio5774 13-5-2024 07:24 AM
jalfa: Aku dekah gelak si ummi hafild ...


Mana video?
Quote bottombikini 13-5-2024 09:38 AM
wajah wawa yg lama tu ye kalo nak priti zinta
wajah yg skrg ni ..hmmm
Quote menjad 13-5-2024 10:04 AM
Vida tuh tak tengok cermin dulu ker. Bughok beno ko makcik
Quote kerani_je 13-5-2024 10:35 AM
Wawa yg skrang dah x comel mcm dulu..Ikutkn die bkn la tua sgt..bru awal 30 an..Dah hilang comelnye..Faktor penat kot..nmpk la die workholic..keje 24 jam..dgn buat live lagi kadang kat tt jual produk..Mcm x ckup tido n rehat,  muka letih nmpk berusia sikit..
Quote Belibis 13-5-2024 10:37 AM
menjad: Vida tuh tak tengok cermin dul ...

Dah selama ni pun,itu lah punca dia popular..
Quote pakwetizzaqyah 13-5-2024 09:47 PM
natang

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 11:33 PM GMT+8 , Processed in 0.059715 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top