CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Didi Astillah Dedah Aliff Aziz Pernah Jalin Hubungan Dengan Isteri Orang Anak 3 – ‘Yang Sorang Lagi Tu Pun..Munafik’

14-5-2024 08:05 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6199| Komen: 31

Description: Selepas penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz memberi kenyataan menerusi temu bual bersama Melodi, kini adik iparnya, Didi Astillah muncul membuat pendedahan mengejutkan.


Selepas penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz memberi kenyataan menerusi temu bual bersama Melodi, kini adik iparnya, Didi Astillah muncul membuat pendedahan mengejutkan.

Menerusi perkongsian di Instagram Story, Didi atau nama sebenarnya Dayang Nazilah Awang Astillah akui berang dengan tindakan Aliff yang seakan menutup kesalahan sendiri dengan menuding jari menyalahkan isterinya, Bella.

"Daripada podcast, interview sana sini bila bab ‘kes’ tak nak ulas apa-apa. Tapi bila soal kesalahan kak long saya panjang berjela, seolah olah mereka nak menutup kes khalwat tu macam tu sahaja."

"Saya pun jadi pening bila dengar statement, jawapan yang lari dari topik tiap kali interview. Sudah-sudahlah la tu bagi statement dan tunjuk kemarahan… Lebih baik diam sebab salah sendiri."

Dalam pada itu, Didi turut mendedahkan Aliff pernah bersama dengan wanita berstatus isteri orang yang mempunyai tiga orang anak dan berasal dari Terengganu.


"Bila ada lelaki lain di samping kak long, tahu pula nak melenting. Tapi, masa dia bersama dengan isteri orang anak tiga dari Terengganu, itu apa pula? Tak nak ulas apa-apa ke?"

Sementara itu, Didi turut memberi bayangan bahawa Ruhainies masih menjaja cerita bahawa Bella yang telah perangkap dirinya dan Aliff sehingga ditangkap khalwat.

"Lepas tu, yang lagi sorang tu. Lepas minta maaf pun, ingat saya tak tahu ke yang awak tetap pergi kat orang-orang dan masih cakap yang ‘Bella perangkap’ ? MUNAFIK.

"Kita ni zaman bila nak perangkap perangkap? Awak tak cukup umur lagi ke atau awak dah gila ke atau kedua-duanya sekali eh?"

Terdahulu, kontroversi rumah tangga Aliff dan Bella tercetus lagi selepas Aliff ditangkap khalwat dengan Ruhainies di sebuah kondominium mewah, di ibu negara, Mac lalu.

Pada 11 Mac lalu, Bella telah memfailkan cerai di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur.

Untuk rekod, Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan dikurniakan sepasang cahaya mata, Mohamad Ayden Adrean, 7, dan Ara Adreanna, 4.

Sumber: IG Didi Astillah/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shida81 13-5-2024 11:55 PM
Ya rabbi sudah2 la... Yg sini bukak kain depan yg sana bukak yg belakang....
Quote sharlenetexas 14-5-2024 12:05 AM
Nak komen suka tgk seluar hijau tu je.


Quote hmmlantakko 14-5-2024 12:14 AM
bosanlah citer psl kemek perasan lawa ni. kemekkk kemekkk
Quote limesherbet 14-5-2024 01:06 AM
Tak masalahnya netizen melayan & naiklan nama mereka lagi kenapa????? Bad publicity is still publicity.

Stop feeding!!!!

Quote pocongkiutss 14-5-2024 01:37 AM
Hanat la wartawan cari  ni...ko mmg saja kan bukak thread banyak2
Quote amarakasih 14-5-2024 02:08 AM
Bole dedah sikit cerita ngan adik dia tak? Asyik cerita lain jer
Quote sashasam 14-5-2024 04:19 AM
siapa isteri anak 3 tu? selebriti kah atau marhaen?
Quote Bebawang 14-5-2024 05:12 AM
Menguap. Yang didi n fren ni pun lahai. Tumpang selagi boleh. Mana tau bleh dpt job
Quote ekselen 14-5-2024 11:50 AM
Edited by ekselen at 14-5-2024 11:56 AM

semua pun nk jadik hero... elokla korang londeh perangai sekor2.. hujung2 semua dpt nama buruk.. yg adik beradik x beragak jgk nk enterprem.. akak ko pun mslh jgk, mengundang.. dan akak ko pun penyumbang jadik mcm ni... if... if at first place dia angkat kaki masa memula tau laki mcm tu..knp nk stay? dan benda berulang2 pun akak ko pun masih husnuzon... konon2 boleh berubah... nk kena jadik sampai kes khalwat mcm ni br nk bukak mata, nk cerai bagai... salah sapa jgk? kalo akak kau awal2 angkat kaki, there will be different story... at least ko dh aman2 skang.. stop using children as a cause for u not to divorce... they all kecik lg, dont know about life.. but u as an adult should protect them from negative ppl even their father... bercerai bkn maksud end of life... maybe it us just beginning of your happy life.. being a mom with children beside u is a great thing in your life even without a husband.. so bersyukurlahhhh... tu hah ceramah pjg lebar den
Quote Paiya 14-5-2024 12:04 PM
didi cerita harung semua
yang bukak thread jadikan beberapa tajuk
jadi dah nampak macam didi banyak kali bising

tapi aku setuju
cerita Alip-Bella ni dah sampai tahap agak memboringkan

tapi dalam masa boring2 tu nak  baca juga..
Quote merah_arjuna 14-5-2024 04:26 PM
Yg pastinya bukan aku
Jijiks betul yg tadah puki selain dari laki sendiri..
Lg jijiks laki yg memuki sana sini xkira puki warna apa
Quote _blackbird 14-5-2024 06:01 PM
Habis laa semua jate2 kat ganung yg ada anak 3 tak senang duduk memikirkan bini aku ke skandal alip najis

Quote shalalat 14-5-2024 06:26 PM
Isteri orang anak tiga asal tganu semua triggered lah ni
Quote Tiggybiru 14-5-2024 06:46 PM
Boring
Alip playboy no 1
Bella bini plg teraniya no 1
Moving onnnn
Quote Hypothetically 14-5-2024 07:59 PM
Tiggybiru replied at 14-5-2024 06:46 PM
Boring
Alip playboy no 1
Bella bini plg teraniya no 1

Ya lah part alep scandal dgn bini org boringlah,  part bini ko scandal mesti di besarkan gali semua cerita dan gambar sampai 400 files from different angles, aiyoo bikin kecoh hahh gitu
Quote makadek 14-5-2024 08:51 PM
Bab bella report tu mmg betul p la tnya jais KL nuh
Quote pakwetizzaqyah 14-5-2024 09:07 PM
malas nak baca.. tunjuk gambar la sapa.. senang
Quote LembingDayanti 14-5-2024 10:31 PM
eee bosannya adik beradik muka maid ni!!!
Quote Omai 20-5-2024 09:09 PM
so korang. tak tau lagi ke sape janda ganu anak tiga ni?

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 04:18 PM GMT+8 , Processed in 0.053585 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top