CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Lepas mengaku dapat job luar negara, Ruhainies cuba jadi vlogger pula

14-5-2024 10:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13581| Komen: 42

Description: Meskipun dihimpit kontroversi ditangkap khalwat bersama suami orang, pelakon Ruhainies dilihat tidak hanya mengurung diri di dalam rumah.


Meskipun dihimpit kontroversi ditangkap khalwat bersama suami orang, pelakon Ruhainies dilihat tidak hanya mengurung diri di dalam rumah.

Pelakon ini muncul menghadiri pelbagai acara termasuk sambutan rumah terbuka hari raya aidilfitri.

Terbaru, Ruhainies atau nama penuhnya Nur Ruhainies Farehah (NRF) mencuba hobi baru iaitu menjadi seorang vlogger.

Dalam satu hantaran di Instagram, pelakon ini merakam dirinya sedang mencuba satu produk penjagaan rambut baru.


Ini sekaligus menjawab dakwaan kononnya Ruhainies memerli individu lain apabila bertanyakan produk yang bagus untuk mengatasi rambut kejung.


Kata Ruhainies, dia masih baru dalam bidang ini dan meminta orang ramai memberi tunjuk ajar jika ada kekurangan.


Pelakon ini mengaku untuk video pertama angle kamera terlalu dekat dengan muka dan dia akan menambah baik perkara itu pada masa akan datang.

Kredit: Instagram Ruhainies/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 14-5-2024 10:55 PM
Selain busuk hati, pendendam dan kuat perli ruru ni. Tak habis dgn rambut kejung first vlog. Bitter sgt kata move on?
Quote Tiggybiru 14-5-2024 11:33 PM
Wow mmg kategori tegar..tak keluar takda duit gittew
Quote sharlenetexas 15-5-2024 02:18 AM
Vlogger buat video berkenaan cara2 bersihkan diri lepas kena tangkap kering? Kantoikan diri mengata macam2 kat isteri skandal?

Quote sharlenetexas 15-5-2024 02:18 AM
Edited by sharlenetexas at 15-5-2024 02:29 AM

No receipt no gossip. Buat bideo ni ye ruru.




Quote noor2 15-5-2024 05:08 AM
Apasalla dia ni suka mekap sekati....mmg x lawa
Quote ohsoyaya 15-5-2024 06:09 AM
Sejenis muka xmalu. Dala xlawo
Quote aldinaa 15-5-2024 06:13 AM
oo ni ke sebab yg mek singapore tu perli muka dia yg flawless tak mcm kemut hahahhaha
Quote neve4881 15-5-2024 07:16 AM
Dia ni spiking pun tergagap2 n hauk.. job luar negara tu yindon ka?
Quote Rogue98 15-5-2024 07:45 AM
Asal make up jer macam penuh tepung kat muka...
Quote lanse 15-5-2024 07:51 AM
Tebalnya makeup.
Quote pinkpunk 15-5-2024 08:05 AM
dia ni memang dah takde sifat malu ke? terlebih confident
Quote Shayang 15-5-2024 08:07 AM
Tak terkata aku
Dia sama mcm mira tangga tu
Takda sedikit kekesalan langsung dlm diri

Tiba dah move on ala2 tak penah wat salah.
Tunggu jap lagi alip plak tiber nak wat vlog gak
Dorang tau ada je benak yg akan terima dorang seadanya, tok red dan aslam grab adalah testimoni yg jd inspirasi dorang.

Quote ketambangkang 15-5-2024 08:12 AM
dok dendiam je la ruhanat
Quote princessmiang 15-5-2024 08:18 AM
Pompuan ni mmg takde kemaluan ek
Quote awex^returns 15-5-2024 08:23 AM
so kata dah putus hubungan dengan alep putik, tapi alep putik duk gigih like semua post dia
apakah itu
jijik ok... muka dah lah letak seguni tepung berdebu sampai perlis
Quote Pak.dolla 15-5-2024 08:33 AM
.
.
ada beberapa kali aku tertgk dia jd pwngacara rancangan apa aku x tau...tp psl kopi kat seluruh dunia....fasih je dia speaking london cuolls...kalah acik porom hehe...
Quote laksmanabentan 15-5-2024 08:44 AM
kulit tebal buaya nih woooo....

gigihhh....
Quote afie_m 15-5-2024 09:58 AM
gigih, nak menampakkan tak ada kesan ke pada dia lps apa terjadi
Quote borrow 15-5-2024 10:40 AM
sheols ni gigih pasarkan diri kat media ek. Sbb tu menten jd sebutan. Skrg ni penerbit pun prefer actor yg ramai pengikut. Klo gini bakalan kekal relevan la. Part gunakan balik ejekan nurtizen L u s m tu mcm Taytay , snake. Ada je plan dlm otak sheols ni.

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 05:16 PM GMT+8 , Processed in 0.051130 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top