CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Pendapat Bapa Saya Tiada Kena Mengena Dengan Pendirian Saya” – Kasih Iris Leona Tetap Bersama Palestin

17-5-2024 12:56 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14904| Komen: 27

Description: Semalam kecoh di media sosial apabila pelakon Azhar Sulaiman mengeluarkan kenyataan mengejutkan mengenai Palestin dengan mengkritik artis-artis Malaysia yang menyokong para pejuang Hamas agar berpinda ...

Semalam kecoh di media sosial apabila pelakon Azhar Sulaiman mengeluarkan kenyataan mengejutkan mengenai Palestin dengan mengkritik artis-artis Malaysia yang menyokong para pejuang Hamas agar berpindah saja ke Palestin bagi membantu dalam konflik peperangan bersama rejim Zionis.

Anak gadisnya yang juga pensohor media sosial, Kasih Iris Leona tampil memberi kenyataan mengenai pendiriannya mengenai konflik di Gaza yang masih berlanjutan sehingga kini.

Ujar Leona, pendapat bapanya itu tidak mempunyai kena mengena dengan pendiriannya selama ini yang menyokong Palestin.


Tambahnya lagi, dia pernah mengunjungi negara bergolak itu dan tetap dengan pendiriannya bahawa penghapusan etnik yang berlaku kepada rakyat Palestin pada ketika ini sudah lama berlanjutan sebelum 7 Oktober 2023 lagi.

Disebabkan itu, Leona meminta orang ramai di luar sana untuk memahami meskipun dia mempunyai pertalian darah dengan pelakon itu, dia tidak mempunyai pandangan yang sama dan seragam mengenai sesuatu isu, apatah lagi perkara sensitif seperti itu.

Berperinsip juga Leona ni. Bagus betul kan.

SUMBER : X/ Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote she 17-5-2024 12:57 PM
Ye Leona ye
Bapak kau tu memang
Sejak dua menjak ni
Ke bulan perginya sembang

Ah ghisau
Quote anilanil 17-5-2024 01:07 PM
Bapak ko andropause kot, leona. Malam2 resah, gelisah takleh tido sampai mikir benda2 mengarut. Kena pulak org tua main socmed, ha..gini la akibatnya.
Quote caprisonne 17-5-2024 01:11 PM
Walaupun minah ni pelik, but she makes more sense compared to her father.
Quote alesandra 17-5-2024 01:35 PM
Girl i'm  not fall for that shit.sorry
Quote Incanto 17-5-2024 01:43 PM
you go girl….

apak ko tu dah veteran , common sense dia dah makin menurun
Quote cawanmilosuam 17-5-2024 01:50 PM
x pelik ideology leona mcm ni, sbb wpun dia tingtong dia budak cerdik, budak pndai ni dia tau beza mn baik mn buruk wpun skrg ni pnmpilan hauk
Quote seri_mawr 17-5-2024 01:56 PM
leona ni bukannya jenis influencer bimbo...
dia budak cerdik kot....
Quote Rogue98 17-5-2024 02:06 PM
Rupanya bapak Leona yg skip makan ubat..
Quote pocongkiutss 17-5-2024 02:30 PM
alesandra replied at 17-5-2024 01:35 PM
Girl i'm  not fall for that shit.sorry

Kena komen camni gak kt thread daiyan hidung
Quote jalfa 17-5-2024 02:39 PM
Cantiknya yona dulu...
Quote alesandra 17-5-2024 02:41 PM
pocongkiutss replied at 17-5-2024 02:30 PM
Kena komen camni gak kt thread daiyan hidung

Silakan....
Quote bulanbulat 17-5-2024 04:20 PM
Exotic rupa leona di gambar berdua dgn bapaknya tu. Letops

Quote prince_marhaen 17-5-2024 04:47 PM
bapak kau memang attention seeker ye Yona..sejak main2 socmed dah tua tua kecut ni... bermami-sana mami -sini... macam ponen tua baru nak keluar closet, tingtong, nak attention....gitulah...

teruskan jadi bijak Yona... jangan ikut jejak apak kau..ikut jejak mak & atok kau.. apak kau asal bercakap je nak braggggg j lebih..padahal yang kaya belah mak kau...
Quote nw111 17-5-2024 05:14 PM
jalfa replied at 17-5-2024 02:39 PM
Cantiknya yona dulu...

Ayah dia pun hensem dulu...dah tua, gitu jadinya..
Quote apedehal 17-5-2024 05:27 PM
prince_marhaen replied at 17-5-2024 04:47 PM
bapak kau memang attention seeker ye Yona..sejak main2 socmed dah tua tua kecut ni... bermami-sana m ...

Tringat pacik caitlyn jenner...tua2 baru nak memondan...sungguh unsangkarable..utk x off topic pacik jenner tu sungguh2 pro zionist
Quote babelina 17-5-2024 05:47 PM
lapar perhatiannnnnnnnnnnnnnn!!!!
Quote Zeatyisaac 17-5-2024 07:48 PM
You Rock, Mc Na!
Quote Itzy 18-5-2024 07:05 PM
Yo la mau tak support zionist sungguh2, sebab si zionist la yang dok support dia jadi pondan wkwkkwkk. Dia ni jadi bahan lawak dave chappelle ja dalam komedi dia.
Quote nordin84 19-5-2024 12:08 PM
dia kan berpersatuan,pnh pi area sana kan

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 11:13 PM GMT+8 , Processed in 0.058104 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top