CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki ‘Singlet’ Putih Gaduh Dengan Tauke Kedai Runcit Akui Mampu Menang Kalau Dirinya Tak Mabuk

11-6-2024 11:38 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7542| Komen: 42

Description: Baru-baru ini tular satu video menunjukkan seorang lelaki India bergaduh dengan seorang lelaki cina yang merupakan ‘tauke’ kepada kedai runcit itu di Pulau Pinang.

Baru-baru ini tular satu video menunjukkan seorang lelaki India bergaduh dengan seorang lelaki cina yang merupakan ‘tauke’ kepada kedai runcit itu di Pulau Pinang.

Kalau korang tengok video itu, lelaki berbangsa India itu dalam keadaan mabuk dan telah tewas dalam pergaduhan itu. 

Walau bagaimanapun, video itu telah menjadi bahan jenaka netizen. Siap ada yang samakan dia jadi Grand Theif Auto (GTA) in real life lagi. Kah!

Terbaru! Menerusi satu video di Tiktok, lelaki India itu tampil menjelaskan kejadian kejadian sebenar.


Pada awalnya, lelaki India itu nak beli barang di kedai tapi dilayan buruk oleh ‘musuhnya’ itu. Tercabar dengan provokasi tersebut, dia yang berada dalam keadaan mabuk terus menyahut cabaran setelah diasak untuk bergaduh secara ‘one by one’.


"Saya nak beli barang kenapa awak cakap macam ni, lepas tu dia cakap awak tak puas hati ke? marilah gaduh ‘one by one’."

"Saya pun ada ‘black belt’ karate, kalau tak mabuk mesti itu orang sudah kena (belasah)."


Lelaki India itu juga sempat memohon maaf kepada semua kerana mencetuskan kekecohan ketika mabuk.

Kredit: Tiktok/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mojarean_X 11-6-2024 11:43 AM
Iols pun rasa cam tu. Scene gaduh tu lemah giler. Kalo kak @pooh~key join konpemlah dia menang
Quote Farnor 11-6-2024 11:48 AM
Hahaha ambil pengajaran lah ya
Quote lipans 11-6-2024 11:58 AM
sembang memang boleh kencang. mcgregor pun sembang boleh tapau khabib sampai sekarang.
Quote pooh~key 11-6-2024 12:02 PM
mojarean_X replied at 11-6-2024 11:43 AM
Iols pun rasa cam tu. Scene gaduh tu lemah giler. Kalo kak @pooh~key join konpemlah dia menang

Ijinkan akak ambik move rikishi lantes mengenakan gelek punggung kat muka heols sissy.
Quote lightheaded67 11-6-2024 12:37 PM
aiyoooo eloklah kalah katalah kalao ko tak mabuk, jd kes bunoh pulak mcm mana? apoo tak move on
Quote bottombikini 11-6-2024 12:50 PM
terpaksa tgk semula bedio sbb nak tgk si kucing penyibuk tu

anne vs gege
dimohon buat perlawanan semula
in kali in the ring okeh
confirm penuh stadium
Quote Thunderclouds 11-6-2024 12:54 PM
Ya tohan.
Keling mabuk todi kna kungfu pn jadik isu semasa.
Lemah!
Quote Decaffeinated 11-6-2024 12:55 PM
sekali tengok video pun aku tau ane tu mabuk sebab macam langsung tak melawan. Orang yang kata orang mabuk ni kuat agaknya tak pernah tengok orang mabuk kot.
Quote cicicumel 11-6-2024 12:55 PM
Somehow i suka tgk kalu cina india ni cakap Melayu..wpon broken..nmpak la Malaysian tu kan.
Quote Ahriman 11-6-2024 01:09 PM
Boring.
Korang npc je.main character si kucing tu.
Quote Kitty_catz 11-6-2024 01:12 PM
sian kome penat bergasak

yg viral kucen tu je
Quote BoongaKertas 11-6-2024 01:39 PM
gigih heols explain kat org. lol. sape suh mabuk kan.
Quote noor2 11-6-2024 01:39 PM
Ko mabuk mana ko waras dan boleh ingat apa berlaku...India lain elok je beli barang...
Quote Mary_jane 11-6-2024 02:06 PM
Tak payah lah jelaskan pape, nanti sendiri terprovoke silap2 membawa round 2 kat luar. Tiberrr.
Quote beni_nikaido 11-6-2024 03:20 PM
Decaffeinated replied at 11-6-2024 12:55 PM
sekali tengok video pun aku tau ane tu mabuk sebab macam langsung tak melawan. Orang yang kata orang ...

tak melawan hapenye....?
dia pi hempuk helmet kat kepala auncle cino tu
Quote venom1 11-6-2024 03:49 PM
ada gambar terkini kucen tu? hehe
Quote sharlenetexas 11-6-2024 03:51 PM
Sembang kencang bab* boleh terbang. Berlagaknya lahai. Pemenangnya adalah cik kucing. Muktamad.
Quote sharlenetexas 11-6-2024 03:54 PM
Pasni kumpul follower boleh review barang sedekah gifts.


Quote hokeypokey 11-6-2024 03:59 PM
eh ada sambungan plakkk

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 07:19 PM GMT+8 , Processed in 0.062844 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top