CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Neelofa Kongsi Momen Indah Bercuti Di London Bersama Keluarga

12-6-2024 09:01 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17708| Komen: 89

Description: Kalau anda mengikuti perkembangan akaun sosial Neelofa, pastinya anda tahu yang kini pelakon, pengacara dan ahli perniagaan itu berada di London bersama keluarga tercinta.


Kalau anda mengikuti perkembangan akaun sosial Neelofa, pastinya anda tahu yang kini pelakon, pengacara dan ahli perniagaan itu berada di London bersama keluarga tercinta.

Melalui beberapa hantaran perkongsian momen percutian di London yang dimuat naik di Instagram Neelofa, selain suami dan kedua anak lelaki mereka iaitu Muhammad Bilal dan Abdullah Abbas, turut kelihatan adik Neelofa iaitu Ameera Khan. 


Mereka sekeluarga tampak menikmati suasana kota London dengan mengunjungi pelbagai tempat menarik seperti Hammersmith Station, Montagu Square Garden, London Zoo dan beberapa kawasan terkenal yang lain. Neelofa juga sempat berkongsi beberapa gambar indah dari pemandangan bandar tersebut, termasuk foto-foto ceria anak-anaknya yang sedang bermain di taman. 



Netizen tidak ketinggalan memberikan komen-komen positif, memuji keindahan gambar-gambar yang dikongsikan serta mendoakan kesejahteraan keluarga Neelofa. Beberapa pengikut setia juga sempat bertanya mengenai tempat-tempat yang mereka lawati, sebagai panduan untuk percutian mereka sendiri.

Tidak hanya itu, ada juga peminat yang mengagumi gaya fesyen Neelofa dan Ameera yang tetap stylish walaupun sedang dalam percutian, menunjukkan kepribadian mereka yang sentiasa elegan dan berkelas. 



Sekadar info, Noor Neelofa Mohd Noor mendirikan rumah tangga bersama pendakwah bebas, Muhammad Haris Mohd Ismail pada 27 Mac 2021. Hasil perkahwinan, pasangan ini dikurniakan dua anak lelaki, Muhammad Bilal, dan Abdullah Abbas. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote honey_yayan 12-6-2024 09:29 AM
Mesti pi melawat anak buah dia fatima
Quote Sesuatu… 12-6-2024 09:46 AM
Jah nmpk kuyus
Quote divalaura 12-6-2024 10:42 AM
honey_yayan: Mesti pi melawat anak buah dia ...

bukan anak buah..
mak lopa ni sepupu dengan mak fatimah.
kira pangkat anak sepupu dah.

Quote LipasComel 12-6-2024 10:52 AM
mane jah yg pandai bergaya mcm dulu ni. even tho dah berniqab tutup aurat pun, boleh je jaga penampilan helok2 kan. ni mcm selekeh la, dgn kain kedut2nye
Quote Nurul_007 12-6-2024 11:04 AM
Wow jah jilat balik quote dia yg dulu.tahniah

IMG_8913.jpeg
Quote akuMNdia 12-6-2024 11:07 AM
LipasComel replied at 12-6-2024 10:52 AM
mane jah yg pandai bergaya mcm dulu ni. even tho dah berniqab tutup aurat pun, boleh je jaga penampi ...

bini jah pun serabai..suai la tu.

Quote Parit.Hilton 12-6-2024 11:08 AM
Nurul_007 replied at 12-6-2024 11:04 AM
Wow jah jilat balik quote dia yg dulu.tahniah

haaa quote ni la yang iols dok cari. thank you share sini. harap jahlop telan balik kata2 dia
Quote edoraixora 12-6-2024 11:08 AM
Lofa dah kurus atau filter je tu
Nmpak kecik je dia, dh tak bagak
Quote sukanyanyi 12-6-2024 11:11 AM
Tahniah. Lepas ni tak perlu perli or bitter ngan percutian org lain lg
Quote I.K.A888990 12-6-2024 11:18 AM
Nurul_007 replied at 12-6-2024 11:04 AM
Wow jah jilat balik quote dia yg dulu.tahniah

bagus kaka tepek resit
mmg dia suka jilat2 balik kan senua kata2 durjana dia dulu
Quote forum5290 12-6-2024 11:18 AM
Sesuatu…: Jah nmpk kuyus


Btl2...aq pn nmpk dye kurus
Quote prince_marhaen 12-6-2024 11:24 AM
sian...gambar semua sipi2, candid2, nak tayang2 pose2 nanti bini jah marah, nak tayang anak takut kena ain gituuu...nak tayang beg & baju branded sambil tag @jenama kekonon ambassador, takut kena kecam support serael..  jah hidup dalam indenial... ekeekekekekekee!
Quote airmineral 12-6-2024 11:27 AM
Nurul_007 replied at 12-6-2024 11:04 AM
Wow jah jilat balik quote dia yg dulu.tahniah

mohon tepek kat ruang komen di post jahlop

Quote mrssultan 12-6-2024 11:27 AM
Ada nampak dekat tt pakai flowy dress xmejaler ke lantai mmg kuyus da dio. Congrats Jah. Slalu turun berat badan cepat lekat baby. The other side la. If taknak pepandai la buat cupaya tak lekat. Kekekekek
Quote Masukkeluar 12-6-2024 11:41 AM
mcm pasangan bangladesh yg dtg cari makan di london..mcm pendatang asing
Quote chikumanis 12-6-2024 11:51 AM
LipasComel replied at 12-6-2024 10:52 AM
mane jah yg pandai bergaya mcm dulu ni. even tho dah berniqab tutup aurat pun, boleh je jaga penampi ...

dia lupa nak bawa maid. kalau bawa maid, kompom tak ada kedut seribu, licin sampai anak2 dia boleh main gelongsor terus. laki bini selekeh. lawa lagi artis lain pergi obersi bawa maid untuk tolong gosokkan baju/seluar/skirt sebelum keluar jjcm
Quote jihyomelly 12-6-2024 12:06 PM
Nurul_007 replied at 12-6-2024 11:04 AM
Wow jah jilat balik quote dia yg dulu.tahniah

wow tersimpan rapi receipt nih…
Quote Lolalala 12-6-2024 02:22 PM
Aku ingat bini jah sangkut mask dekat dagu. Kikikikikiki
Quote Diamondmoney 12-6-2024 02:34 PM
Jah nmpak kurus skrg. Good for her

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.062623 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top