CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

12-6-2024 10:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 25558| Komen: 482

Description: Betapa luluhnya hati apabila mendapat tahu orang yang disayangi dan diberikan sepenuh kepercayaan mengkhianati kita, kan? Hanya mereka yang melalui situasi sebegitu sahaja tahu tentang rasa sakit dikh ...

Betapa luluhnya hati apabila mendapat tahu orang yang disayangi dan diberikan sepenuh kepercayaan mengkhianati kita, kan? Hanya mereka yang melalui situasi sebegitu sahaja tahu tentang rasa sakit dikhiniati pasangan.

Seorang wanita meluahkan rasa kecewa selepas mendapat tahu bahawa tunangnya mengkhianati kepercayaan yang diberi.

Perkongsiannya di TikTok tular di mana dia telah memuat naik mesej yang dihantar oleh tunangnya kepada seorang individu untuk melanggan servis s*ks.


Bukan itu sahaja, dia turut melampirkan bukti bahawa lelaki tersebut bertanya tentang harga dan lokasi servis yang ditawarkan.



Perkongsian tersebut sehingga kini telah menerima lebih 300,000 tontonan. Ramai meninggalkan respon bersimpati dengan nasib yang menimpanya.

Tak kurang juga yang meminta wanita ini supaya bersyukur kerana Allah SWT menunjukkan siapa lelaki itu sebenarnya sebelum mereka mendirikan rumah tangga.


SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manamana123 12-6-2024 10:48 PM
Laki red flag
Syukur allah tunjukkan sblum kahwin
Quote lanacondor 12-6-2024 10:52 PM
Harap xtest drive sblm kawen. Kalau dh test drive hrp g la buat ujian penyakit kelamin
Quote Tinot7 12-6-2024 10:52 PM
Astaghfirullah al azimmm...

Nasib baik dpt tau awai..
Quote syamzana 12-6-2024 10:56 PM
tak menyempat sgt tu air dah membuak2.
7.45pm tnya...8.36pm dah nak smpai

sakit kejap je dekkk dari menderita lepas nikoh. jijikss ye sejenis sembur sperm merata ni
Quote allshares 12-6-2024 10:59 PM
Sebiji mcm case anak sedara i (anak sedara by marriage). Tapi maknya bodo paksa kawin juga. Last2 cerai tak sempat bersama pun, Sbb anak sedara i geli. Kami mmg rapat so dia cerita je bnyk benda dgn i.
Quote green~tea 12-6-2024 11:37 PM
Good riddance to this jantan kabaret


Takleh ke ko cret pakai sabun je for the time being and focus on halal relationship je
Quote gigahertz 13-6-2024 12:53 AM
syamzana: tak menyempat sgt tu air dah membuak2. 7.45pm tnya...8.36pm dah nak smpaisakit kejap je dekkk dari menderita lepas nikoh. jijikss ye sejenis semb ...

dia sampai sampai bukan terus main. mandi dulu. . . mandi je dah setengah jam.
Quote gigahertz 13-6-2024 12:54 AM
Tinot7 replied at 12-6-2024 02:52 PM
Astaghfirullah al azimmm...

Nasib baik dpt tau awai..

nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam
Quote Mamidingdong 13-6-2024 01:01 AM
Syukur la tuhan tunjuk awal.. kalau tak, lagi merana lepas kawin nnt. Jantan mcm ni ingat lepas kawin akan berubah ke? Silap2 lagi galak melanggan
Quote kemaruk 13-6-2024 01:13 AM
gigahertz replied at 13-6-2024 12:53 AM
dia sampai sampai bukan terus main. mandi dulu. . . mandi je dah setengah jam.

bangkem yakin judin cuma dengar dari member2 yang cerita je kan

bukan dari pengalaman sendiri ka judin kan

kan?
Quote naina 13-6-2024 01:26 AM
CMNE dia boleh hack HP tunang dia
Quote Tinot7 13-6-2024 06:18 AM
gigahertz replied at 13-6-2024 12:54 AM
nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam

Iols terpaksa skrol balik tgk sbb tak prasan pukui berapa dia order..

Dasat mata hang sampai waktu dia order pun bleh prasan..
Quote Tinot7 13-6-2024 06:25 AM
kemaruk replied at 13-6-2024 01:13 AM
bangkem yakin judin cuma dengar dari member2 yang cerita je kan

bukan dari pengalaman sendiri ka  ...

Bkn ka dia mcm bangkem? Dua2 pernah order?
Quote beta_carotene 13-6-2024 07:04 AM
gigahertz replied at 12-6-2024 11:54 PM
nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam

Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"
Quote Radzor 13-6-2024 07:45 AM
Kawan kepada tunang dia yang pinjam henpon tu kot. Sebab kawan tunang dia malu nak guna henpon sendiri atau takot takot kantoi
Quote anony-mous 13-6-2024 07:56 AM
Murah jgk 210 siap hotel
Quote raihaneem 13-6-2024 07:58 AM
beta_carotene replied at 13-6-2024 07:04 AM
Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"

Haha...tekan like.

Bhya laki pernah merasa mcm2 perempuan.
Kalau isteri tak perform..ya la..ank dara..mana nak pnglmn sgt..mau laki p cari luar..

Jahat la..
Tkpa dik..moga dpt suami yg lebih baik...aameen
Quote raihaneem 13-6-2024 08:00 AM
beta_carotene replied at 13-6-2024 07:04 AM
Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"

Haha...tekan like.

Bhya laki pernah merasa mcm2 perempuan.
Kalau isteri tak perform..ya la..ank dara..mana nak pnglmn sgt..mau laki p cari luar..

Jahat la..
Tkpa dik..moga dpt suami yg lebih baik...aameen
Quote asudau 13-6-2024 08:01 AM
ayoo swiss bell jadi hotel ayam ke..bukan ke itu tempat percutian keluarga

Lihat semua komen(482)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 10:19 AM GMT+8 , Processed in 0.088167 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top