CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Abby Abadi cari Marissa di IG, Risau mesej tak balas - “Adik sayangg, Marissa Dania. Buattt apa tuuu?? Adik ok tak tu??"

12-6-2024 10:54 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5088| Komen: 37

Description: Perkongsian pelakon Abby Abadi di Instagram menjadi perhatian apabila meluahkan rasa rindu pada anak perempuannya, Marissa Dania Hakim serta bertanyakan sama ada anaknya itu dalam keadaan baik atau ti ...


Perkongsian pelakon Abby Abadi di Instagram menjadi perhatian apabila meluahkan rasa rindu pada anak perempuannya, Marissa Dania Hakim serta bertanyakan sama ada anaknya itu dalam keadaan baik atau tidak.

Menerusi entri itu juga, Abby berkata dia bimbang apabila Marissa tidak membalas mesejnya serta bertanyakan bila anaknya mahu pulang ke rumah untuk makan bersama.

“Adik sayangg, Marissa Dania. Buattt apa tuuu?? Adik ok tak tu?? Kenapa Mama msg tak balas? Mama nak ajak makan, nk masak sphagetti utk Adik ni.. Bila nak balikkk?” tulisnya.


Perkongsian Abby itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memahami pelakon itu rindu akan anaknya yang sudah berkahwin dan mempunyai suami.

Malah, ada yang sedih dengan perkongsian Abby serta faham dengan perasaan seorang ibu walaupun anak melukakan hati tapi masih memaafkan.

SUMBER: mStar Online/Rotikaya


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cookeelaat 13-6-2024 12:19 AM
Kembali lagi kita di episode baru acik yebby mencari anak di social media.
Anak tu dah sibuk urus hal rumah tangga lah acik oi, setakat spaghetti tu tak berapa nak convincing untuk nak anak balik. Tutup mata pun boleh masak sap sap soi je spaghetti.
Quote jalfa 13-6-2024 12:19 AM
Patut ko picit picit dia masa kecik yebby oii
Quote TerataiMelur02 13-6-2024 12:36 AM
Aiyooo..bagi la ruang kat anak tu nikmati hidup berumahtangga. Sibuk je nak suruh balik berkepit
Quote likilu 13-6-2024 01:12 AM
Suka malu kan anak
Quote Hoola 13-6-2024 02:27 AM
mai dahh
Quote Sesuatu… 13-6-2024 02:33 AM
Ape la rasa jd anak2 dia yg len?
Quote CoffeeOverdose 13-6-2024 03:21 AM
anak dh belaki ofkos kena la ikut laki yebby woooi...kalut betul.. anak tak reply msg, pegila rmh dia.
Quote sukacactus 13-6-2024 07:33 AM
Terpaling sosial media
Apa buat pun kena semua org tau
Quote anilanil 13-6-2024 07:40 AM
Acik bakyah takde no henpon menantu dia si selam ke? Ke selam tak balik lagi gi honeymoon ngan bini no 1?
Quote mamapea 13-6-2024 07:52 AM
semua benda la nk buat content...x blh ke simpan skit hal2 rumahtangga anak beranak dr umum...
Quote prince_marhaen 13-6-2024 09:25 AM
anak busy melayan ciknek Selam la mamayebbi.... kan dah kena rebut2 ngan madu, takleh buang masa layan drama mama...hhahahahahahahahaha
Quote awenda507 13-6-2024 09:29 AM
Perlu ke smpai buat cmni?
Quote laksmanabentan 13-6-2024 09:33 AM
hahahhaa... semata2 nak jual minyak tu..
then jual cerita rindu segala ker????
Quote HoneyManjer 13-6-2024 09:35 AM
lapar perhatian noh
Quote BellaThePrinces 13-6-2024 09:38 AM
nanti bila normiang tegur ..' tak perlu semua benda kena kongsi..'

yebbi pun jawab..'awak mmg sangat2 mengecewakan! sy penat lama menyimpan...bla..bla...

ayoyoooo acik yebbi...len macam skrng ni..tak malu dah share video bersenam meliuk2 kangkang2 depan kamera....simpan utk diri sendiri cukup kot...awak kan tpaling muslimah sejati...
Quote marchikobonzo 13-6-2024 09:45 AM
Dia sampai lagi dahhhhh
Quote LipasComel 13-6-2024 10:08 AM
patut pun ler anak dia tak balik
Quote fifie_olin 13-6-2024 10:22 AM
x sudah2 la yebby ni
semua nak post
Quote airmineral 13-6-2024 10:29 AM
Edited by airmineral at 13-6-2024 10:31 AM

yebbi stopla buka ruang utk spekulasi dll
sendiri mengundang nampaknya tp ujung2 netizen juga salah nnt
lagi 1, xrasa malu ke anak ko buat xpeduli je kan ko pastu ko sibuk buka ruang utk org bercite kt medsos
ko xsuka orng ckp buruk pasal ko anak beranak ko sendiri jgn tunjuk benda buruk dekat org


ooo yebiiiiiiiii

ko da ada menantu kan? p la wasap tny anak ko mane, nape xjawab call/mesej..besan pun ada kan? please la sibuk nak menayang sume benda kat medsos. skg makin galak bermekap tabarruj nampak dgn anak lagi, xpaham aku!

Lihat semua komen(37)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 10:55 AM GMT+8 , Processed in 0.109416 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top