CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Aisyah Hijanah Nafi Dakwaan Seleweng Kutipan Derma Untuk Kepentingan Peribadi - "Saya akan terangkan satu persatu dengan tepat"

13-6-2024 02:39 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3577| Komen: 10

Description: PW Community mendakwa pasangan pempengaruh, Alif Teega dan Aisyah Hijanah seleweng kutipan derma untuk kepentingan peribadi menerusi Facebook. Berat dakwaan ni! Biar betul?



PW Community mendakwa pasangan pempengaruh, Alif Teega dan Aisyah Hijanah seleweng kutipan derma untuk kepentingan peribadi menerusi Facebook. Berat dakwaan ni! Biar betul?

Menyedari akan perkara itu, Aisyah Hijanah akhirnya tampil menafikan dakwaan yang dibuat pihak PW Community menerusi satu perkongsian di Instagram.


Aisyah dilihat perjelaskan 3 fitnah atau tuduhan yang dibuat iaitu pernikahan suami dijadikan content untuk meraih simpati, bekas pekerja diberhentikan akibat mempersoalkan isu audit syarikat dan menggunakan duit kutipan derma sebagai kepentingan peribadi

Selain perjelas panjang lebar, pempengaruh itu juga siap menunjukkan bukti yang menguatkan lagi bahawa dakwaan yang dibuat semuanya adalah fitnah belaka.

Bukan tu jer, Aisyah juga akan bawa perkara ini ke mahkamah selepas pulang dari mengerjakan ibadah haji nanti.

Kredit: Instagram Aisyah Hijanah/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ctnorpropa 13-6-2024 02:41 PM
Excuse me ? Ini bodgos tau bukan bod personaliti sosial media. Pls la ea campak kat sana.
Quote tulip-rain-2 13-6-2024 02:53 PM
Tengok ni ade lg thread diorang. Bukan retis pun.
Quote beni_nikaido 13-6-2024 05:16 PM
abis la...
PW tu kalo serang memang sebab dah ada bukti
Quote Joysparta 13-6-2024 08:17 PM
Dia pun..kita putar halim...hihi
Quote yipun_78 13-6-2024 08:54 PM
Baca intipati post dia, ckp suka kesedehanaan, KO post harta KO termasuk keintiman laki bini tu celah mn kesedehanaannya? Nyesal support kesian kat KO time laki bermadu lebah Ari tu...by da way sape la bodoh2 beli buku diaorg Ni? I baca kat rak buku tu Nak muntah......
Quote abadi84 13-6-2024 09:24 PM
Couple yg semua benda dijadikan content sampai tak tau apa yg real dlm hidup dorang ni.
Quote Jajabeans 13-6-2024 09:31 PM
Aku xpecaya lsg laki dia kawen lain. Ini semua wayang utk maintain popularity
Quote imanjannah 13-6-2024 09:51 PM
knapa bukak byk thread yg bukan retis kat sini
Quote fadz84 13-6-2024 10:06 PM
Dorg ni kutip derma utk apa ye? NGO ke?
Quote doubleA 13-6-2024 10:14 PM
Makhluk dua ekoq ni bukan retis

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 10:16 AM GMT+8 , Processed in 0.046236 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top